- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
Canım hacettepe üniversitesinde dermotolog prof.dr.ayşen karaduman var.süper bi dermatolog ona gidebilirsin.
hayatım ne davasıtşkkrler cnm. Çok saolun arkadaşlar. İnanın dava açsam ilaç şirketine kazanırmıyım diye düşünüyorum. Bariz ispatlarla neden olmasın?
Doğru söze ne denir :) Her doktora göre kendi yaptığı şey en iyisi, başkalarının yaptığı kötüdür .Kalıcı uygulamayan doktorlara göre de kalıcı dolgu kötüdür.Oysa diğer topicklerde kalıcı uygulatan kişiler var çok memnunlar.Şimdi hangisine inanalım .Yağ dolgusunun kalıcılığına gelince pek doğru değil .Bir kaç uygulamadan sonra kalıcı dense bile senede bir yine de tekrarı gerekiyor.Bunu konuştuğum bir cerrahta söyledi .Yani şahsi düşüncem değil .Geçici dolgu ise hiç sıcak bakmadığım bir olay.İhtiyacım olursa tercihim kesinlikle kalıcı dolgudan yana olacak .Çünkü benim de tanıdıklarımdan aquamid kalıcı dolgu yaptıranlar var , çok memnunlar.Üstelik yaptıralı yıllar oldu .Harika duruyor gerçekten .%4= ne ki
zaten her dr hangı yontemı uyguluyorsa en kalıcısı odur onların beyanına gorehicbir yontem tek basına kalıcı degıl
2 yontem bırlıkte olucak
gulay naptın dr a gıttın mı dolgu yaptırmak ıcın
sonucu beklıyoruz bak yaz lutfen
bitanem bak gördünmü canım çaresi var yani
çaresiz değiliz
o silica hapı neymıs ilk kez duyuyorum ne ise yarıyor acaba
hayır canım diger ürünleri bilmiyorum ama ben kg verirken 4 ay balık yagı ıctım
kg aldırsa ben alırdım
balık yagı yağ asididir, yani yağı parçalar
kaldı kı yag asitleri beyne doymus hissi verdiginden daha az yersin
bir de göz ve beyin dokusu ve sinirlerini takviye eder ki diyetlerde ac kaldıgımız yagsız beslendigimiz icin o sinirlerin üzerindeki myelin doku kalkıp böyle eli ayagı tutmaz ms hastası gibi bir hal oluyor ınsana
ona karsı da etkilidir
bence herkes balık yagı ıcmelı
cok onemlı bırseydır cunku
o silica nedir bilmiyorum ama cuha cicegi yagı da sinirler icin göz saglıgı ıcın cok onemlıdır
bir ara icmistimo tarz bitki yagı kapsülünden balık yagından kimse asla kg almaz
ay üzülmesene
paramız var pulumuz var 3 kutu hap dil mi alırız olur bıter
hos ne kadar kullanıcaksın kı
en fazla 6 ay ıcersın sonra temel reis gibi olursun valla
jayjay cok az hapı ıcmemıstır
hele anti agingse mutlaka icmistir
ama silica nedir bilmiyorum
simdi de collostrum alıcam-anne sütü var ya hanı agız sütü diyorlar
onun tableti cıkmıs onu da bir icim ben
bana bak pipi
eger seni bir daha burda umutsuz umutsuz konusurken görim bir daha da foruma gelirsem ne olayım
daha beni çok ararsınız gider yabancı forumlarda yazışırım valla
sırnaşık şey delikafadulden tamam sözzzz ablacımmm bidaha umutsuz olmam. Yeterki sen bizi hep aydınlat delikafadulden
Kızz arasıra depresyon takılyom. Tvlerdeki boyalı kuklalara benzemek istemyom. Şöyle doğal güzel bi çare bulmak istiyom yaaa... O silica süper bişy cnm. Vegetal Silica hapın tam adı.dokuları tamir ediyo, cilde dolgunluk veriyomuş. At kuyruğu otu tozunun hapıymış. Bi araştır bak. Açıklaması çok güzel.Kız bu 4 hapın hepsini hergün kullanırsam duba gbi olmazmıyım???
Kilo almak istemiyorum ama böylede kalmak istemiyorum. İkisinden birini tercih etmek zorunda kalırsamda kiloyu hiç yakışmamasına rağmen tercih ediyuorum. :1ninca: Yarın dr'a gidcem canlarım sorcam bu çöküntünün neyin nesi olduğunu
Kilo almak istemiyorum ama böylede kalmak istemiyorum. İkisinden birini tercih etmek zorunda kalırsamda kiloyu hiç yakışmamasına rağmen tercih ediyuorum. :1ninca: Yarın dr'a gidcem canlarım sorcam bu çöküntünün neyin nesi olduğunu
tabi ki kg almayacaksın
silica guzelmıs baktım kolajen uretımı ıcın gereklı bır tuzmuş:lepi:
baska markalara da baktım solgarınkı gayet ıyı duruyor
herkesde oluyor yaw bosver
ben bazı cocuklar goruyorum 8-9 yasında göz altı cökmüş gitmiş:1shok:
akannehir
biz kac yıldır yasıyoruz o lacak o kadarzemuszemus
arkadaşlar yağ enjeksiyonunda çok düşük bir olasılık da olsa yağ embolisi riski olabiliyormuş.Şimdi öğrendim.:Yarın da yanağıma yağ enjeksiyonu için randevu almıştım.Yerine doğal olan dolgulardan hangisini yaptırayım yada yağ enjekte ettireyimmisizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?