- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi ebbrruuuu22
yüzdeki kaslar eridiğinden dolayı yüzde çökme oluyomuş.kasın yapısıda protein olduğu için soya proteini tozu kullanıyorum.at kuyruğu otu çayı değilde bunun hapını kullanıyorum.(vegatel silica)ondada bol miktarda silisyum var ve cilde çok iyi gelip kas oluşumuna yardımcı oluyomuş.hyaluronik asit zaten su tutma kapasitesi olduğundan dolayı yüze dolgunluk veriyo.omega içinde aynı şey geçerli.yüze genel bi dolgunluk verdiği kanısındayım.ama bi ayrıntı var arkadaşlar.eğer sizin yüzünüzün normal hali zayıfsa bu vitaminleri boşu boşuna kullanmayın.onun için tek çare cerrahi müdahale.benim gibi yüzü dolgunken ilaç kullanıp yada başka bişeyden dolayı çökenlerin bu vitaminleri kullanması daha doğru.
Çok teşekkürler ayhak. Aynı yaşlardayız. Benim de yanaklarım söndü. Yüzüm zayıf sayılmaz ama yanaklarım azaldı. Kilo alıp vermekten oldu sanırım. Daha verilecek 20 kilom var. Kilo verirken hem yağ hem kas veriliyor. Kilo verirken yüzüm iyice çökmesin diye kullanacağım ben. Hatta belki geri gelirler. Olmazsa doku kokteyli vs. ben de düşünürüm. Ama dolgu maddeleri bölge bölge iyileştirme sağlarken doku kokteyli daha genel bir tombulluk sağlıyor diye okumuştum yaptıran bir arkadaşın yazısında. İyice araştırdıktan sonra düşünürüm, belki de gerek bile kalmaz. Gelişmeleri bizimle paylaş lütfen.