Bisküvi - Kurabiye Tarifi ÇOKOPRENS KURABİYE (NUTELLA SPONSORLUĞUNDA)

Harika gorunuyorlar, ellerinize saglik. Sunumunuz ozellikle cok hos olmus, insanin hemen kalkip kurabiye yapasi geliyor :)

Eline saglik cok özenle yapmissin , sunumunda ayrica cok guzel olmus ....

Ne güzel kurabiyeler onlar. Ellerine
sağlık.Yarışmada başarılar.

harikaaaa ellerınıze saglıkkkk

Harika gorunuyorlar, ellerinize saglik. Sunumunuz ozellikle cok hos olmus, insanin hemen kalkip kurabiye yapasi geliyor :)

Eline saglik cok özenle yapmissin , sunumunda ayrica cok guzel olmus ....

Çok teşekkür ederim kızlar.Sunumun beğenilmesine de ayrıca çok mutlu oldum.Çok sağolun güzel yorumlarınıza.

Canımmm bu nasıl bi sunumdur böğle...bayıldım...başarılar...

Kızlar kurabiye tarifleri almış başını gitmiş...super ya...katılacaktım ama geri adım attim

Kızlar kurabiye tarifleri almış başını gitmiş...super ya...katılacaktım ama geri adım attim
Niye geri adım atıyorsun katıl bence. Önemli olan eğlenmek biraz da.

Niye geri adım atıyorsun katıl bence. Önemli olan eğlenmek biraz da.
Yok düşündüyüm kurabiye iddialı da sunum bulamıyorum hiç...sen de öyle bi şey yapmışsınki kuzum ne yapcam ben...ekmek arası mı yapsam

Yok düşündüyüm kurabiye iddialı da sunum bulamıyorum hiç...sen de öyle bi şey yapmışsınki kuzum ne yapcam ben...ekmek arası mı yapsam
Ekmek arası ilgi çekerdi.Yaparsın bir şeyler.Eğlence olur katıl bence.

Adraaaa vaaaoooouuuvvvv ellerine sağlık şekerim,coookk güzel olmuş

Gerçek tabii. Cookkk begendimmmm senin makarnayi da beğenmiştim ilk firsatta yapacagim. Becerekli hatunsun aferin ogluma ancak seni (bir gün olursa)
Sağol canım.Tamam bekliyorum o zaman oğlunu.

adra benimle evleeeeeeeeeeeeeen !!!
çay takımına bayıldım, harika olmuş kurabiyeler
akla zararsın sen

adra benimle evleeeeeeeeeeeeeen !!!
çay takımına bayıldım, harika olmuş kurabiyeler
akla zararsın sen
Yok evlenemem prensiplerime aykırı.Çok teşekkürler güzel yorumuna canım.

şu an bütün kurabiyelere baktım elbette hepsi güzel....daha katılım olurmu bilmem ama şu an gönüllerde birinci gibisin sunum harikakitap kurabiye ve sıcacık bir çay ...çayı ben kattım hi hi hi çaycıyımdırda..

vayyyyy beeee sunum enfess helel olsun..

Bu yorumları okumak sabah sabah içimi aydınlattı.Çok teşekkür ederim bu güzel yorumlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…