• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoklu misafir

Emin olun o 60 m2 eve de doluşan var:)) nasılsa hava sıcak yerde yatarız, balkonda yatarız deyip koşa koşa gidiyorlar:KK70:
Misafir ağırlamak güzeldir ama misafir de misafirliğini bilecek, 3-4 kişilik çekirdek aile gidersin dönersin, sülaleyi toplayıp gitmek nedir? 18 kişi azmış, konu komşusunu da çağırsaymış.

Geçen gün yaz tatili planlarıyla ilgili sokak röportajı vardı tvde, kadının biri evet planımız var, kardeşimin kayınvalidesinin yazlığına gideceğiz dedi:KK57:

Belki samimiyet vardır davet edilmişlerdir bilemem ama yani ne bileyim kardeşimin kayınvalidesinin yazlığına gidip de yük olmam şahsen.
Ne yani kardeşinin kayınvalidesinin yazlığı dururken otele para mı verselerdi? Kesin kadın yalvarmıştır aaa vallahi darılırım bu sene bize gelin demiştir 🤦

18 kişi denize girse dönüp duşa girmek istese 10 ar dakikadan 180 dakika banyo kuyruğu olur. Tuvalet yine aynı şekilde biri kabız olsa yandınız o çıkana kadar ortalığı mok götürür 😂 korona olduk karantinaya aldılar bizi filan deseniz ? Bak hala şansınız var hiçbir şey için geç değil

full personel çalışan 25 müşteri kapasiteli oteller var, tam pansiyon geceliğı kişi başı 600 700 en az ...siz hayır demedikçe 18 kişi 5 geceden her yaz yaklaşık 55000 tl. lik tatili bir mangal bir karpuz masrafına bedavaya getirecekler, niye gelmesinler ki?sayenizde tatil masrafini kenara atip birkac yila kadar kendi yzlıklarini alırlar inşallah
Yazlık almazlar o parayla üç beş çocuk daha yapıp çekirge sürüsünü genişleterek filolarına bir araba daha eklerler. Biz bir taneye nasıl bakacağız diye düşünüyoruz böyle tatili filan bedavaya getirsek belki 2. Çocuğun rızkını çıkartırız 😝

Akrabalarımız misafirliğe geliyor bu hafta. Biz istiyoruz ki teker teker gelsinler . Gelene her zaman kapımız açık ama bunlar sürü gibi geliyorlar . Bir aile gelsin sonra diğerleri gelsin istiyoruz ama yok bunlar gelini kızı damadı eşi torunları çoluk çocuk sürü gibi geliyorlar uyarmamıza rağmen yengem tüm evlatlarını toplayıp getiriyor 18 kişi Birseyde diyemiyoruz hizmet etmesi kalabalığı gürültüsü çok zor oluyor kafam almıyor şimdiden stres oldum birde yazlık yer olduğu için 5 gün falan kalacaklarmış cinnet geçiricem
Neden yazdım bilmiyorum içimi dökmek istedim
Asla rahat etsinler diye kendi odanızı vermeyin. Onlara 3 oda kalıyorsa bir odada 6 kişi yatsınlar. Sabahları geç kalkın kahvaltıyı siz hazırlamayın. Hizmet etmeyin herkes kendi işini görsün. Ya da yengene deki kusura bakmayın eşimin ailesinden gelecekler, o kadar kişiyi ağırlayamam.

Akrabalarımız misafirliğe geliyor bu hafta. Biz istiyoruz ki teker teker gelsinler . Gelene her zaman kapımız açık ama bunlar sürü gibi geliyorlar . Bir aile gelsin sonra diğerleri gelsin istiyoruz ama yok bunlar gelini kızı damadı eşi torunları çoluk çocuk sürü gibi geliyorlar uyarmamıza rağmen yengem tüm evlatlarını toplayıp getiriyor 18 kişi Birseyde diyemiyoruz hizmet etmesi kalabalığı gürültüsü çok zor oluyor kafam almıyor şimdiden stres oldum birde yazlık yer olduğu için 5 gün falan kalacaklarmış cinnet geçiricem
Bir sey diyeceksiniz. Arayin sorun yenge bu hastaliktan dolayi cok kisi alamayacagiz. Sadece siz gelin fazlasi icin su pansiyonds yer ayirtayim orada kalin de. Eger sesini cikarmazsan abarttikca abartirlar. Odanizi vermeyin salonda dursunlar. Ama ozellikle sayi konusunu vurgulayin. Evde o kadar kisi agirlayamam deyin. Ayip degil inanin o onlarin terbiyesizligi.

Hem hayır diyemeyip ya da gelişi düzene oturtmayıp hem de neden konu açıyorsunuz?
Nasıl bir çözüm bekliyorsunuz?
Hadi bu sene koronalı numarası çektiniz, seneye?

İşte onu diyorum hani biri gelin edin diyordur istemiyoruz diyene kimse gitmez..
Mesela eşiniz yüzlerine gülüp davet etse sonra da gelmelerinden yakınsa , o misal işte..

Allah yardımcınız olsun.. cok zor gerçekten :(
Yanlış anlaşılma oldu sanırım ben evli değilim babamın ailesi gelecek

Ülkede corona bitti de benim mi haberim yok😏 Güneye yerleşip kafamı dinleyim demek de hayal bu ülkede..

“Hayır” demenin gücü. Kabul etmeyin. Bu yıl coronadan dolayı misafir almıyoruz deyin. Alınan bozulan bozulsun, sizin de kafanız rahat eder, bazen küsmeleri iyidir😀 Ama belli ki çoktan davet ettiniz o zaman başka bir bahane düşünmek lazım. Bu arada bu kalabalığın corona getireceğinden korkmuyor musunuz neden hayır demediniz?

Yanlış anlaşılma oldu sanırım ben evli değilim babamın ailesi gelecek
anan baban ne dedi peki iste genel olarak tum uyeler bunu soruyoruz size
Yuz vermissinizki 18!! Kisi toplanip gelebiliyorlar,sizde ay kafam sisicekten baska birsey demediginize gore abarti bir sikayetiniz yok buradan ne gibi bir cozum bekliyorsunuz ?

Bizim köy evi de yazlık gibi doluşup doluşup gidiyoruz. Ama o kalabalıkta akşama kadar ben tek başıma tek bir mekana sahibim. Mutfağa!... O misafirler gelecek çünkü aileniz yüzleri tutup gelmeyin diyemeyecek. Umalım da size gelecekler arasında yemek yapmayı bilen! başkaları da olsun.

Aklıma gelmişken yazayım da isteyen sasirsin, isteyen gülsün.
Bekarken esimin akrabalarından birinin düğünü varmış, 4 saatlik mesafeden birsuru akrabalari gelmiş bunlara. O kadar kalabalikmis ki eşim banyonun önünde yattım demişti.
Ben şaşırdım tabii, banyonun önünde mi yattın diye...
Cevap şu oldu: Ne var ki hiçbir yer bulamasam gider anamın koynunda yatarım, oradan daha rahat yer mi var? :kusmuk:
Benim soka girdigimi görünce de maymunu uyandırmamak için lafi çevirip "evlenene kadar tabii, evlendikten sonra en rahat yer eşimin yanıdır" dedi

18 kişi nedir ya salgın var salgın

Teyzemin istanbula yakin bir sehirde 20 yildir deniz kenarinda yazliklari vardi. Ne ben ne annem tenezzül edipte 1 sefee gitmedik. Hos onlarda davet etmediler. 2 yil once annemler memlekette deniz kenarina ev yaptirdilar .gecen yıl 1 msj geldi teyzemin kızından .gece saat 1 de..zeynep teyzeme söyle biz yola cikip geliyoruz size. cevap= yazlığımiza misafir kabul etmiyoruz. Benim annem kimsenin hizmetcisi değil. Bütün sülaleye duyurulur.
Aaa sonra ne oldu ne dedi teyze kızı

anan baban ne dedi peki iste genel olarak tum uyeler bunu soruyoruz size
Yuz vermissinizki 18!! Kisi toplanip gelebiliyorlar,sizde ay kafam sisicekten baska birsey demediginize gore abarti bir sikayetiniz yok buradan ne gibi bir cozum bekliyorsunuz ?
Valla ne bileyim içimi döktüm işte

Bizimkiler de bir yer ayarlamış tatile gidecekler tüm sevdikleri yanlarında olsun istiyolar. Beni de çağırdılar uygun oomadigimi söyledim. Aslında hepsini de severim ama teker teker severim 😁 tatile gidip o hengameyi kaldiramayacagimi bildiğim için istemedim. Sizinki biraz daha farklı ama bence o kadar kalabalık gelip tatil için kalmanın bir anlamı yok. Tatile gitmek isteyen parasını ödesin bi tatil köyüne gitsin hiç hoş değil bu şekilde.

Valla ne bileyim içimi döktüm işte
Jdyydbnskkabgydj😂devreleri yaktim diyosun siz gidin yokmu bir pansiyon otel,apart vs kacin kurtulun benim az bogaz falan acio beraber olmak sakincali orda kalicam diyin pisirsin yikasin yesinler en mantikli cozum bunu bulabildim

Tebesir tozu yutar ikide bir derinden derinden oksurur huzursuz ederdim valla Banane onlar dusunsun:KK70::KK70:

Bir kiloluk dezenfektan kolonya karisimini pomfali fisfisli ilac aparatina doldurup ikide bir dumanlardim ortami malum vurus var diye maksat killik olsun rahat vermemek :KK48:

Salataya sirkeyi yarim bardak koyardim aaaa icimiz temizlensin normal su yassaaaakkkk limonlu iceceksiniz diye damacanaya uc bes limon dogrardim duz su bulamasinlar yaz sicaginda tansiyonu dusen devdilsin bir koseye ses yapmaz en azindan
Ekmekleri dezenfekte etme ayagina komurlermis olarak koyardim
Z yagliyi tuzlu cayi imam suyu gibi demlerdim
Gece carsafi kafama gecirip holde dolanirdim uyku sersemi bir goz korpimi gorseler yeter
Banane abi bana rahat vermeyene rahat yok :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Aaa sonra ne oldu ne dedi teyze kızı

Sen kafayı yemişsin dedi. Bende yoooo tam tersine bir aydinlanma yaşadım sayenizde dedim. Ogünden beri küs bana 😄. Bütün sülaleyede söylemis , evi yaparken hepsi oooo geliriz diyorlardi simdi kimseden ses çıkmıyor. Benim annem çok sessiz bir kadın. Anneme gelir yer icer kullanirlardi. Allahtan benim gibi bir kızı var :KK76:

Sen kafayı yemişsin dedi. Bende yoooo tam tersine bir aydinlanma yaşadım sayenizde dedim. Ogünden beri küs bana 😄. Bütün sülaleyede söylemis , evi yaparken hepsi oooo geliriz diyorlardi simdi kimseden ses çıkmıyor. Benim annem çok sessiz bir kadın. Anneme gelir yer icer kullanirlardi. Allahtan benim gibi bir kızı var :KK76:
Helal olsun valla iyi yapmışsın

18 kisi mi😶😶😶 onca insanin yemesi icmesi yatmasi banyosu susu busu ayy korkunc bisey ya. Hele ki suanda en yakinlarimizla bile iicice olamazken bunlarin kabile gibi gelmeleri. Nasil hayir diyemediniz? Kesinlikle buna musade etmezdim.

Back
X