- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
-
Merhaba, dertmi bu bilmiyorum ama sadece sizlerden fikir almak istiyorum, 28 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim... Bekarım, ve çalıştığım şirket 15 gün önce kapandı, uzun zamandır içimi kemiren, yeteneğiminde olduğunu düşündüğüm bölüm için tekrar üniversite sınavına girmek istiyorum.Ama nasıl söylesem geçmi kaldım diye içim içimi yiyiyor...2004 mezunuyum üniversiteden, sistem değişmiş, elime kalem almayalı 7 yıl olmuş, üstelik ben lisede fen-matematik mezunuyum, sözelle alan bir bölüme girebilirmiyim? Yorum istiyorum kızlar sizden, yüreklendirilmeye ihtiyacım var, dershaneye de gitsemmi ki sizce?
yerinde olsam ben denerim canım ama çok ümitlenmem.çünkü dershaneye gidiceksin,kazanıcaksın,okucaksın iş bulucaksın falan malum sende biliyorsun uzun zaman alıyor.
ama ben yaparim diyorsan denemeye değer.
ben olsam önüme bakarım canım herşey zamanında güzel.mesleğinde var iş mi yok sana!tek ihtiyacın sabır canım.Allah yardımcın olsun.
bence kazanabilme şansın yüksek sizin avantajınız da var bir sözelciden daha fazla matematik neti bırakırsınız dershaneyede giderseniz olmuş bilin derim
Teşekkür ederim tatlım yorumun için, içimde kalacak ömrüm boyunca bir kere şansımı deneyeceğim :26:
artık yaş kemale ermiş...ünv yılları geride kalmış..ne güzel mesleğin var..ha mesleğinle ilgili yan kolarda 2 yıllık açık öğretim bölümlerini okuyabilirsin..bence güzel bi iş bul...bu zamanda bilgisayar mühendisleri bile açıkta kalıyosa..hayalindeki mesleğin garantisi varmı..maalesef burası türkiye...tercihten çok iş imkanına bakmak gerek
hayatta hiç bişey için geç değildir.. içinde kalacağına yap.. ama önce yapabileceğine inan..eğer ben yaparım ve daha mutlu olurum diyorsan yap bence..
canım gırersın nolcak sankı sen ıste yeterkı
28inde yaş kemale eriyorsa 32sinde yavaştan kefen parası biriktirmek lazım herhalde
hem işini yapıp hem de okumaya devam edebilirsin. ikinci öğretim yazarsın. kimseye yük de olmazsın ne güzel. ben de 25 yaşındayım seneye kazanırsam 26 olucam. zor olacak ama mezun olduktan işe girdikten sonra bi önemi kalmaz bunların. sadece okurken. ki ben normal yaşımda okurken de pek kimseyle takılmazdım yine tek tabanca bitirebilirim diye düşünüyorum:)
2 ay çalışman yetecek mi emin misin? lys'de-ikinci aşama- nuh nebi den kalma konular var. benim gözümü o korkuttu. gerçi sen sayısala çalışmayacaksın bu sefer fazla. edebiyata ilgin varsa edebiyatta fulle yakın yaparsın orta bir tarih coğrafya bilgisiyle de bu işi yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?