Bisküvi - Kurabiye Tarifi ÇOKOPRENS KURABİYE (NUTELLA SPONSORLUĞUNDA)

hımmmmm kitap ve kahve ile daha bir güzel olmuşşş ellerinize sağlık

Adraaaaaa buralardı mısın???

170 derece fırında üzerleri beyazlaşana kadar pişirmek kaç daikakaya tekabül ediyor de bana

Adraaaaaa buralardı mısın???

170 derece fırında üzerleri beyazlaşana kadar pişirmek kaç dakikaya tekabül eder de bana
Burada değildim dün.

Meg`ciğim ben hiç saate bakmam ki.Devamlı fırını kontrol ederim.Resimdeki gibi bir renk olacak.Veya ondan biraz daha az pişirebilirsin.Yarım saatte pişmişti galiba.Firından fırına değişir tabi.

Artık çok geç Adra'cım
İki tepsiden ilkinin çoğu yanıverdi yahu
Ama geri kalanının tadı muhteşem
Ellerine sağlık üstad

Artık çok geç Adra'cım
İki tepsiden ilkinin çoğu yanıverdi yahu
Ama geri kalanının tadı muhteşem
Ellerine sağlık üstad
Filme dalıp unuttun dimi kurabiyeleri. Neyse birazını bari kurtarmışsın.Senin de ellerine sağlık.

Benim eeerif bayilir cokoprense en kisa surede deniycem ellerine saglik basarilar adracim

Çok beğendim tarifinizi ellerinize sağlık,başarılar diliyorum.

Bu ne güzel bir sunumdur böyle Adracım döktürmüşsün maşallah Yarışmada başarılar dilerimPatentini almalısın

Adraaaa...dün akşam yaptım kurabiyelerini.. arkadaşım ...teşekkür ederim tarifin birebir tuttu..benim kalıbım yoktu su bardağı kullandım ben her iki tarafıda kürdanladım.. ve hindistan cevizi ve ceviz kullandım...bayağı çıkıyor bu tariften bende iş yerinede arkadaşlara getirdim tabi övülünce bi şımardım bi şımardım ..sağolasın ellerine sağlıkk..

Yaptığına ve beğendiğine çok mutlu oldum.Evet baya kurabiye çıkıyor o tariften.Arkadaşlarının beğendiğine ve övgülere de sevindim.Senin de ellerine sağlık canım.

ellerinize sağlık çok güzel görünüyor başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…