Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk sahibi olana kadar idare etmeyi düşünüyoruz.
Canım açıkladım ama gözünden kaçmış sanırım. Maddi durumumuz iyi sadece çalıştığımız yerde kalabileceğimiz en iyi ev devletin lojmanı olduğu için burda yaşıyoruz. Ilerde tayin olunca kendi evimizi almayı düşünüyoruz zaten. Çok şükür eşim de çalışıyor ben de çalışıyorum.Cocuk olduktan sonra ne yapacaksiniz? Birden para yagmiyor. Hem daha yüksek bir kira parasi, hem bez, mama, oyuncak ve kiyafet parasi. Nasil yetiseceksiniz? Hadi yari hamile kaldin, hemen tasinamazsin ki. Hamile haline ile o rütübetli evde kalmakta çok sakincali.
Önce bir hayatinizi düzene sokun. Sende çalis, paraniz olsun ve o evden tasinin. Iyi bir mühitte, sartlariniz iyi oldugunda bebek yapin. Yoksa o canin hakkina girersiniz kötü kosullarda olursa.
Çocuk sahibi olana kadar idare etmeyi düşünüyoruz.
Dikkat edin hep cabalıyoruz olmuyor,bu ay da olmadı minvalinde konuşulunca olmuyor bir türlü.Bu teoriye çok katılıyorum
Ne zaman bebek konusunu gerçek anlamda tamamen kafandan çıkardım o ay hamile kaldım
Kendime yeter dedim her ay gün geçmeden yapılan testler vs.
Sonunda dedim bırak akışına olacağı varsa olur yoksa biraz dinlen iki sene sonra tüp bebek dene0
O kadar çıkarmıştım ki kafamdan meseleyi inanamadım gün gecince ikinci çizgiyi gordugume
Yumurtlama gunlerını takıp edıp denedın mı ?Merhaba hanimlar. Eşimle aramda 11 yaş var ve geç yaşlarda evlilik yaptık. Evlendikten sonra hiç korunmadık malum eşimin yaşı ileri, benim ailemde de erken menapoz var. Annem 37 yaşında, teyzelerim de 40'ı görmeden menapoza girdiler. Yani çok yüksek ihtimalle hem eşimin yaşından hem benim genetik mirasımdan dolayı ikinci çocuk için şansımız yüksek olmayacak. Bu yüzden hemen çocuk yapmayı düşündük. Balayında hamile kalmışım, ne yazık ki dış gebelik dendi. Yeni evliyken oldukça zorlu bir süreç yaşadık. Dış gebeliğin üzerinden aylar geçti, hiç umudumu kaybetmemiştim. Doktora gittik muayene bile etmeden bir kez hamile kaldıysam bende hiçbir sorunun olmadığını söyledi. Deniyoruz deniyoruz olduramıyoruz. Benimle aynı zaman evlenen arkadaşım asla çocuk istemiyordu, doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldı bebeğine kavuştu. Karşı komşumuzun hamile olduğunu duyunca gözlerim doldu. Evet çocuk konusunu abarttığımı biliyorum. Ama çevremde hamile kalan kimseyle görüşmek istemiyorum. Onları her gördüğümde kaybettiğim bebeğimi hatırlıyorum. Kıskanıyorum. Rahatsız oluyorum. Sanırım artık denemekten vazgeçiyorum. Ama içimde hala bir umut var...