cokmu safim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
selam kizlar ben neredeyse alti aydir evliyim. benim kaynim geldi iki aya yakin bizde kaldi kendisi sihinsel ozurlu esim geceye kadar evde yok biz 7/24 saat beraberdik kaynimla bana bi zarari yok. ama nedense millet boyle dusunmuyo neler nelet duydum yok sana birsey yapar suclu sen olursun onu basindan atmislar abisinden kiskanir sana biseyy yapar. benim icin sorun yok bana zarari yok yrmegini verdim camasirini yikadim. benmi safim?

İnanamıyorum, insanlar ne kadar gaddar ve fikirsiz olmuş böyle... Böyle düşünen kişilere gerekli cevabı vermelisin bence, zihinsel özürlü diye " zararlı" damgası vurmasınlar kimseye, senin iyi niyetli olduğun için de aklını bulandırmasınlar.
Asıl bunu söyleyen insanlardan uzak dur güzelim sen, emin ol asıl onlar zarar verir sana kesin diyorum bunu...

Ağzı olan herkes konuşur eğer sana bir zararı yoksa bakabilirsin.Yanlız kv sağ değil mi neden o bakmıyor.Birde yeni evlisiniz sadece o acıdan sıkıntı olur.Kesinlikle kendini saf olarak düşünme iyi niyetli birisin.

O değilde 4 aylık evliyken eve neden yatılı misafir kabul ettiniz ki bence çok erken bi süre de çiftler için:)
Mecburiyetten değilse tabi:)

zihinsel özürlü derken hastalığının bir adı var mı?
çevrenizdekilerin bu hastalık hakkında bilgisi var da mı konuşuyorlar, öylesine mi konuşuyorlar?

Insanlar herzaman konusur.elalem denen sacmaliga kulak asip iyi niyetinden suphe etme.zarari yoksa kimseye hesap vermek zorunda deilsin

Ne kadar zihniyeti bozuk insanlar var ya, siz rahatsız olmuyorsanız boşverin onları. Ayrıca geçen gün konu açmıştınız kv, iki görümce, iki kaynım bize geliyor diye. Zaten birisi sizdeymiş. O zaman 4 tane kaynınız mı var ? Kaç kişi yaşıyorsunuz o evde anlayamadım ben.

ben de şunu anlayamadım
önceki konusunda konuyu açmış, 2 mesaj sonra cevap yazmış, sonra 6 sayfa yorum yapılmış, cevap yok
şimdi de aynı şekilde
konuyu açmış 18 dk olmuş, hani konu açınca bir bakarsın değil mi gelen yorumlara
yine cevap yok

sen saf değilsin canım..sadece yardım etmeyi seven vicdanlı merhametli bir insansın...bu şekilde kötü düşünenler kendilerine sormalı bence acaba biz çok mu kötü niyetliyiz diye...

Aynen sen yazınca baktım iki konusu hariç çoğuna en fazla 2-3 cevap yazmış. Eşim bana tokat attı diye çok ciddi bir konusu var tam 45 sayfalık ve sadece 2 kere cevap yazmış. Burayı "sevgili günlüğüm" olarak kullanıyor sanırım.

Kv nerde? O niye bakmıyo oğluna? Sen iyilik yapmışsın ama zihinsel engelli olduğu için o yaptığı hareketten mesul değil. Sana tecavüz eder zarar verir. Sonra napcaksın?

Siz memnunsanız sorun yok sevap bile işliyorsunuz ,ayrıca milletin ne dediğine çok takılmayın evin yolunu bile şaşırırsınız .
Herkese laf lazım onlarda şimdilik bununla geçiniyor sanırım!
Fakat 6 aylık yeni evliliğinizde neden bukadar kısa sürede yani 4.ayınızda yatılı misafir aldınız acaba ?
Kv 'niz nerede zorunlu bir sebep mi yoksa hava değişimi olsun diyemi göndermiş kaynınızı ?

kizlar anca cebap verebiliyorum kusuruma bakmayin.. uc tane kaynim var benim suan gitti kaynim. insanlar kafami cok kariatirdi dedigim gibi bana hic zarari yok. evden git diyenler bile oldu. kaynim gelirken esim bana sormadi. kv kp hayattalar yasiyolar. annem babam bile gerekirse seni ordan aliriz dediler o kadarda dedim ben rahatsiz olmuyorum. zihinsel ozurlu derken benle yasit ama beyin olarak 9 yasindaki cocuk gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…