• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokmu geç kaldim

Sizin yasadiniz durumu benim annem yasio suan ve ben ewlendim iki yil oldu eptene yalniz kaldı ve yalnizlik onu kahredio korkuo sizden yedi yas büyük babamdan boşandı bidada ewlenmeyi düşünmedi ben istedim ewlenmesini o korkusundan bida ayni seyleri yasicak die ewlenmedi ama suan istio gibi ama korkuo bence ewlenmek icin gec deil size uygun mutluluk verenbirisiyle hayatnzi birlestirmelisiniz

fazlasiyla..dur kiz ses etme azcik kafanizi sisireyim

Muhakkak sevdigin seyler vardir. Bir ugras bul kendine gerisi gelir. Gelmese de kendi bilir. :KK8: Ben evlenmek degil de asik olmak istiyorum mesela ama gidip birine de sana asik olacagim dur bekle diyemem degil mi. :KK70:

yaaa ben kendim icin dedim onu herseyide üstünüze almayın aaaaaa

Ben alinmiyorum da bunu soyleme geregini neden duyuyorsun ve sen niye gelip birilerinin moralini bozmaya ugrasiyorsun.

Muhakkak sevdigin seyler vardir. Bir ugras bul kendine gerisi gelir. Gelmese de kendi bilir. :KK8: Ben evlenmek degil de asik olmak istiyorum mesela ama gidip birine de sana asik olacagim dur bekle diyemem degil mi. :KK70:

Ben alinmiyorum da bunu soyleme geregini neden duyuyorsun ve sen niye gelip birilerinin moralini bozmaya ugrasiyorsun.
tam tersi ne moral bozması hayatının baharında mis gibi kızı var calısan ayakları üstünde duran bi kadın takdire sahan bence sen beni anlamadın

bende anlamadım arkadasin amacini
ben kotuyum yikildim muhtacim falan demedim sevgi istiyorum yalnizliktan korkuyorum dedim herkesin dusunce yapisi ben sadece icimi doktum kimseye zarari yok bunun sanirim sonucta herkesin kendi hayati

ben kotuyum yikildim muhtacim falan demedim sevgi istiyorum yalnizliktan korkuyorum dedim herkesin dusunce yapisi ben sadece icimi doktum kimseye zarari yok bunun sanirim sonucta herkesin kendi hayati
ben ne muhtacsın dedim nede baska bisey tam tersi seni yüceltmisken sen amac arıyosun sanırım sen orta yas bunalımına girmissin sen beni anlamadın bundan sonrada yazmam

tam tersi ne moral bozması hayatının baharında mis gibi kızı var calısan ayakları üstünde duran bi kadın takdire sahan bence sen beni anlamadın

Ben seni yanlis anladim o zaman. :KK51:

Senin bu yasadiklarini herkes dusunuyor canim. Hayatta hic bir sey icin gec degil ama dogru yer , dogru zaman ve dogru zaman insan olmali. Bunlarin ucunden biri olmadi mi olmuyor. O yuzden arada keyfine bakacaksin ve inan erkekler negatif kadinlari tercih etmiyor. Benim negatif erkekleri tercih etmedigim gibi... Pozitif olman hem sana kazandirir, hem de erkeklerin senin hakkinda dusunduklerini hizlandirir. :KK66:

Back
X