Bugun gecmiste bana cok zarari dokunan birinin öldugunu ogrendim.zerre kadarda uzulmedim.9 senedir hic haberim yoktu.3 ay once kalp krizinden ölmus.gencti .simdi arkadasim cok kalpsizsin uzulmedinmi diyor.yalanim yok.hak yerini bulmusssd
Tsk ederim bende oyle dusunuyorum.sana kalpsizsin demişler de
sen oturup dizlerini dövseydin de değişen bişi olmayacaktı giden gitti artık
o yüzden Allah rahmet eylesin deyip geçmeli
ve aslında sen hislerini içinde yaşamalısın
sana kalpsizsin diyen insanda da pek akıl yok kusura bakma
zaten insanlara yaranmak mümkün değil ki
üzülüp ağlasaydın da ya ne aptalsın sana zamanında şunu şunu yapan insana mı ağlıyorsun derlerdi
o yüzden takma kafana nasılsa herşey bitmiş değil daha diğer tarafta hesaplaşması var bu işin
hepimizin gideceği yer orası
o yüzden burda söylenenlerin pek de bir anlamı yok
bizim gibi dusunenlerBeni çok üzen biri var yıllar sonra bende senin gibi onun ölüm haberini alsam bende üzülmem.. Kalpsiz değilsin yani yada bizim gibi düşünen herkes kalpsiz nebiliim
Hak yerini bulmuş yanlış bir düşünce
İnsan ölmüşse sayılı nefesleri bitmiştir
Allah CC 'ın bileceği iştir ölüm, kimseye ceza olsun diye verilmez, insanın yaşayacağı süre yaradan tarafından belirlenir ve bittiğinde bitmiştir. Üzerinde hak taşıyorsa o vereceği bir hesaptır. Bana çok zarar veren insanlar öldü hayatımda, hepsine ,Allah rızası için hakkımı helal ettim, zira zaten orada azap çetindir. Sen bugün ölene merhamet edersen belki yarın birileri de sana merhamet eder, dünyada herşey sırayla, hele ki ölüm ....
ben de üzülmezdim şekerim
canımı yakanın canı yansın
ne üzülücem
bunun adı kalpsizlikse ben kalpsizim o zaman
doğru mu yanlış mı tartışılır ama insan hissettiklerini değiştiremez ki...
yok bu kötü oldu ben bunu hissetmiyim diyemezsin
bizim gibi dusunenler
Az sayida
Malesef ama bence insanin basina gelince ancak anliyor insan.uzulmedim yalanim yok ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?