çokmu kilo aldim :(

oezishh

Alpişimmm canim oğluşummm
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
159
53
30
Merhaba kizlarr,

Ben daha 29. Haftaya yeni girdim ve bugun tartildim 57.8 kg geldm :$ 14 kg ya yakn almisim ya cokmu sizce boyle giderse herhalde duba gibi olucam napmami onerirsiniz ? Gece yemek yemiyorum ekmegi azalttim vs vs ama olmuyor iste

Canm bende ayni sorunu yasiyorum 25.haftaya girdim 9 kilo aldim ekmek yemiyorum dikkat ediyoeum tatli yemiyorum yine de aliyorum:-(

26ncı haftam ve 11 kg almışım 55le hamile kalmıştım. hamile olmadan öncede aynı miktarda tüketiyorum snaırım bu biraz bünye meselesi ne kadar dikkat etsenizde alınıyor maalesef:)

Sanirjm heidisis inde dedigi gibi ne ypsak olmuyor. Napalim artik dogurunca skarz disimizi. Smdi ne gorsem canm cektigi icin kiyamiorum bebegime yiyorum. En basiti yolda yururken bi cocugun elinde biskrem grdum diye dalasim geldi hmen kostm bakkaldan aldm. Okdr diyim yani
Engel olunmuyo bazen yiyorum. Bi yandanda ya daha cok kilo alrsam ya esimin gozunde cok sisko gorunursem dye fln kendi kendime taknti yapiorm

Herkese merhaba.
İnş. bebeklerimizi sağlıcakla alırız kucağımıza.
Kiloları dert etmeyin bence.Siz ve bebeğiniz sağlıklıysa sorun değil :)

selam kızlar valla o kilo ne yapsanızda alıyosunuz akşama kadar çalışıyorum evdede gidip çalışıyorum o kadar yorulmama ragmen gene 14 kilo aldım 63 le başladın 77 ye ulaştım artık bebişin sağlıklı olmasından başka bişi düşünmüyoruz

selam arkadaşlar.
bence keyfini yaşasın. nasıl olsa doğumdan sonra bir şekilde verilir kilolar....

Ben hamileyken yediğimi normal zamanda yesem 10 kilo vermiştim ama 10 kilo aldım malesef. 28. Hafta bugün bitti.

kızlar bende son haftamdayım 63 ile hamile kaldım şimdi 86 kiloyum 23 kilo almışım ilk hamilelikte 10 kilo almıştım bu neden böyle oldu bilmiyorum fazla kilo alınca son ay çekilmez oluyo geçmiy günler hiç doğuramayacam gibi hissediyorum dikkat edin kızlar aç kalmayın ama sağlıklı beslenin bari kilo alımınız yavaşlasın benim hareketlerim kısıtlanmış durumda gece yatarken döneceğim zaman eşimden destek alıyorum yoksa zor dönerim o derece

kızlar ben uzun süredr tartılmadım ama gerek çevremdekiler gerekse aynaya baktığımda çok kilo almadığımı görüyorum.Tabi bundan sonra ne olur bilmem.Fakat şu da var: 7.ayı bitirirken bebek ağırlığı 1 kilo civarı, plasenta ,amniyo sıvısı 1 kilo.Vücuttaki ödem ve kan artışı da 1 kilo oluyo,yani ortalam 3 kilo bizim yağ kısmımız değil.O yüzden çoğunu özellikle de normal doğumda vereceğiz,emzirince de 2 ay içinde 3-5 kg veriliyormuş.Çok da sıkıntı yapmayın.Yeter ki günlük yürüyüşünüzü,bol meyve ve suyu eksik etmeyin.Bir de ekmeğe fazla yüklenmeyin.Artık yavaş yavaş haftada 400 gr alacakmışız.

Ben 16 kiloya ulastim :)) ama gorenler hic kilo almamissin diyor. Yaa tabi diorum bende icimden bu kadar kilo nereye gidiyor yaa

Hamilelikte gereksiz ıvır zıvır bir ton yediğim için 30kilo almış,bebeği ise sadece 2.420gr doğmuş biri olarak söylüyorum sadece sadece ilk 2 ayda eski kiloma döndüm uykusuzluk;koşuşturma;sütüm yetermi yetmezmi ; bebeğimin ateşi varmı ; vs vs hepside seni eritecek merak etme hiç tasa yapma ye iç keyfine bak canım

Kendim 7-8 kilo almışım 31.haftadan gün aldım.Doktor fazla bulmadı,haftana göre iyi dedi.Açlık-tokluk kan şekerime bakılacak,bebişin tombişliği ondan olabilir mi diye emin olmak için.Hayırlısı bakalım :) 29.haftaya göre 14 kilo biraz fazla ama çok da değil bence.Toplamda en fazla 16-17 kilo almak iyiymiş.

Hamilelikte gereksiz ıvır zıvır bir ton yediğim için 30kilo almış,bebeği ise sadece 2.420gr doğmuş biri olarak söylüyorum sadece sadece ilk 2 ayda eski kiloma döndüm uykusuzluk;koşuşturma;sütüm yetermi yetmezmi ; bebeğimin ateşi varmı ; vs vs hepside seni eritecek merak etme hiç tasa yapma ye iç keyfine bak canım
İçim rahatladı walla bunu duyunca bende +15lerdeyim inşallah öyle kilo verebilirim ;D

aynı dert bende de var arkadasım 31+3 olmama ragmen 15 kılo aldım doktor fazla almıssın dedı ama ben yemem gerekenlerı yıyorum ustelık abur cubur da yıyorum o yuzden almam normal bence bunlara takılmamak gerekır bebegımız saglıklı olsun da bı aldıgımız gıbı verırız bu kıloları =)

bende 25 kg almıstım 23 kg verdim.sadece dogum ertesi hafta 11 kilo vermiştim.ama dogum sonrası asıl yerleşiyormus kilo ben dikkat etmedim hop 8 kgsini geri aldım.daha sonra diyet yaptım oglum 1 yasına girince diyetle 23 kg verdim.keske kiloları almasaydım encok dforme olan göbegim oldu hala biraz kaldı

16 Kasım hamile olduğumu öğrendim 4+5 66,4 kilo idim
26 Kasım 6+1 68 kiloyum :KK43:
Vinçler giricem doğuma bu hızla başladığıma gore

X