- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
merhaba kızlar , çok yeni bir ilişkim var daha 5 günlük bugün kavga ettik çünkü arkadaşlarıyla benden daha fazla vakit geçiriyor ya anlamıyorum biz daha çok yeniyiz benle vakit geçirmek istemesi gerekmezmi? heyecanla beni daha cok görmek istemesi gerekmezmi? benim ilk ilişkim ve çok heyecanlıyım ama o bana diyorki ,benm arkadaslarm var okulda sürekli sana ilgi gösterememki diyor ben mi haklıyım çokmu sıkboğaz ediyorm onu arkadaşlar fikir verin nolur
belki size öyle geliyordur olamaz mı? siz belkide onun sürekli yanınizda bulunmasını istiyorsunuz ama buda mümkün değilki zaten.
mesela gün içinde ne kadar saat buluşuyorsunuz ister telefon ister canlı canlı?
belki size öyle geliyordur olamaz mı? siz belkide onun sürekli yanınizda bulunmasını istiyorsunuz ama buda mümkün değilki zaten.
mesela gün içinde ne kadar saat buluşuyorsunuz ister telefon ister canlı canlı?
Birbirinizi oncesinde tanimiyorduysaniz, cok da askindan olerek, seni elde etmek icin pesinde dolanmadiysa bu erkek, daha hala tanisma evresinizdesiniz demektir. Bu durumda da ille de seni gormek icin olup bitecek, butun zamanini herkesten alip sana verecek diye birsey yok.
Ki arkadasinin dedigi "Benim okulda da arkadaslarim var, surekli seninle ilgilenemem ki" cok makul bir cumle bana gore. Benim tahminimce sen cocugun da dedigi gibi surekli sen olasin, baskasini biraksin istiyorsun. Alinma ama sen yokken onlar vardi, ve daha dogru duzgun oturmamis bir iliski icin arkadaslarini birakacak degil. Bu arada ben cocugun lafindan "ilgisiz" oldugu anlamini cikarmiyorum. Sadece "surekli" seninle ilgilenemezmis, senin disinda baska cevresi de var, dogru soylemis.
Kusura bakma ama ben de daha 5. gun bana trip atan, arkadaslarimi kiskanan insandan sogurdum. Cocuk soyleyebilecegi en yumusak, en nazik sekilde soylemis derdini. Uzatma bence. Iliskiniz devam ederse sana simdikinden daha cok vakit ayirmak ister saniyorum.
Daha 5 günlük ilişkide kavgamı edilir tatlım... Onu olumsuz etkiler ve kendinden uzaklaştırırsın.. Sana ilgisi olan seninle daha çok vakit geçirmek isteyen zaten arkadaş ortamına biraz ara verip sana yönelir.. Sana tavsiyem cool davran umursama bunun için tartışma arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor bırak gitsin... 5 günde tartışarak onu kendine bağlayamazsın
Uzun bi'ilişkim var ve başında nerdeyse bitiyodu ilk bir-iki hafta yani.
Daha tanımaya, alışmaya çalışıyoruz her dakika mesaj atardı "o arkadaşın kim, bunu nerden tanıyosun, niye gelmedin, niye buluşamıyoruz"
Böyle şeyler boğuyo insanı "dur daha ya daha şimdiden böyleyse bu insan ilişki ilerleyip sahiplendikçe iki katı boğar beni" diyosun.
5 günlük ilişkide fazla samimiyet ilgi yapmacık geliyo bana kaldı ki senin taze sevgilin "sürekli" gibi bi'kelime kullanmış bu demektir ki bunaltmışsın biraz. Hem bırak o görüşmek istesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?