çöktüm :((

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
hoşlandığım birisi vardı.ben onun da bana ilgisi olduğunu düşünmüştüm sürekli bakıyordu çünki.ama sessiz bir tipti.mesajla hoşlandığımı söyledim.abime bunu yapamayacağını söyledi abim arkadaşıda.ve şuanda benden kaçar bir havası var.ne yapacam ben.çok utanıyorum.ve o benden kaçtıkça kendimden nefret ediyorum.ölmek istiyorum (
bana akıl verin ne olur.evden çıkmak gelmiyor içimden.ağlıyorum sürekli.

yaşın küçük galiba... ölmek felan boşver.. ilerde bunları hatırlayıp güleceksin... unutmaya çalış. gururun kırıldı demekki ama unut... belki abinden çekinmiş isteyememiştir. çekindiysede o kaybeder. sen yoluna bak... hem ne güzel özgüvenli davranmışsın, herkez yaptığını yapamaz...

alakasız olacakta eskiden abiler bu durumlarda kızardı, şimdi değiştiler mi?

Son düzenleme:

Kızım saçmalama ne ölmesi:))

Tatlım ne yani şimdi, dünyanın sonu m u? bir daha kendine "ölmek istiyorum" lafını dediğinde bir daha düşün. Sanki cok aciz, Allah korusun anasız babasız sokaklarda olsan bile yine "ölmek istiyorum" deyip isyan etme..

Ne olmuş yani? Sen yüreklice söylediğin için zaten dik durmalısın. Cocuk pısırık korkak biri demek ki, eger o da azıcık yurekli olsaydı, abinin karsısına cıkıp senle beraber olmak istediğini beyan ederdi.

Bence bu kadar "korkak behlül" herifler için vaktini harcama:)) kacsın, salak gibi bekler birisi gelsin de onu bulsun diye:))

abimi saydığı sevdiği için öyle söyledi ama benden kaçıyor gibi.bende salak değilim ya oda bakıyordu sürekli ben onunda bişiler hissettiğini sanmıştım.ne zormuş çok utanıyorum.özgüvenimi yitirdim.aşagılık bişeymişim gibi hissediyorum kendimi.

dünyanın sonu değil ama arabasını görünce bile içim bir tuhaf oluyor.ben ilk defa böyle bişiler hissettim de denebilir.böyle söyleyince de utandım.yanaklarım yanıyor.abine bunu yapamam.düşünemem bile ne demek oda istiyor da abim den mi çekiyor sizce.ama çalıştığım iş yerinin içine bakıyordu sürekli ee orda benden başkası yok ki.hep iş yerimin yakınlarındaydı.ben mi yanlış anladım (( yoksa çekiniyormu.

birde kendisi boğa burcu.bana akıl verin tekrar mesaj çekeyim mi.
bana onu pişman edecek bişiler söyleyin.
çıkamıyorum burdan işim var ama ne olur yardım edin kızlar.

Saçmalama istersen bunun için ölünür mü hiç Sen kendini özgürce ifade etmişsin oda öyle demiş sorun yok Şimdide sen hiç bi şey olmamış gibi davran oralı bile olma sanki çeken sen eğilsin o mesajı şaşırt onu. Kendine güven.. Tınlama

Sana olumlu cevap verseydi de utanacak mıydın? Hiç sanmıyorum. Söylemek istemişsin ve söylemişsin. Ok senden çıkmış, gerisi için de ne ölmeye gerek var ne de pişman olmaya.

Çocugun üzerine atlamamışsın ki neden böyle utanmak?

Sen medeni cesaret gösterip bir mesaj atmışsın..

Evet oda bakıyor muş ki ABİNE BUNU YAPAMAM diye yazmış,

İlgilenmiyorum yada istemiyorum diyebilir yada hiiiiç cvap vermeyebilirdi???

Haa bu cümleden gaza gelip olaya devam etme.

Demek ki abini iyi tanıyor ve verecegi tepkiden çekiniyor.

Boşu boşuna başını agrıtma iki gencinde...tabi senin de canın sıkılmasın...

Anladıgım kadarıyla daha yaşlar çok küçük.basit bir flört gibi olacak olursa da...

Başkam genç mi yok,bakın etrafına.

Yaşı büyükse bile o seni bu sorumlulugu alacak kadar yada abinin arkadaşlıgını bitirecek kadar önemsememiş demektir.

Görünce hiçbir şey olmamış gibi sakin kal,göz göze gelme...bir kaç karşılaşmaya gecer zaten.

Sorar ederse sadece hoşlamaydı haklısın abim kızar de başkada açıklama yapma...

Soguk davranabilirsen unutulur gider.

Yüzün kızarıp kendini ele veriyorsan malum şahıs olacaksa fondoten sür de çık ortama...yüz rengini sabit tutar,ifadesiz bir yüz olur.ama allık kullanma :))

Daha ne diyelim,bir daha da utanacaksan karşıdan teklif bekle...

Bakmakla olmuyor adım atsın

sen de onu sallamıyomuş gibi yap, bişey olmaz. her gördüğünde utanır, bakar, ya da kaçmaya çalışırsan geçmez bu hisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…