Cökük Yanaklar

naci bey özellikle göz altına ve özellikle yağı önermiyor
ne türde nakil edilirse edilsin

asıl problem, verildiği yerde düzgün tutunmayıp parça parça kalması
bide kalanlar erimiyormuş ya
eğer çirkin olursa ameliyat la çıkarılabiliyomuş

aman göz altlarına değdirmeyin(göz altı incecik, hemen potlukjlar gözükür)
yanaklarda çok tehlikeli değilmiş

Canım poleni kullanabildin mi? İnşallah polene alerjin yoktur. Sanırım daha 15 gün olmadı ama bir fark gördün mü?

yok taylorcum
bi faydasını göremedim
kaşık kaşık habire yiyorum :)
zaten benim aldığım polen-bal-arı sütü karışık, daha çok bal tadını aldım...
o bayan kilo kaybettiyse ona iyi gelmiştir... bana pek etki etmedi ama tadı güzelllllllllllllllll....zewkten yiyorum yani hahahahahhaaa...(ehh bide daha 3-4 gün oldu galiba)

buarada önümüdeki ay Ümran ıleri ile görüşmeye gidiyorum, kendisi Dr. ramirezden taviyeli dr. lardan biri... Endo lifting yapıyor...
Ücretli olup olmadığını bilemiyorum, isteyen bana takılsın...

Her sabah elma sirkesi içmeyi alışkanlık haline getirdim asla bırakmıycam. Bence sizde yapın bunu. Çünkü benm böbreğimde kum vardı ve dr'a gittim ilaç kullanmadan yok olmuş. Elma sirkesine bağlıyom bu durumu..Ama yüzde dolgunlaştırıcı etkisi yok. En iyi çözüm elbette dolgu. Dolguyu ertelediğime pişman oldum. Çünkü hayatımda hiç olmadığım kadar berbat görünüyorum bu aralar.. Çok takmıyorum herşeyden önemlisi sağlık.. ınş yüzümünde sağlıksız ve yorgun görüntüsü gider.. Bakalım antiaging tabletler henüz etkisini göstermedi. Bu günlerde kullandığım ALA, üzüm çek. hapının yanına bir hap daha eklemek istiyorum. Ve GNC den HNC'yi okudum çok güzel gibi görünüyor yada yine Spirulina'ya başlayıp bu sefer en azından 6-7 ay devam ettirmek istiyorum..Tabii ardındanda hemen dolgu

ya canım pippi bırak şu hnc yi gnc yi
tamam ıcıcez onları da tek basına yaslılıga yercekımıne dayanmak zor
git yaptır su dolgunu valla güzel olcaksın ya

Son düzenleme:
ya canım pippi bırak şu hnc yi gnc yi
tamam ıcıcez onları da tek basına yaslılıga yercekımıne dayanmak zor
git yaptır su dolgunu valla güzel olcaksın ya

kaydirigubbakcemile3
Haklısın valla. Beklediğim hata.. Yaptırıp sizlerle sonucu paylaşmaya can atıyorum. Az kaldı sayılır. Beklemek kötü eyvahedigeldismile
Ama sadece dolguyla kalmak istemiyorum. Şu başlık açmıştınız ya şuan aletin adı aklımda değil, onuda almak istiyom. Gencecik görünmeyi çok istiyom çooook.......Ya 5-6 sene öncesi varmıydı bu yaşlanma korkusu :umursamaz: Ama bence bazıları çok iyi direniyorlar. Mesela Gülben Ergen, Petek Dinçöz, Sedef Avcı, Tuba Büyüküstün... Sedefle Tuba zaten genç ama benmde yaşım onlarla bir sayılır hatta onlardanda küçüğüm ama onlardan yaşlı gösterdiğim kesin... Bu arada tam tersi durumlarda olanlarda var. Yani yaşından büyük gösteren. BuNa en iyi örnek Zerrin Özer. Kadın 62 doğumluymuş. Kat ve kat daha yaşlı duryo..Esra Erolda 26 yaşındaymış, çok daha büyük görünüyo..Neyse konuyu epey saptırdım alsanaalsanasmile Ben Gülben Ergenin gençlik sırlarını çok merak edyom. Mutlaka bişyler yapıyo mutlaka....Ya bu ünlülerin sırlarını bir bilsek..Hepsi kameraya farklı anlatıyolar. Sağlıklı besleniyoruz diolr ama tabikide yaptıkları vealsanaalsanasmile ya<ptırdıkları şeyler var. Bunları tartışa tartışa bulcaz elbet..ve inşallah tabiiiii

ay naptınız kızlar ben de mı alsam su polenden
bende saf polen de arı sutu de var
bal koymucam arı sütünün tadı ekşi ve yakıcı balla karısında sıvılasıyor
napsam kı
sasırdım valla ya

Ben faydasını gören arkadaşa özelden yazıp sordum tam olarak ne kullandığını.

Öğrenince buraya da yazarım.

''sayın mide, ben polen bal arı sütü karışımıyım, lütfen beni sindirim işlemi esnasında yüz bölgesine iletin''
sanmıyorum :( o bayan zayıftır, kilo almıştır, o da yani yüzü kilo almıştır... benim yesemde yüzüme gitmeyebiliyor.

''sayın mide, ben polen bal arı sütü karışımıyım, lütfen beni sindirim işlemi esnasında yüz bölgesine iletin''
sanmıyorum :( o bayan zayıftır, kilo almıştır, o da yani yüzü kilo almıştır... benim yesemde yüzüme gitmeyebiliyor.

O arkadaş da 15 günden önce faydasını görmemiş. Ben şu an bir sürü başka şeyler kullanıyorum, bitsin polene geçeceğim. Alerji yapmazsa bir ay da olsa kullanırım.

Bu arada, arkadaş kullandığı ürünün tam adını yazmış. Ürünün tam adı "arı sütü polen bal" diye geçiyormuş. Aktardan da bu isimle alınıyormuş. Miligramına dikkat edilirse yararının fazlalaştığını yazmış. Göz altı çöküklüğünden şikayet edenlerin bilgilerine. Yanaklar için ne yapar henüz bilmiyorum.

Ayy arkadaşlar benim şuan çökük yüz ve gözlerden ziyade daha büyük bi sorunum var. Kolaltı terlemesi :gitme: Rezalet..Roll on sürmeden gittim ve felaket bi gün geçirdim. eyvahedigeldismile İğrenç görünyodu. Çok terliyo bunuda yaptırdığım lazer epilasyona bağlıyorum. Gerekirse ter bezini bile aldrcaM çare bulamazsam..Kusura bakmayın konu dışı oldu biraz da sizle paylaşmak istedim sempatiksalakcinni

Ayy arkadaşlar benim şuan çökük yüz ve gözlerden ziyade daha büyük bi sorunum var. Kolaltı terlemesi :gitme: Rezalet..Roll on sürmeden gittim ve felaket bi gün geçirdim. eyvahedigeldismile İğrenç görünyodu. Çok terliyo bunuda yaptırdığım lazer epilasyona bağlıyorum. Gerekirse ter bezini bile aldrcaM çare bulamazsam..Kusura bakmayın konu dışı oldu biraz da sizle paylaşmak istedim sempatiksalakcinni

evet duymustum onu lazer epilasyon oyle bir sey yapabilyormus.
botoks yaptirsan terlemeyi durduruyor diye biliyorum

Yüzüm zayıf değildi ki, ''yüzüme kilo aldım'' diyeyim. Yüzü dolgun biri için gözaltlarında et noksanlığı yaşayan biriydim sadece.Hangi aktara sorulsa polen bal için aynı şeyi söyler; hücre yenileyici... Ben de kullanır kullanmaz etkisini görmedim. Bana satan kişi de en az on on beş gün sonuç bekleme demişti, dediği de çıktı. Ha, bana yarıyan bir başkasına da yarayacak denemez, kullanıp sonucu görmek gerek. Deneyenlere bol şifa...

Yüzüm zayıf değildi ki, ''yüzüme kilo aldım'' diyeyim. Yüzü dolgun biri için gözaltlarında et noksanlığı yaşayan biriydim sadece.Hangi aktara sorulsa polen bal için aynı şeyi söyler; hücre yenileyici... Ben de kullanır kullanmaz etkisini görmedim. Bana satan kişi de en az on on beş gün sonuç bekleme demişti, dediği de çıktı. Ha, bana yarıyan bir başkasına da yarayacak denemez, kullanıp sonucu görmek gerek. Deneyenlere bol şifa...

İşe yaradığını gördüğün birşeyi bizimle paylaştığın için çok teşekkürler canım. Ben de deneyeceğim.

pippi deo olarak lady speed stick i kesinlikle öneririm jel olanı ama
kuru ve temiz gezersin
likit ve spray deolar da bile gün icinde koku ter olur
bunda ıslaklık minimaldir koku asla olmaz

Canım botoks tere iyi geliyor asıl tedavi amacıda buydu diye biliyorum...

kızlar bugun ysl touch eclat aldım 2 numarasını
hic umudum yoktu bı ıse yaramaz dıye
eve geldım surdum gozaltım gercekten ıyı gorunuyor cok kapatıcı degıl dıyorlardı
bence cok guzel bır urun onerırım yanı mutlaka bulunsun koyu concealer surmeden ve cok acık beyaz concealer surmeden cok guzel ve dogal gorunen bır rengı var ben 2 no aldım 1 ı cok beyaz kacabılır
ben beyaz tenlıyım ama herkese cok acık durur dıye dusunuyorum 2 de bayagı acık cunku

Ay canım ya, çok saol.. bende gelip sana bi sorcaktım yüzün acaba zayıfmıydı die...Allah göz altlarına yanaklarına zeval vermesin, gerçekten önemli bir paylaşımdı...teşekkürler.
bakalım bizde deniyoruz, allah tan hayırlısı...

:teytey:

Back
X