Bisküvi - Kurabiye Tarifi ÇOKOPRENS KURABİYE (NUTELLA SPONSORLUĞUNDA)

Bekliyordum ben zaten senden bole bisiler enfes görünüyor canimmbirazini bana gondermeyi unutma

Becermek ne kelime muhteşem olmuşBen vazgeçtim katılmayacağım

Senin onayını aldıysam iyi olmuş demektir. Lütfen katıl.

Bekliyordum ben zaten senden bole bisiler enfes görünüyor canimmbirazini bana gondermeyi unutma

Bekliyor muydun? Beklentiyi boşa çıkarmadığıma sevindim.Çok teşekkür ederim canım.

Hadi ya o kadar mı güzel olmuş. Ünlü olsun herkes yapıp yesin.Çok teşekkür ederim canım güzel yorumuna.
Bütün tarifler güzel ama işin içine Nutella girince başka birşey oluyor.
Birde o sunum neydi öyle, hakkını vermişsin kurabiyenin canım. tebrikler tekrar başarılar.

Bekliyor muydun? Beklentiyi boşa çıkarmadığıma sevindim.Çok teşekkür ederim canım.
Yok canım estağfurullahTamam malzemelerim eksik tamamlayınca yapacağım

Evet bekliyordum rica ederim canimm

Sunumda tarifta bir harika. Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar.

Bütün tarifler güzel ama işin içine Nutella girince başka birşey oluyor.
Birde o sunum neydi öyle, hakkını vermişsin kurabiyenin canım. tebrikler tekrar başarılar.

Yok canım estağfurullahTamam malzemelerim eksik tamamlayınca yapacağım

Bekliyoruz.

Sunumda tarifta bir harika. Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar.
Çok teşekkürler canım iki taraftan da güzel not verdiğin için.
Sunum harika bayıldım
Fotoğraflar da şahane...
Fotoğraf çeke çeke fotoğrafçı olup çıkacağım zaten.Beğenmene sevindim canım.Çok teşekkürler.

Ellerine sağlık canım :) valla canım istedi he yarışmada başarılar :)

Ben bıkmam ki... Vatana millete bu kadar faydalı sen Aslı'cım , senden hiç bıkılır mı?

Şimdi efendim yapım aşamasından tutta sunuş biçimine kadar harukulade bir tarif .
Bu kış günlerinde özellikle akşam çayın yanında bal kaymak olur boğazdan akar gider .
Sen bu kadar hünerliyken bana sadece başarı şans dilemek düşer .
Yolun her daim açık olsun canım.

Son düzenleme:
Tarifi aldık birazdan işleme başlıyoruz Aslı'cım. Bakalım senin kadar başarılı olabilecek miyiz?

ellerine sağlık güzel fikirmiş denemek gerek
yarışmadan başarılar dilerim canım

Bıkılmaz dimi abla.Evet çayla süper yeniyor.Hele bir de sevdiğin bir dizi varsa değme keyfine.Çok teşekkürler abla güzel iltifatlarına.

Tarifi aldık birazdan işleme başlıyoruz Aslı'cım. Bakalım senin kadar başarılı olabilecek miyiz?

Yapıyorsunuz yani. Başarırsınız bence.İnşallah beğenirsiniz.

ellerine sağlık güzel fikirmiş denemek gerek
yarışmadan başarılar dilerim canım

Çok teşekkürler canım.

Ne güzel kurabiyeler onlar. Ellerine
sağlık.Yarışmada başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…