Zezetheone canım bi önceki sayfada göz altı çukuruna çare olmadığıunı yazmışsın. Altüst oldum. CAnım bu şekilde durmaktansa yanak gerdirme yapmak daha mantıklı olmaz mı??
Bide ben gözün tam altına değilde elmacık kemiğin hafifçe üstüne dolgu yaptırsam ki zaten gözaltı çukurumun bitim yeri elmacık kemiğimin hafif üstü. Oraya yaptırsam dolguyu olur mu? yoksa bu gözaltı dolgusu mu olmuş olur?
güzelim,
şimdi öyle çukurlar varki, dolması imkansız
(wallahi billahi ne yağ, ne restylane, ne radiess, ne juvederm hepsi o bölgede feci problem yapıyor çoğunlukla, hele birde derisi extra ince olanlardansan--özellikle yağ transferi daha sakatmış, çünkü ancak ameliyatla geri çıkarılabiliyor, diğerlerinin çözücü ilacı varmış ve zaten 1 sene kasarsan kendiliğinden çözülüyomuş)
şimdi bide öyle çukurlar varki,
dediğin gibi , azıcık kemiğin sınırı yükseltilince kendiliğinden düzeliyomuş (ONUR EROL banada onu tavsiye etti--asla göz altıma koymuycaktı zaten, bilgisayardada göstertti, gerçekten hoş olmuştıum aslında--ama yaza kadar düşünüp karar vercem)
ben yanaklarımı yukarı çekince, aslında tüm problem ortadan kalkıyor, ama hiçbiri yanak kaldırma ameliyatını onaylamadı...
naci beyin sözü kulağımda,
''öyle elinle yukarı çekince ne güzel oluyosun dimi; ama biz öyle yapamıoruz, bitarafı yukarı çekince, aşağıda bişi kalmıyo'' dedi beni bitirdi :tomato:
illa dolgu molgu yapalım bişi diorum, yok olmaz dio ahahaha
bence onur beye git...
bu dolgu konusunda en iyilerden biri
en azından tavsiye alırsın.