Cökük Yanaklar

ya moni amerikan hastanesine bence katiyen gitmemelisin
benden kardeş tavsiyesi
ordaki filan cıhaza fılan uygulamaya defalarca gitmen gerekıcek
seanslar 300 ytl den baslıyor en dandık cilt bakımı ıcın
senın neyın var kı dermatologa gıtmenı gerektırıcek

ya moni amerikan hastanesine bence katiyen gitmemelisin
benden kardeş tavsiyesi
ordaki filan cıhaza fılan uygulamaya defalarca gitmen gerekıcek
seanslar 300 ytl den baslıyor en dandık cilt bakımı ıcın
senın neyın var kı dermatologa gıtmenı gerektırıcek

cildimde cok fazla elastikiyet kaybı var
hani cildinizi gencligi test etmek icin söyle iki parmagınızla sıkın geri bırakın gencse hemen düzelmesi lazım filan derler ya benim boyun derim filan o esnekligini yitirdi artık . 82liyim bir de yani cok fazla yasım da yok , iceriden filan belki bi sey önerir diye düsündüm.
simdi dier doktora mı gitsem diye düsündüm
mezo yapıyormus sen mezodan bahsetmistin ise yarıo sanırım di mi

ya dün gece nası uyudum bilemiyorum surekli galvanic spa yı düşündüm..
sanırım bu ürettiği akımın bir degeri oluyor mthz mı oyle bırsey 5 olan var 2 olan var
belkı dandık olanlar aynı etkıyı saglamıyordur
alıcam ben duramıycam

biz iciyoruz ya moni her turlu tableti, belki allah korusun daha beter olmaktan koruyor bızı ama
gozle gorulur bırsey yapmaz yanı agızdan alınan tablet,vucut olarak sarkmadım ama bak
sanırım bunları ıctıgımden bırsey olmadı gogus olsın kalca bacak karında hıcbır catlak ,sarkma yok bende
kı cok kg alıp verdıgım zamanlar oldu hıcbıse olmadı vucuduma...
ben ıcıyorum ıste kolajendır hyaluronıc acıddır, alpa lıpoic acid, ıvır zıvır ılerkı yaslara yatırımdır belkı su an goremesek de
ıceceksen ıc zaten, faydası olur zararı olmaz ama
onu ogrenmek ıcın mı gıdıceksın
ıste ıcenler bızız vegetal sılıca da alıcam ben ne varsa alıcam ,

Son düzenleme:
paspak cihaz hakkında ne düşünüyorsun? ekledim resimleri filan
alıcam ben %90
çok heyecanlandım acaba göbeğimi de eritir mi 3 -4 kg fazlam var
36 bedenim ama istemiyorum göbek filan

BENCE ARKADASLAR TEKCOZUM YUZ GERME
ister orta yuz ıster tam ıster de mıkrocerrahı olsun tek cozum bence bunlar para tuzagı gıbı duruyor
yuz germe + yag enjeksıyonu olabılır kas germede eklenebılır
bunlara 4000-5000 verıp 1 ayda sabretersenız bence hem kesın sonuc alırsınız hemde acaba olurmu olmazmı derdınden kurtulursunuz
ben kendını bırakmıs ve esneklıgını yıtırmıs derının eskı halıne donmesını cok zor gıbı goruyorum tabı kısısel fıkrım bu
benımde dusundugum bısey ama suan 3 aylık gebeyım + korkuyorum
ama ıyı bır hekımde karar kılarsam yaptırırım ama hem kararsızım hemde korkarım bıde yasım 28 ıyı durumda suan ama cıldım cok yaglı ve gozeneklerde genısledıgı ıcın esneme oldu
genıs gozeneklerden nefrettttt edıyooooorruuuummmm

ben nu skin alıcam belki bir resytalene de eklenebilir
daha once juvederm konulmustu bana belki bu marka daha kalıcıdır bılmıyorum

BENCE ARKADASLAR TEKCOZUM YUZ GERME
ister orta yuz ıster tam ıster de mıkrocerrahı olsun tek cozum bence bunlar para tuzagı gıbı duruyor
yuz germe + yag enjeksıyonu olabılır kas germede eklenebılır
bunlara 4000-5000 verıp 1 ayda sabretersenız bence hem kesın sonuc alırsınız hemde acaba olurmu olmazmı derdınden kurtulursunuz
ben kendını bırakmıs ve esneklıgını yıtırmıs derının eskı halıne donmesını cok zor gıbı goruyorum tabı kısısel fıkrım bu
benımde dusundugum bısey ama suan 3 aylık gebeyım + korkuyorum
ama ıyı bır hekımde karar kılarsam yaptırırım ama hem kararsızım hemde korkarım bıde yasım 28 ıyı durumda suan ama cıldım cok yaglı ve gozeneklerde genısledıgı ıcın esneme oldu
genıs gozeneklerden nefrettttt edıyooooorruuuummmm

kesinlikle cerrahi cozumler daha etkili
ben de senin gibi 28 yasindayim
ama hic bir cerrahin biz gitsek yuz germe gibi bir islem yapicagini zannetmiyorum
fazla genciz
her ne kadar zaman bize bira olumsuz davranmis olsa da :(

Arkadaşlar ben haftasonu doktorumla görüştüm.çok beğendi yüzümü.küçük rütuşlar yapacağını söyledi.kaşlarıma ve gözaltlarıma çok az yağ enjeksiyonu ve sağ yanağımada çok az yağ enjeksiyonu yapacağını söyledi.3 hafta sonra gidip yaptıracam.şu anda yüzüm gayet iyi.bilgilerinize.

ayhak gecmis olsun çok
druna bir sorar mısın o ufak yağ operasyonlarını nerde yapıcakmıs
ameliyathanede mı uygulama odasında mı?
belki cok azsa indirmez seni ameliyathaneye?
bir de kac lıra ıstıyor?lokalle mi alıcak yagı ve yag enjekte ederken anesteziye gerek varmıymıs
hanı ufak tefek enjeksıyonlarda

ayhak gecmis olsun çok
druna bir sorar mısın o ufak yağ operasyonlarını nerde yapıcakmıs
ameliyathanede mı uygulama odasında mı?
belki cok azsa indirmez seni ameliyathaneye?
bir de kac lıra ıstıyor?lokalle mi alıcak yagı ve yag enjekte ederken anesteziye gerek varmıymıs
hanı ufak tefek enjeksıyonlarda

Ameliyathanede yapacak.çünkü göbeğimden yağ alacak.yağ alınırken kanla karışık olur.bu yağ ve kanın ayırışımı cihazla oluyo.bunun için kesinlikle ameliyathane ortamı şart. saf yağı elde ettikten sonra ince kanüllerle verilecek.senin isteğine bağlı olarak lokal yada sedasyon.ben lokal yaptıracam.yani hem lokal aldıracam yağı ve lokallede işlemi yapmasını isticem.yağ enjekte ederken bence anesteziye gerek var.dolgu yaptırdığımdada lokal yaptırmıştım.para konusunu konuşmadık çünkü ben ameliyat olurken yağ enjeksyonu yapacaktı.ameliyat esnasında gerek duymamış.sonra eğer gerekirse ücretsiz yapacam demişti.benim doktor piyasaya göre biraz daha pahalı.kendin arayıp sorabilirsin ücretini.isteklerini söyle sana telefonda bile yardımcı olacaktır.

Ameliyathanede yapacak.çünkü göbeğimden yağ alacak.yağ alınırken kanla karışık olur.bu yağ ve kanın ayırışımı cihazla oluyo.bunun için kesinlikle ameliyathane ortamı şart. saf yağı elde ettikten sonra ince kanüllerle verilecek.senin isteğine bağlı olarak lokal yada sedasyon.ben lokal yaptıracam.yani hem lokal aldıracam yağı ve lokallede işlemi yapmasını isticem.yağ enjekte ederken bence anesteziye gerek var.dolgu yaptırdığımdada lokal yaptırmıştım.para konusunu konuşmadık çünkü ben ameliyat olurken yağ enjeksyonu yapacaktı.ameliyat esnasında gerek duymamış.sonra eğer gerekirse ücretsiz yapacam demişti.benim doktor piyasaya göre biraz daha pahalı.kendin arayıp sorabilirsin ücretini.isteklerini söyle sana telefonda bile yardımcı olacaktır.

merhaba ayhak ;
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Peki saçlı deri içinde kabarıklık var demiştin o geçtimi bir de özelden resim göndermeni istesem şu anki halini gösteren bi fotoğraf çok mu şey istemiş olurum.görüşmek üzere.tekrar geçmiş olsun

merhaba ayhak ;
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Peki saçlı deri içinde kabarıklık var demiştin o geçtimi bir de özelden resim göndermeni istesem şu anki halini gösteren bi fotoğraf çok mu şey istemiş olurum.görüşmek üzere.tekrar geçmiş olsun

saçımın içindeki o bombelikler yok oldu.şu an için foto koymayı düşünmüyorum.küçük rütuşları yaptırayım ondan sonra olabilir.ilginize teşekkür ederim arkadaşlar.

ayhak canım resmini cekersin göz kısmını fılan boyle senı bellı eden kısımları paintte karalarsın
böylece biz de sadece yanagını ınceleyebılmıs oluruz kımse de tanımaz

ben sizinle gıcık oldugum yanaklarımın resmini paylaşmak istiyorum.
başta nasolabial denen burun çizgilerime gıcık oluyorum.
fark ediceksiniz ki iki yanağım arasında da fark var
biri daha aşağı doğru inmiş durumda
göz altı çukurlarımdan bahsetmeme gerek bile yok ortada
ayrıca çenemde de minik minik çukurlar var sanırım oraya da dolgu gerekicek
inanılmaz yorgun gözüküyorum , aynaya bakınca içimdeki enerji bile sönüyor halimi görünce
işte benn yorgun arkadaşınız moni...
$moni1.webp

$moni2.webp

ben sizinle gıcık oldugum yanaklarımın resmini paylaşmak istiyorum.
başta nasolabial denen burun çizgilerime gıcık oluyorum.
fark ediceksiniz ki iki yanağım arasında da fark var
biri daha aşağı doğru inmiş durumda
göz altı çukurlarımdan bahsetmeme gerek bile yok ortada
ayrıca çenemde de minik minik çukurlar var sanırım oraya da dolgu gerekicek
inanılmaz yorgun gözüküyorum , aynaya bakınca içimdeki enerji bile sönüyor halimi görünce
işte benn yorgun arkadaşınız moni...
Eki Görüntüle 35309

Eki Görüntüle 35311
ya canım öyle seyler yazmasana
hic de yorgun görünmüyorsun :1hug:
ne var bir dolgu yaptır o burundan ınen cızgılere goz o kadar onemlı degıl
bu burundan ınen cızgı asıl ınsanı kötü gösteriyor
benim 2. uygulamada hyaluronic acid yetmedi demistim ya
o cızgılere sadece 1 cm konabıldı yanı burun kenarından asagı dogru 1 cm uzunlugunda
aslında asagı kadar ınılmelıydı ama yetmedı
ıste o zaman anladım kı asıl burundan ınen cızgıler ınsanı kotu gosterıyor
moni bak dolgu yaptır o cokuntu sonradan bıcakla kesılmıs gıbı kırısıga donuyor

Back
X