- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
-
Abimin sınıf arkadaşı bir bayan var o geldi şimdi aklıma, o da bilgisayar mühendisliği okumuş ama hayalinde hep çocuk doktorluğu varmış, 30 yaşında ve 2 çocuk annesiyken tıp fakültesini kazandı, 6 yılda dereceyle bitirdi ve geçen yıl uzmanlığını da tamamladı, bunların tamamı 11 yıl sürüyor, yani 41 yaşında yeni mezun bir uzman doktor o şimdi
Bence hiç bir zaman hiç bir şey için geç değildir, ben de 28 yaşındayım ve mezun olduğum bölümden alakasız bir dalda yüksek lisans yapıyorum, bititir bitirmez de o alanda iş hayatıma sıfırdan başlamayı düşünüyorum, bence hiç tereddüt etmeyin, insan kaç yaşında olursa olsun hayallerinin peşinden gitmeli, asla hayallerinden vazgeçmemeli...
Siz ödeseniz bu süre içinde olur mu acaba sigortayı:26:
isteğe bağlı ödeme kalktı sanırım kuzucuğum :26:
teşekkür ederim, ama henüz ailemin bu duruma vereceği tepkiyi bilemiyorum, bu gece konuşacağım
Anadolu üniversitesi Açıköğretim fakültesinin ikinci üniversite olanağıyla sınavsız edebiyat bölümüne kayıt olabilirsiniz. lys ygs falan girmek zorunda değilsiniz..hem çalışır hem okursunuz..
sevmediğin bir mesleği yapmak işkence gelir insana..ailen senin mutsuz olmanı istemez ..baştan tepki gösterselerde sonuçta kabullenirler dayanamazlar
ideallerinden vazgeçme..
annemin tepkisini az çok kestiriyorumda :26: kıyamet kopacak :26: yalan söylemek istemiyorum, annemin takıntısı çok geç emekli olacak olmam olacak, 4 yıl sigortam işlemeyecekmiş diye söylenir adım gibi eminim
30 yaşındakiler için 2. üniversite tasarısını duymuş muydunuz? 30 yaşından sonra istediğiniz bölüme özel üniversitede girebileceksiniz. ama tabi orada işin maddi boyutu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?