• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokmu abartiyorum?

Hayallerini gec artık önüne bak ne yapabilirim bu durumdan çıkmak için onu bul bence .
dogru. cok sinirliyim. artik dayanamiyorum. basimi alip gidemiyorum. sonucta 3 yasinda kizim var. tamam paramida harcamiyorum. evliligim cok tatsiz gelmeye basladi bana. avrupada calisamiyor diye destek olmak istiyordum buradaki davranislari batiyor.

zannedersem en dogrusu iki yil para biriktirim ondan sonra ayrilayim. baska carem yok gibi.
2 yıl daha sabredecek misin? Kızın olmasa git denir ama ortada bir evlat var. ne söylesek zor. Ama böyle de sen yavruna bu kafa ile sağlıklı annelik yapamazsın.

Böyle bir adamı neden Çekiyorsunki? Seni Geçtim Çocuğunu bile düşünmüyor.. Herşey Ortada.. Mesleğin varsa Vur Totoşuna tekmeyi Gitsin!!!!

Git Almanya ya dön, kaç. Evladın huzurlu bir ortamda büyüsün, bu adam değişmez ömür boyu hak etmediğin bu muameleyle yaşarsın.
Resti çek, kendine çeki düzen verir ya da sen ayakların üstünde durursun, en azından sırtında bir adamı taşımadan, özgürce...

evet cekecegim zannedersem. simdi eline alisveris listesi verdim. hepsini al getir dedim. tamam dedi gitti. yüz vermiyorum. birtek kendini düsünüyor. sen dedim evli bir adamsin. bekar gibi kararlar veremezsin.

artik daha ciddi olmaliyim.

iki sene kendime vakit ayiracagim, spor yapip, kitap okuyacagim, bakim yapacagim. cocugumun gelisimi icin zaman harcayip esimi fazla takmamaya calisacagim. kendime ve cocuguma yatirim yapacagim. bu zaman icerisinde para birikimimi tamamlayip iki sene sonra durum degerlendirmezi yapacagim. o zaman hem cocugum biraz daha büyümüs olur, hem param olur, hem daha saglam dururum ayaklarimin üzerinde.

su an isim olmazaydi herhalde en dip bunalimlara düserdim. bunun icin allaha sükrediyorum.
esimlede kavga v.s. etmeyecegim. eskisi gibi yüzde vermeyecegim. sIk sIk avrupadaki ailemi ziyarete gitmeyi düsünüyorum bu süreci atlatana kadar.

tabiki ikinci bir cocukta istemiyorum. o cok istiyor ama önceden düsünmeliydi.

artik kendisinden sogumus, deger verilmedigini anlamis bir kadin var karsisinda.
beni eskisi gibi kullanamayacak. saf karisi gitti bitti artik..

adam ev geçindirmeye alışmamış.
önce ailesi bakmış,sonra da siz.
biraz zaman verin,o daha sorumluluklarının yeni farkına varıyor.
teşvik edin,kendine güveni ve saygısı geri gelsin.
ayrılmak çok kolay ama aşılamayacak bir durum gibi de görünmüyor.
konuşarak,ikna yoluna giderek çözülebilir belki de.eşinizi en iyi siz tanırsınız.

adam ev geçindirmeye alışmamış.
önce ailesi bakmış,sonra da siz.
biraz zaman verin,o daha sorumluluklarının yeni farkına varıyor.
teşvik edin,kendine güveni ve saygısı geri gelsin.
ayrılmak çok kolay ama aşılamayacak bir durum gibi de görünmüyor.
konuşarak,ikna yoluna giderek çözülebilir belki de.eşinizi en iyi siz tanırsınız.

ilk önce okuyup cevaplandirdiginiz icin tesekkür ederim. bende asilamayacak bir durum olmadigini düsünüyorum.
herseye benim atlayip yapmaya calismama fazlasi ile alistigi icin yine öyle olsun istiyor.
bu aliskanligindan vazgecirmem gerek. zaten tek sorunumuzda bu. yoksa gayet iyi geciniriz.
aileme, bana karsi anlayislidir. tek sorunum para meselesi. artik evin yükünü cekmek istemiyorum.
artik esim oldugunu hissedip öyle yasamak istiyorum. bu duruma aileside kendisi de alismasi gerek.
dün yine para vurusturdu. bir yerden para almistim. bana söz vermistin onu bana verecektin bende borcumu ödeyecektim falan diye.. deniyor.. yok öyle bir söz vermedim. ev tutarken benimde isteklerimi göz önünde tutsaydin belki verirdim ama bu sartlarda veremem, kusura bakma dedim ve konuyu kapattim. oda zaten öylesine sormustum falan diye konuyu kapatti.
insallah tekrar denemez.

ilk önce okuyup cevaplandirdiginiz icin tesekkür ederim. bende asilamayacak bir durum olmadigini düsünüyorum.
herseye benim atlayip yapmaya calismama fazlasi ile alistigi icin yine öyle olsun istiyor.
bu aliskanligindan vazgecirmem gerek. zaten tek sorunumuzda bu. yoksa gayet iyi geciniriz.
aileme, bana karsi anlayislidir. tek sorunum para meselesi. artik evin yükünü cekmek istemiyorum.
artik esim oldugunu hissedip öyle yasamak istiyorum. bu duruma aileside kendisi de alismasi gerek.
dün yine para vurusturdu. bir yerden para almistim. bana söz vermistin onu bana verecektin bende borcumu ödeyecektim falan diye.. deniyor.. yok öyle bir söz vermedim. ev tutarken benimde isteklerimi göz önünde tutsaydin belki verirdim ama bu sartlarda veremem, kusura bakma dedim ve konuyu kapattim. oda zaten öylesine sormustum falan diye konuyu kapatti.
insallah tekrar denemez.
denese de kararlı olduğunuzu görürse aklı başına gelir.
ben sonunuzun iyi olacağını düşünüyorum.
bu günlerde geçecek,anlattığınızdan eşinizin art niyetli bir insan olmadığı belli.
sadece öğrenmesi gerekiyor sorumluluk almayı.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Elinde iyi bir maaşın varsa hiçbir şeyden korkma.Kızını sen de büyütebilirsin,kimseye maaşından koklatma.Al kızını git memleketine,işini hakkıyla yap ve bir ev al,tapusunu üstüne yapıver.Bu nasıl bir baba,nasıl bir evin reisi?

Back
X