• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoklu misafir

Aslında düşününce hepsi birden gelsin olsun bitsin ama inanın teker teker daha kolay olur kıpırdayacak yer kalmıyor
Ay siz de alemsiniz. Sizi apaçık şekilde kullanmak isteyen kişilere tek tek gelsin diye hareket planı mı yapacaksınız bir de. Hastalık var kabul edemiyoruz deyin olsun bitsin. Kendiniz de kabullenmişsiniz hizmetçiliği.

Evi tahtakuruları bastı deyin. Kolunuza falan benekler çizip atın :KK48: çok fenayım demii :KK70:..
Ama onlar daha fena, bulun bi yalan işte yaa zorla mı :kızgın:

Aklıma gelmişken yazayım da isteyen sasirsin, isteyen gülsün.
Bekarken esimin akrabalarından birinin düğünü varmış, 4 saatlik mesafeden birsuru akrabalari gelmiş bunlara. O kadar kalabalikmis ki eşim banyonun önünde yattım demişti.
Ben şaşırdım tabii, banyonun önünde mi yattın diye...
Cevap şu oldu: Ne var ki hiçbir yer bulamasam gider anamın koynunda yatarım, oradan daha rahat yer mi var? :kusmuk:
Benim soka girdigimi görünce de maymunu uyandırmamak için lafi çevirip "evlenene kadar tabii, evlendikten sonra en rahat yer eşimin yanıdır" dedi
Eşim dediğine göre bu olmamışla evlendin mi sen şimdi

benim sahsi fikrim; tatile gidin ama misafircilik yapmayin..bence daha tehikeli...

benim sahsi fikrim; tatile gidin ama misafircilik yapmayin..bence daha tehikeli...
Aslında en güzeli sürekli ikamet etmiyorsan, yazlık alayım da yaz aylarında gider tatil yaparım fikrini komple kafadan silmek.
Alanlara hayırlı olsun güle güle otursunlar ama yılda birkaç ay oturacağınız, üstelik yazlığınız olduğunu duyan normalde size selam bile vermeyen konu komşu hısım akrabamın cümbür cemaat toplaşıp geleceği, gittiğinizde 1 hafta, dönerken 1 hafta temizleyeceğim diye helak olacağınız, kredi çekip borca girerek maddi olarak da sizi sıkıntıya sokacak bir yer almak hiç mantıklı değil, tatil yapmaksa maksat, yazlık ev için gözden çıkardığım parayla her yıl başka bir yerde mis gibi tatil yaparım, otel vb şart değil, yazlık mekanların hepsinde haftalık, günlük, sezonluk evler var dayalı döşeli, yemeği de evde yapacağım diye uğraşmam dışarıda yerim, 3 ay yazlıkta dinlenmekten çok canım çıkacağına, 1-2 ay konforlu tatil yaparım daha iyi.

Aslında en güzeli sürekli ikamet etmiyorsan, yazlık alayım da yaz aylarında gider tatil yaparım fikrini komple kafadan silmek.
Alanlara hayırlı olsun güle güle otursunlar ama yılda birkaç ay otıtacağınız, üstelik yazlığınız olduğunu duyan normalde size selam bile vermeyen konu komşu hısım akrabamın cümbür cemaat toplaşıp geleceği, gittiğinizde 1 hafta dönerken 1 hafta temizleyeceğim diye helak olacağınız, kredi çekip borca girerek maddi olarak da sizi sıkıntıya sokacak bir yer almak hiç mantıklı değil, tatil yapmaksa maksat, yazlık ev için gözden çıkardığım parayla her yıl başka bir yerde mis gibi tatil yaparım, otel vb şart değil, yazlık mekanların hepsinde haftalık, günlük sezonluk evler var dayalı döşeli, yemeği de evde yapacağım diye uğraşmam dışarıda yerim, 3 ay yazlıktan dinlenmekten çok canım çıkacağına, 1-2 ay konforlu tatil yaparım daha iyi.
munisim banada boyle villa kiralamak ev kiralamak vs bile cekici gelmiyor. yaw ne anlicam ben yemegi kendim yapacaksam : )) o sekilde 2 hafta tatil yapacagima bir otelde kalmak benim icin daha cazip. evet suanda pandemiden dolayi biraz skntili olabilir ama normalde bu kafadayim ben. zaten yilin kac gunu yemek yapiyoruz herseyi kendimiz yapiyoruz ve boyle bi yazlikta ya da villa tarzi bi yerde yine ev halki tatil yapiyor ve bilin bakalim, kim yapmiyor? evin annesi : ))

suandada insanlar tatile gideceklerse bile bence su tercih etmesinler..ben cok sicak bakmiyorum buna..ama tatile karsi degilim, insanlar skldi cokca..bu demek degilki insanlarla ic ice olsunlar..mesafeyi korusun herkes, maskesini taksin..ha ne kadar ne anlarsin oyle tatilde tartisilir ama oldugu kadar..korkarim bir daha eski yasantimiza donemeyecegiz..bu yuzden neyi nasil yapabiliriz bunlara bakmamiz lazim.

munisim banada boyle villa kiralamak ev kiralamak vs bile cekici gelmiyor. yaw ne anlicam ben yemegi kendim yapacaksam : )) o sekilde 2 hafta tatil yapacagima bir otelde kalmak benim icin daha cazip. evet suanda pandemiden dolayi biraz skntili olabilir ama normalde bu kafadayim ben. zaten yilin kac gunu yemek yapiyoruz herseyi kendimiz yapiyoruz ve boyle bi yazlikta ya da villa tarzi bi yerde yine ev halki tatil yapiyor ve bilin bakalim, kim yapmiyor? evin annesi : ))

suandada insanlar tatile gideceklerse bile bence su tercih etmesinler..ben cok sicak bakmiyorum buna..ama tatile karsi degilim, insanlar skldi cokca..bu demek degilki insanlarla ic ice olsunlar..mesafeyi korusun herkes, maskesini taksin..ha ne kadar ne anlarsin oyle tatilde tartisilir ama oldugu kadar..korkarim bir daha eski yasantimiza donemeyecegiz..bu yuzden neyi nasil yapabiliriz bunlara bakmamiz lazim.
Dur şimdi pandemiye bağlama hemen:))) o zaten dikkat edilmesi gereken bir husus da, aylık ev villa vb kiralanabilir ama, yemek yapmak zorunda değilsin dışarıda yenir, şimdi için demiyorum pandemi var ama pandemi bitince diyorum:)))
Ben 5 yıldızlı otel vs sevmiyorum her şeyi saatli, salaş mekanlar olacak bana, o yüzden pansiyona gidiyoruz biz, yemek vb şeyler vermeyen yalnızca yatacağınız yer ve isterseniz kendi yemeğinizi yapacağınız türden denize sıfır pansiyonlar, her gittiğimizde çantaları odaya attığımız gibi yemeği dışarıda yer sonra güneş kum deniz üçlüsünün keyfini çıkarırdık, hiç yemek yapmazdım hep dışarıda yedik içtik, mis gibi de dinleniyordum, sabah odanın kapısını açınca kum ve deniz ayağımın altında, oy yine deniz krizim tuttu, şu pandemi bitse de çimsem:)

Dur şimdi pandemiye bağlama hemen:))) o zaten dikkat edilmesi gereken bir husus da, aylık ev villa vb kiralanabilir ama, yemek yapmak zorunda değilsin dışarıda yenir, şimdi için demiyorum pandemi var ama pandemi bitince diyorum:)))
Ben 5 yıldızlı otel vs sevmiyorum her şeyi saatli, salaş mekanlar olacak bana, o yüzden pansiyona gidiyoruz biz, yemek vb şeyler vermeyen yalnızca yatacağınız yer ve isterseniz kendi yemeğinizi yapacağınız türden denize sıfır pansiyonlar, her gittiğimizde çantaları odaya attığımız gibi yemeği dışarıda yer sonra güneş kum deniz üçlüsünün keyfini çıkarırdık, hiç yemek yapmazdım hep dışarıda yedik içtik, mis gibi de dinleniyordum, sabah odanın kapısını açınca kum ve deniz ayağımın altında, oy yine deniz krizim tuttu, şu pandemi bitse de çimsem:)
munisimmm yeminlen tatilim gelmis, agzindan ballar damliyor..agzin bal yesin :D

4 yildizli oteller tercihim genelde..bu tabii sehir ici yaptigim tatiller icin gecerli. evet disardan yeme mevzusu guzel..zaten otelde kalincada bi kahvaltiyi yapiyorsun oglen aksam disarlardasin..ama oteli su yonden seviyorum..temizlik vs dusunmuyorsun kiyafetler vs kuru temizleme yapiliyo genelde..

eger bu gibi konfor mevcutsa tabii dedigin sey oyle mantikli oyle guzelki..gercekten gidesim geldi : (

munisimmm yeminlen tatilim gelmis, agzindan ballar damliyor..agzin bal yesin :KK70:

4 yildizli oteller tercihim genelde..bu tabii sehir ici yaptigim tatiller icin gecerli. evet disardan yeme mevzusu guzel..zaten otelde kalincada bi kahvaltiyi yapiyorsun oglen aksam disarlardasin..ama oteli su yonden seviyorum..temizlik vs dusunmuyorsun kiyafetler vs kuru temizleme yapiliyo genelde..

eger bu gibi konfor mevcutsa tabii dedigin sey oyle mantikli oyle guzelki..gercekten gidesim geldi : (
Yine tembelliğimi ortaya dökeceğim ama pansiyonda temizlik yapmam eşim yapar, çamaşırda sorun değil herkes kendi çamaşırını yıkıyor, rahatım anacım ben :)))

Yazlıkla ilgili insanların farklı fikirleri olabiliyor. Ama size komik birkaç olay anlatayim bizim yazlik ve ben 8 9 yaşındayken yaşadıklarımız.
Yazlığa ailem sevdikleri bir aileyi misafirliğe davet ettiler yazı beraber gecirelim diye 3 kişilik bir aile gayet güzel hoş tam o sırada adresi nerden öğrendiğini bilmediğimiz davet etmediğimiz 4 kişilik aile geldi ev zaten küçük oldu mu size 11 kişi.Birde oturup yazlık almak
ölü yatırım demez mi davetsiz misafir.Sonuçta beraber tatil yapmayı istediğimiz aile anlayışlı olduğundan yemeğe bile kalmadan gittiler tabi annem babam cok üzüldü.Akrabanin da yüzü tutmadı gitti ev bize kaldı ama mutsuz olduk.:110:

Bir gün yine ailemin arkadaş cevresinden bir aile bizim yazlığın o tarafa tatile gelmis yazlık nasıl oluyor diye bize gelmeye kalkinca yillar boyunca kışın evlerine davet etmediler niye burada görüşmek istediler diye annem resti çekmişti.Annem 10 senede epey yol almıştı.:halay:

Bir seferinde halamın oğlu ya dayı sen yazliga nezaman gidiyosun bizde o zaman gelelim demişti.Babam tabi yeğeni olduğu icin rahatlikla ben temmuzda 3 hafta ordayim benden önce gidip evi temizleyip istediğin kadar tatil yapabilirsin ama ben gelince gidersin demişti.

18 kişi gelmeye kalkmak çok iyi vallahi bi cay servis etsen kac bardak kac demlik olacak su sicakta pandemi de vallahi zor.Ama bir şekilde gelmeyin demeli.Almanlarin bir doğum günü parti davetine sahit oldum akşam 7 ila 9 arasinda evimizdeki partiye davetlisiniz yaziyordu o kadar cok begendim ki.

Benim bir akrabam vardı. Yazlıkta iken evde 18 20 kişi oluyordu. Aynen sizin yazlık gibi yani..Nereyi bulursak yatarız mantığı.Bir gün akrabaları utanmadan kendi arkadaşlarını akrabamın yazlığına ( Akrabamın haberi olmaksızın) aile olarak davet etmişler. 4 kişi de onlar geldi tatil yaptı. Dikkat akraba değil akrabaların arkadaslari çoluk çocuk tatil yaptılar ..

Ama ben burada hayır diyemeyenleri suçluyorum. Onlar bu şekilde arsızca teklif edebiliyorsa siz de gayet masumane hayır diyebilirsiniz.

Açıklama yapmayın uygun değiliz deyin sadece. Ne diyecekler biz 18 kişi yıkılmak istedik beleş tatil yapacaktık ama hayır dediler kabul etmediler bizi ühü ühü mü diyecekler.

Bu kadar yüzsüz olduklarına göre tavır yapmanızı falan da tınlamayacaklardır. Bence hayır demeyi ögrenin.

Alanlara hayırlı olsun güle güle otursunlar ama yılda birkaç ay oturacağınız, üstelik yazlığınız olduğunu duyan normalde size selam bile vermeyen konu komşu hısım akrabamın cümbür cemaat toplaşıp geleceği, gittiğinizde 1 hafta, dönerken 1 hafta temizleyeceğim diye helak olacağınız, kredi çekip borca girerek maddi olarak da sizi sıkıntıya sokacak bir yer almak hiç mantıklı değil, tatil yapmaksa maksat, yazlık ev için gözden çıkardığım parayla her yıl başka bir yerde mis gibi tatil yaparım, otel vb şart değil, yazlık mekanların hepsinde haftalık, günlük, sezonluk evler var dayalı döşeli, yemeği de evde yapacağım diye uğraşmam dışarıda yerim, 3 ay yazlıkta dinlenmekten çok canım çıkacağına, 1-2 ay konforlu tatil yaparım daha iyi.
O kardeşinin kayınvalidesinin yazlığına gidecek olan kadın kesin eşimin kardeşidir😂
Ailemin yazlığına eşimin ailesi 3 senedir her bayram gelmek istiyor.gelmeyen bir kardeşi var o da diyor ki eşimi bir beni götürmediniz yazlığa.😂
Güldüğüme bakmayın eşimle aramda büyük problem bu konu kırmadan üzmeden anlatmak çok zor.

Akrabalarımız misafirliğe geliyor bu hafta. Biz istiyoruz ki teker teker gelsinler . Gelene her zaman kapımız açık ama bunlar sürü gibi geliyorlar . Bir aile gelsin sonra diğerleri gelsin istiyoruz ama yok bunlar gelini kızı damadı eşi torunları çoluk çocuk sürü gibi geliyorlar uyarmamıza rağmen yengem tüm evlatlarını toplayıp getiriyor 18 kişi Birseyde diyemiyoruz hizmet etmesi kalabalığı gürültüsü çok zor oluyor kafam almıyor şimdiden stres oldum birde yazlık yer olduğu için 5 gün falan kalacaklarmış cinnet geçiricem
Neden yazdım bilmiyorum içimi dökmek istedim
sırf bu yüzden yazlık almıyorum... ilerde almak istersem de 1+1 apartman dairesi alıcam.. en azından ben varken gelmezler

Corona var milletteki rahatliga bak..ben kesinlikle kabul etmezdim

Yine tembelliğimi ortaya dökeceğim ama pansiyonda temizlik yapmam eşim yapar, çamaşırda sorun değil herkes kendi çamaşırını yıkıyor, rahatım anacım ben :)))
😂 ama herkeste sendeki kocadan yokki😂agauaha masallah diyeyimdd nazar degmesin munisim❤️

Back
X