çokmu üstüne geliyorum haklımıym arkadaslar:(

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba kızlar , çok yeni bir ilişkim var daha 5 günlük bugün kavga ettik çünkü arkadaşlarıyla benden daha fazla vakit geçiriyor ya anlamıyorum biz daha çok yeniyiz benle vakit geçirmek istemesi gerekmezmi? heyecanla beni daha cok görmek istemesi gerekmezmi? benim ilk ilişkim ve çok heyecanlıyım ama o bana diyorki ,benm arkadaslarm var okulda sürekli sana ilgi gösterememki diyor ben mi haklıyım çokmu sıkboğaz ediyorm onu arkadaşlar fikir verin nolur

Onun sizinle daha cok ilgilenmesi gerekir. Eger rutini disinda da sizinle ilgilenmesi gerekiyorken arkadaslari ile gorusuyorsa.
fakat cok cok yeni ikiskide pat diye trip atmanizi da dogru bulmadim.

Haklı olmasına haklı olabilirsin ama sıkboğaz da ediyorsun bana göre daha çok yenisiniz.. Şimdiden böyle yaparsın üzülen sen olursun.. Daha 5 gün olmuş bırak kendine aramak isterse görüşmek isterse belli eder zaten ilk günlerde biraz dikkat etmek lazım bana göre şimdiden bu kadar yüz vermeye gelmezler =)

Tabi ki seninle ilgilenmesi gerekr seni daha iyi tanıması için en azından, herkesin ilişki yaşama tarzı farklıdr ama biraz daha bak sen böyle bir ilişki istemiyorsan al karşına konuş canım. ..

adamı 6. gün kaçırmak istemiyorsan dır dır etmemeye bak

erkekler hiç hoşlanmıyor maalesef böyle şeylerden

ayrıca onu arkadaşlarından soyutlayamazsın tercih edilen genelde onlar oluyor

Arkadaşlarına sevgilisinden daha fazla değer veren biriyle hiç işim olmaz.
Önceliği ben olmalıyım her zaman.
Sen haklısın davanda.
Henüz 5 günlük ilişkide böyleyse ileride nasıl olur bilemiyorum.
Gözlemle biraz, baktın aynı yol yakınken uzatma bence.

Ben erkek olsaydım ve 5 gündür çıktığım kız hayatıma bu şekilde müdahale edip,kavga çıkarsaydı,üzgünüm ama hadi eyvallah derdim ve kurtulduğuma sevinirdim..Kırılmaca gücenmece yok lakin?

Çok üstüne gitseydin durum değişirdi lakin çok üstüne geldiğin için haksızsın. Ayrıca 5 günlük ilişkide ilgi beklemek ne kadar olağan ise, ilgi gösterememek de o kadar normaldir. Henüz tanımadığın ve dahi muhtemelen aranızdaki en güçlü hissin "Hoşlanma" olduğu bir ilişkiden ne bekliyordun ki? Ben ilk ilişkimin ilk 6 ayında "Aşkım" "Seni seviyorum" gibi çoğu insana göre sıradan olan cümle ve hitapları sarf edebilmek için kendimle mücadele ediyordum. Zulümdü bunları söylemek. Yaşım da 21 idi. Ergenlikten değil hani. Sakin ol yahu. Aynı tutuma devam edersen söyleyeceği ilk şey, "Senin henüz hayatımda bir yerin yok. Senin yüzünden arkadaşlarımla ilişkimi zedeleyemem" olacak ve muhtemel bir ayrılık yaşanacaktır.

belki size öyle geliyordur olamaz mı? siz belkide onun sürekli yanınizda bulunmasını istiyorsunuz ama buda mümkün değilki zaten.
mesela gün içinde ne kadar saat buluşuyorsunuz ister telefon ister canlı canlı?

Ben olsaydım 5.gün hayatıma bu şekilde müdahale eden bi kadından ayrılırdım diyorsunuz ama, daha 5. günde bu kadar ilgisizliği normal mi karşılıyorsunuz arkadaşlar?
Tam birbirlerini tanıma evreleri. Her iki tarafında heyecanlı ve birbirleri ile vakit geçirmeye istekli olması gerekir.
Ben de diyorum ki daha 5.günde bana kendimi sıradan hissettiren adamla olmaz basardım tekmeyi.

Birbirinizi oncesinde tanimiyorduysaniz, cok da askindan olerek, seni elde etmek icin pesinde dolanmadiysa bu erkek, daha hala tanisma evresinizdesiniz demektir. Bu durumda da ille de seni gormek icin olup bitecek, butun zamanini herkesten alip sana verecek diye birsey yok.
Ki arkadasinin dedigi "Benim okulda da arkadaslarim var, surekli seninle ilgilenemem ki" cok makul bir cumle bana gore. Benim tahminimce sen cocugun da dedigi gibi surekli sen olasin, baskasini biraksin istiyorsun. Alinma ama sen yokken onlar vardi, ve daha dogru duzgun oturmamis bir iliski icin arkadaslarini birakacak degil. Bu arada ben cocugun lafindan "ilgisiz" oldugu anlamini cikarmiyorum. Sadece "surekli" seninle ilgilenemezmis, senin disinda baska cevresi de var, dogru soylemis.

Kusura bakma ama ben de daha 5. gun bana trip atan, arkadaslarimi kiskanan insandan sogurdum. Cocuk soyleyebilecegi en yumusak, en nazik sekilde soylemis derdini. Uzatma bence. Iliskiniz devam ederse sana simdikinden daha cok vakit ayirmak ister saniyorum.

belki size öyle geliyordur olamaz mı? siz belkide onun sürekli yanınizda bulunmasını istiyorsunuz ama buda mümkün değilki zaten.
mesela gün içinde ne kadar saat buluşuyorsunuz ister telefon ister canlı canlı?

cnm yani salı buluştuk dün buluşamadk meğer sınavı varms bugün. dün çok doluydu ama söylemedi bana bunları cok üstüne gittm bende

Son düzenleme:

cnm salı buluştuk dün buluşamadk meğer sınavı varms bugün. dün çok doluydu ama söylemedi bana bunları cok üstüne gittm bende

çok haklısınız çok güzel özetlemişsiniz sağolun . benim ilk ilişkim birde o yüzden galiba bu kadar üstüne gidiyorum tecrübem yok bu konularda nasıl olması gerekir bilmiyorum.

Daha 5 günlük ilişkide kavgamı edilir tatlım... Onu olumsuz etkiler ve kendinden uzaklaştırırsın.. Sana ilgisi olan seninle daha çok vakit geçirmek isteyen zaten arkadaş ortamına biraz ara verip sana yönelir.. Sana tavsiyem cool davran umursama bunun için tartışma arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor bırak gitsin... 5 günde tartışarak onu kendine bağlayamazsın

haklsınız galiba daha çokk yeni sağolun yorumunuz için

Uzun bi'ilişkim var ve başında nerdeyse bitiyodu ilk bir-iki hafta yani.
Daha tanımaya, alışmaya çalışıyoruz her dakika mesaj atardı "o arkadaşın kim, bunu nerden tanıyosun, niye gelmedin, niye buluşamıyoruz"

Böyle şeyler boğuyo insanı "dur daha ya daha şimdiden böyleyse bu insan ilişki ilerleyip sahiplendikçe iki katı boğar beni" diyosun.

5 günlük ilişkide fazla samimiyet ilgi yapmacık geliyo bana kaldı ki senin taze sevgilin "sürekli" gibi bi'kelime kullanmış bu demektir ki bunaltmışsın biraz. Hem bırak o görüşmek istesin

bugn sınavı vrdı bütünn gün çalştı hiç görüsemedk simdide arkadaşlarla oturuyorm eve gidince yazıyım olurmu dedi bende tamam dedim mecbur normalmi bu peki sizce benmi alınganlık yapıyorm

Ya bana normal gelmedi açıkçası. Sana tavsiyem biraz uzak dur belki de sen boğuyorsun kaçan kovalanır hesabı o da uzak tutuyor kendini. Canım senin tavrını pek beğenmedim açıkçası senin ona onun sevgisine ne muhtaçlığın var. Tecrübeyle değil kendi kıymetini bilmeyle ilgisi var bu mevzuların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…