- Konu Sahibi ebbrruuuu22
bu arada ben yine juvederm düşünüyorum extradan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm de yüzüm taş gibiydi.Çok güzeldi çok..Mezuniyet fotolarımda o kadar güzeldimki...Ama artık mazide kaldı. Allahtan ööle çok fazla bollaşma yok bende ama yinede belirgin bozukluklar var. Umarım bu ilacın etkisi geçmiştir ve daha fazla zarara uğratmaz beni. Ayhak bu konuda ancak sen bilgilendirebilirsin beni. Sen bu ilacı kullanalı uzun zaman mı oldu?? Yani kaç sene önce kullandın ve etkisi bitmiyo mu artık? Yani ben şuan yaşadıklarımı 3 sene sonrada yaşıycakmıyım? Aslında bu ilacı kullanmasaydım eminim geç yaşlanırdım. ama şimdi yaptık bi hata. Acaba bu ilacın etkisi çok uzun süremi devam ediyo? Umarım değildir ...Ayy Jayjay yaa boyun moyun deme üzüldüm valla.. Daha yaşımız genç Yüzümüzle baş edemiyoz bide boyun senağlama :çok üzgünüm:
Cnm bende yabancı bi siteden hyaluronic asit serumunu aldım ama işe yaramıyo. Oo sen ilacı yeni bırakmışsın.Daha durr :) 2 sene sonrası kötü oluyo asıl... Ama kullandığım zamanlardada yüzüm söbüleşmiş yüzümün dolgunluğu gitmişti ama en azından o zamanlar yüz kontörüm daha bozulmamış gözaltlarım ve gülme çizgilerim bu kadar belirginleşmemişti. Benmde bi plan yapmam lazm. Öncelikle elimde ki silicayı bitirmem lazm. Sonra vegetal silica, soya protein tozu ve hyaluronic hapı bende düşünyom tabii üstüne bide dolgu..
:roflol:
tmm cnm söz :lepi:
H:roflol:ele hele senin estetik tecrüben büyük. benden iyi bilirsin bu işlerin nasıl olcağını olması gerektiğini o yüzden endişelenme bence. Senin yapman gereken tek şey Para biriktirmek cnm.. Herşeyi yaptıralım delikafadulden
a ne münasibet ne estetiği ne tecrübesi :lepi:
2 dolgu yaptırdım bir de her türlü yag erıtme islemi mezoterapi lipliz vs
o kadar
![]()
pippi o kadar bozulmus olamaz tenin abartma
Son yazdığım yazıyla anlam kuramadım ya neyse.. Cnm şöyle anlatayım kendime güvenim kalmadı. Benimle tanışmak isteyen biri var. Onunla bile görüşmeyi istemiyorum çünkü en ufak güzellik kalmadı bende. Hatta haftaya görücülerim var. Ne yapsam diye düşünüyorum. Çünkü bu çökmüş yüzle karşılarına çıkmak insanı üzüyor. Cildimde gerileme var herkeste farkında. Öğrencim bile dediyse gerisini siz düşünün...
Bu arada bu hafta yılbaşından sonraki gün dolgu yaptırırsam pazartesi günü öğrencilerim anlarmıkiii yoksa 15tatilimi bekleyim?
merhaba pippi eğer kenar çizgiler için değil yüzüne yaptırcaksan kesinlikle 15 tatili bekle ben hafif yaptırmama rağmen şişlik ve morarma çok oldu. çok anlaşılıyor yani. belki de benim cildim hassas o yüzden ama bence acele etme tatili bekle en az 1 hafta morluklar kalıyo
merhaba pippi eğer kenar çizgiler için değil yüzüne yaptırcaksan kesinlikle 15 tatili bekle ben hafif yaptırmama rağmen şişlik ve morarma çok oldu. çok anlaşılıyor yani. belki de benim cildim hassas o yüzden ama bence acele etme tatili bekle en az 1 hafta morluklar kalıyo
Cnm çok sağol öyle yapyım en iyisi zemuszemus Çok sabırsızlanıyorum yaptırmak için. Bi an önce gelse şu tatil :ecrin_bebek:
Peki sen memnun kaldınmı cnm? beklediğinden iyi mi oldu dolgun?
Bu arada bu hafta yılbaşından sonraki gün dolgu yaptırırsam pazartesi günü öğrencilerim anlarmıkiii yoksa 15tatilimi bekleyim?
saol cnm... Ayy doku kokteylide kafamı karıştırıyo. Orantısız eriyo demişler ama kaç kişide ööle olmuş bi öğrenmek lazm.. Ben okullar kapanana kadar bütün yöntemleri bi araştıraym