- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
Deneme amaçlı vurulduğum doğum kontrol iğnesinin etkisi biterken yüzümde iki tane sivilceyi de hatıra bırakınca soluğu dermatoloji uzmanında aldım. Bir iki tavsiyede bulunurken rou... adlı ilacı da önerdi ama sonuçlarını çok ağır ödersin en iyisi sakın hiç bulaşma dedi. Bunu öneren her doktor etkileriyle beraber yan etkilerini de söylemeli.
pipi lütfen bu kadar umutsuz konusma
o kadar da kötü göründügüne inanmıyorum daha kac yasındasın kı sen
Cnm öyle ama. Çok çökme değil tabiki..ama az da olsa var ve belli oluyor (özellikle göz altı) Ben başedemiyorum artık. Beni bu hale getirenin ne olduğuda belli: roaccutane. Cnm dr'a gitmek istiyorum ama Ankarada kime gidebilirim. İyi bi cildiyeciye gitmem lazm, sonrada estetiğe..Ama hiç estetik tecrübem olmadığı için ve dolgularında geçici olduğunu bildiğim için ümitsizleştm. kalıcı dolguya da cesaret edemiyorum. Bide bilsem dolgudan sonra nasıl görünecek ona göre yaptıracağım. İnternetteki dolgu yaptıranların resimlerinde sadece kırışıklık olan yerlerin dolduğunu gördüm. Benim istediğimse yüzümün dolgunlaşması. Eski haline dönmesi.. Kalıcı bi çözüm istiyorum. Orta yüz gerdirme (gözaltlarına kesin çözüm) tam bana göreydi ama fiyatı çok fazla 5000dolarmış. ne yapılabilirnir ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?