• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çokmu gaddarım

İnşallah sağol çok hemde

Olumsuz cevaplar insanı negatifleştiriyo hemen tabi konuyu açarken buna hazırlıklıydım ama olumlu şeyler okuyunca güneş açıyo gibi sanki bi anda bakış açım drişiyo yinede hepinize telekkürler kızlar yinede önem gösterio yaz dınuz için bugün sevi doluyum heyoooo

ben açıkçası sızı tebrık ederım dürüstce ben bu evlılıgı şu şu şu sbeplerden dolayı surdurmek durumundayım dedıgınız ıcın.bence bunun gurusuzlukla alakası yok.bu cok ağır bı ıtham bence bunu sıze soyleyenler kendılerıne bakmalı.iki cocuk olunca ınsan 20 kere düşünür ,ve ınsana en cok koyan sevdıgı alıstıgı duzenı yerle bır etmektır.acıkcası benım kocam pişkin pişkin gozume sokarcasına o haltını bellı etmedıgı muddetce bende cocuklarım ıcın sans verırım..evlenmeden once boyle dusunmuyordum tabıkı..sizi cok ıyı anlıyorum.takdır de ediyorum.yalnız merak ettıgım su;nasıl bu olaylardan sonra cınsellıgınız daha ıyı oldu.cok guzel bı o kadar da ılgınc bısey...çok özel olmazsa bunun sebebını merak ettim..

Gurursuz yada gaddar olduğunuzu düşünmüyorum .Eski konularınızı da okudum .Duygularınızda çok çok haklısınız .
Boşanma kararı alırsınız ya da almazsınız o sadece sizin bileceğiniz bir iş ama ben sadece sizi naçizane bir konuda haksız buldum o da aileleri karıştırmanız .Keşke siz net bir karar almadan önce bu konuları bilmeselerdi ..Ama olan olmuş ve eşiniz pişman belli .
Siz de bir karar almışsınız ve onu uygulamanız lazım .
Geçmiş orada kaldı ,eşiniz bir hata yaptı ..Allah bile kullarını affederken siz böyle yapmayın .
Affedin
Rahatlayın
Ama olursa bir kez daha ne çocuk ne para vs asla gözünün yaşına bakmayın ,boşayın .

ben açıkçası sızı tebrık ederım dürüstce ben bu evlılıgı şu şu şu sbeplerden dolayı surdurmek durumundayım dedıgınız ıcın.bence bunun gurusuzlukla alakası yok.bu cok ağır bı ıtham bence bunu sıze soyleyenler kendılerıne bakmalı.iki cocuk olunca ınsan 20 kere düşünür ,ve ınsana en cok koyan sevdıgı alıstıgı duzenı yerle bır etmektır.acıkcası benım kocam pişkin pişkin gozume sokarcasına o haltını bellı etmedıgı muddetce bende cocuklarım ıcın sans verırım..evlenmeden once boyle dusunmuyordum tabıkı..sizi cok ıyı anlıyorum.takdır de ediyorum.yalnız merak ettıgım su;nasıl bu olaylardan sonra cınsellıgınız daha ıyı oldu.cok guzel bı o kadar da ılgınc bısey...çok özel olmazsa bunun sebebını merak ettim..

Bunu bi arkadaşıma açmıştım o da baba şu örneği verdi:mesela düşün bi çocuk hergün oynadığı oyuncağından sıkılır bırakır ama eve yabancı bi çocuk geldiinde o oyuncağı aldığında kıymetlenir evdeki çocuk için ve vernez hatta elinden düşürmez demişti...neden bilmiyorum bu olayın tek olumlu yanı eşim bana daha çok bağkandı ve cinsellik hat safhaya ulaştı

Gurursuz yada gaddar olduğunuzu düşünmüyorum .Eski konularınızı da okudum .Duygularınızda çok çok haklısınız .
Boşanma kararı alırsınız ya da almazsınız o sadece sizin bileceğiniz bir iş ama ben sadece sizi naçizane bir konuda haksız buldum o da aileleri karıştırmanız .Keşke siz net bir karar almadan önce bu konuları bilmeselerdi ..Ama olan olmuş ve eşiniz pişman belli .
Siz de bir karar almışsınız ve onu uygulamanız lazım .
Geçmiş orada kaldı ,eşiniz bir hata yaptı ..Allah bile kullarını affederken siz böyle yapmayın .
Affedin
Rahatlayın
Ama olursa bir kez daha ne çocuk ne para vs asla gözünün yaşına bakmayın ,boşayın .

D de diğim gibi herkesin fikrine saygı duyuyorum herkesin yapısı çık farklı ama asla gurursuz olduğumu düşünmüyorum sadece mantıklı düşünüyorum duygularımı hissettikleriöi önemsemiyorum

Bence eşiniz çok yapıcı davranıyor, siz de az da olsa kendinizi zorlamalısınız. Dışarıdaki insanları bu kadar sorun etmenin ne anlamı var ? Evet eşinizin akrabaları, mutlaka ailenize bir zararı dokundu ki bu kadar kızıyorsunuz, ama sizin de bir kadın olarak yuvanıza sahip çıkmanız lazım. Hele hele eşinizi de seviyorsanız, bence geçmişe bir sünger çekin, eşiniz ne kadar ılımlı davranmış, size karşı bir sürü adım atmış. Hem kin tutmanın bir anlamı yok, eminim siz de huzur istiyorsunuzdur. Bu şansı hem kendinize hem de eşinize verin bence...:31:

Yorumlari okumadim ama sizin yazdiklarinizi okyyunca yazik enisteye ya kendini affettirmek icin neler yapiyor dedim.hatali ama farkinda bunun ne guzel piskin degil.affedin ve kayninizin sozune gidin yalniz gariban mahcup birakmayin esinizi.o cadi eltilerin agizlarina laf vermeyin.bakin iki tarafta ailelerle gorusmuyor.yani size sizden baska dost yok.yarincocuklarda evlendimi edi--büdü basbasa kalacaksiniz :) iki kurusluk insanlar icin yuvanizi dagitip agiz tadinizi bozmayin.

aldatılma kolay kolay hazmedilip unutulacak bişey değil.iki seçenek var ya ben böyle bi adamla yaşayamam deyip boşanırsınız(taraftar olduğum seçenek herzaman için,tabirinizle büyü bozuldumu bozulur çünkü) yada affedip evliliğinizi kaldığı yerden sürdürmeye devam edersiniz(bunada saygı duyarım herkesin şartları farklı sonuçta).birkaç arkadaşında dediği gibi affedip devam ettmeyi seçtiyseniz arkasında durmanız gerkiyo evliliğinizin.
böyle davranmanız hem sizi hem eşinizi hemde çocuklarınızı yıpratır.
gereken dersi almıştır bence.üzmeyin kendinizide artık.inşallah birdaha yaşamazsınız.mutluluklar...

Benim olayı bilmeyenler için özetlim 11 yıllık evli ve iki çocuk annesiyim...çalışıyorum...son bir yıldır ise eşimin memleketinde bir ilçedeyiz. ..bir yıl önce eşim gayet güzel giden evliliğim eşimin sorumsuzca ve aptalca davranışı yüzünden bozuldu ve defalarca boşanma noktasına geldik...konuda eşim grup arkadaşlarıyla bir kadınla muhabbet kurmaları...kadın bildiğiniz kadınlardan...benim bildiğim sadece telefon görüşmesi ...bunuda telwfon dökümlerinden öğrendim falan filan 1 yıl burnumuzdan geldi...atlatamadım ta ki son bir aya kadar yine kavga ettik tartıştık eşim ailesini çağırdı ben ailesini kovdum araya annem babam hirfi eşim babama bağırığ çağırdı kaynım kayınbabam bana bağırdı...yani velhasıl ortalık birniribe girdi. ..ben avukata eşim avukata gitti ta ki eşim ayrılmak istemedini söyleyinceye kadar ve çocuklar işte..
eve geldi konuştuk ...son bir aydır ksyınbabalardan hiçkimseyle konuşmuyorum eşimde gitmiyo...babamlar aramıyo eşimle küsler benide aramıyo babam ve ben buna çok üzülüyorum..eşimle aramızsa normal sürwkli sarılıyo öpüyo beni sürekşi beni sevdini söylüyo ama ben nötr...susuyorum kasıtlı değil içimden gelmiyo...sürekşli ev işi yapo geçen ben yattım bulaşıkları yıkayıp makineyi boşaltmış evi süpürmüş işteyken ben...gece çocuk uyanıyo ben kalkmıyorum kendi kalkıyor hiiiç oralı olmuyorum...işten geliyo çocuklara bakıyo ve karşılında tek istedi şey huzur. ..ama ben eskisi gibi olamıyorum. .sanki büyü bozuldu... İç im eskisi gibi huzurla dolu deil ve ailesinden nefret ediyorum bu süreçte ortalığı karıştırdılar iki kaynım oturmuşta bizim boşanmamıza karar vermişler kaynım bab a mı aramış kızın kim oluyoda abimi eve almıyo diye beni tehdit ediyo...pislik.

kayınbaba ise kendini bişi sanmış sürekli arayıp duruyo eşimi bi sorun varmı die öfff sinir oluyorum ve yüzlerini dahi görmek isyemiyorum hiçbirinin. ..eltilerimse kıskançlıktan geberecekler ben ayrıyım hepsi bir apartmanda diye...kaynansnın işini yspıyolar diye bide ben gitmiyorum elimi sürmüyorum ya...bi görseniz hallerini...kaynımın yakında sözü olacak ve ben hiç gitmek istemiyorum çünkü onları götünce piskoşojim bozuluyor napsam eşimi gönderip jiç bulaşmasammı ya da nie yalnız gitcekmiş karısı olarak yanında mı olsam ....içimi nasıl rahatlatsam aradan bir yıl geçti ama benim hala içimde bu hep böylemi sürücel

benim kitabımda aşk her şeyi affetmiyor..
pişman olma ihtimali olan şeyi milyon kez düşünür insan yapmadan önce. öyle bir riske değip değmeyeceğini? Bu sadece ikinci şahıslarla olan maceralar için değil, risk alacağı zaman "acaba pişman olur muyum" diye insan düşünmüyor mu günlerce. Madem bu konu için de pişman olma ihtimalini göze alsaydı.
Ben çocuklarımı düşünürdüm bu konuda evet; ama onlara ayakta duran bir anne modeli göstererek. Hiç bir kadın bunu çocukları için sineye çekmek zorunda hissetmemeli kendini.

Açılın, aldatılma konusunda uzman ordinaryus profesörünüz geldi :)

1- Neden affettiğini, affetmeseydin neler yaşayacağını sorgulamayı bir kenara bırak sonuca odaklan. AFFETTİN. BİR ARADASINIZ. Bunu kabullen. Kabullendiğinde ilk adımı atmış olursun.
2- Aileleri sil at kafandan. O onu demiş bu bunu demiş, kayınpeder boşan demiş, baban evlatlıktan reddetmiş vs vs bunları kulağının arkasına at. Duyma. Dinleme. Anlama. Herkes herşeyi söyler. Ailen sana kıyamadığı icin saldırganlaşır, karşı taraf oğulları ezilmesin diye cirkinleşir. Kendinize zaman tanıyın. Siz sessiz kalınca onlar da konuşmaktan vazgeçecektir.
3- Karşındaki hata yapmış, hatasından ders almış, sizden vazgecememiş bir adam. Onu öyle kabulleneceksin. Artıları ve eksileriyle değerlendirdin ve onsuz olmak istemediğini anladın, demek ki hatalarıyla da onu seviyorsun. Belki cok acı ama hatayı yapan karşı taraf bile olsa yarayı saran yine kadın. Surat asma, laf sokma, cocukları huzursuz etme. Surat asmaya devam edersen karşı taraf bir süre sonra pes eder ve "aaaa affetmeseydin beee" nankörlüğüne girişebilir. Bu cümleyi duyduğunda inan bana aldatıldığından daha cok yara alırsın.
4- Onun çabalarına karşılık vermeye çalış. Takdir et. Affedildiğini anladığında daha cok cabalıyorsa doğru yoldasınız demektir. Postu serip yayılmaya basladıysa da maalesef o ilişki error vermeye başlamıştır.

Ve en önemlisi; mühim olan bir araya gelmeniz ve onu affetmiş gibi görünmen değil; mühin olan onu affettiğin icin kendini affetmen. Ne zaman kendini affedersin ondan sonra huzur bulursun.

Klasik belki ama zaman herşeyin ilacı. Hayata bir adım atmazsan hayat sana gülümsemez.

1- Neden affettiğini, affetmeseydin neler yaşayacağını sorgulamayı bir kenara bırak sonuca odaklan. AFFETTİN. BİR ARADASINIZ. Bunu kabullen. Kabullendiğinde ilk adımı atmış olursun.
2- Aileleri sil at kafandan. O onu demiş bu bunu demiş, kayınpeder boşan demiş, baban evlatlıktan reddetmiş vs vs bunları kulağının arkasına at. Duyma. Dinleme. Anlama. Herkes herşeyi söyler. Ailen sana kıyamadığı icin saldırganlaşır, karşı taraf oğulları ezilmesin diye cirkinleşir. Kendinize zaman tanıyın. Siz sessiz kalınca onlar da konuşmaktan vazgeçecektir.
3- Karşındaki hata yapmış, hatasından ders almış, sizden vazgecememiş bir adam. Onu öyle kabulleneceksin. Artıları ve eksileriyle değerlendirdin ve onsuz olmak istemediğini anladın, demek ki hatalarıyla da onu seviyorsun. Belki cok acı ama hatayı yapan karşı taraf bile olsa yarayı saran yine kadın. Surat asma, laf sokma, cocukları huzursuz etme. Surat asmaya devam edersen karşı taraf bir süre sonra pes eder ve "aaaa affetmeseydin beee" nankörlüğüne girişebilir. Bu cümleyi duyduğunda inan bana aldatıldığından daha cok yara alırsın.
4- Onun çabalarına karşılık vermeye çalış. Takdir et. Affedildiğini anladığında daha cok cabalıyorsa doğru yoldasınız demektir. Postu serip yayılmaya basladıysa da maalesef o ilişki error vermeye başlamıştır.

Ve en önemlisi; mühim olan bir araya gelmeniz ve onu affetmiş gibi görünmen değil; mühin olan onu affettiğin icin kendini affetmen. Ne zaman kendini affedersin ondan sonra huzur bulursun.

Klasik belki ama zaman herşeyin ilacı. Hayata bir adım atmazsan hayat sana gülümsemez.
:46::46: Bu kadar kapsamlı, net bir cevap daha olamaz! :46: Harbi konunun uzmanından geldiği belli. Bebişiniz için tebrikler bu arada, sağlıkla dünyaya gelsin, ana babalı büyüsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah. :16:

.

:46::46: Bu kadar kapsamlı, net bir cevap daha olamaz! :46: Harbi konunun uzmanından geldiği belli. Bebişiniz için tebrikler bu arada, sağlıkla dünyaya gelsin, ana babalı büyüsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah. :16:

.

Cok teşekkür ederim Samsonn hem iltifatların icin hem de bebeğim icin :)

Ben bugün "bebeğim" kelimesine kurduğuma bile inanamıyorken yazdıklarınız beni cok mutlu ediyor.

Keşke bu tecrübeleri edinmeseydim ama hayat işte, bazen sectiklerimizi yasıyorz bazen de secilenleri.

Cok teşekkür ederim Samsonn hem iltifatların icin hem de bebeğim icin :)

Ben bugün "bebeğim" kelimesine kurduğuma bile inanamıyorken yazdıklarınız beni cok mutlu ediyor.

Keşke bu tecrübeleri edinmeseydim ama hayat işte, bazen sectiklerimizi yasıyorz bazen de secilenleri.

elmeyra evlendiğini hamile olduğunu duymamıştım hiç hayırlı olsun çok sevindim senin adına :1:

elmeyra evlendiğini hamile olduğunu duymamıştım hiç hayırlı olsun çok sevindim senin adına :1:

Cok teşekkür ederim simoncum :D Evlenmedim henüz ama evlenicem haftaya inş :D Evlilik cüzdanımı yayınlıcam burda zaten :1:

Önerilerin için binlerce teşekkürler allah razı olsun...

Back
X