Önceki hali gayet iyiydi önden güzeldi yandan kemerilydi ben doktora sadece kemeri al başka değişlik istemiyorum dedim benim isteğime göre hareket etmek zorunda değil mı?herkes burnunu bozmuşlar diyor hastalık diyenler var herkes burnuma tuhaf tuhaf bakıyor.oncesi sonrası fotoğrafla zaten ispat edicem bunu ispat etmek kolay.sorun avukata verecek param yok.baro avukat verir mı birde gerçekten karşı taraf mı ödüyor dava masrafını dün bir arkadaşta bunu söyledi.avukat siteleri hangileri yazar mısınız bende soru sorayım.doktorun hatası kesin ve çok belirgin.öncesi fotoğrafların var bunlarla şikayetimi yapicamArkadaşım bir avukata danış. Elinde fişin faturan varsa tazminat davası aç. Hukuk siteleri var internette. Oralarda senin durumunda olup soru soranlar vardır. Dava açınca dosya parası bilir kişi parası bunları sen ödersin. Ama davayı kazanınca bunların hepsini üstelik senin avukatın parasını da karşı taraf öder. Önceki halini bilmiyorum ama hatası bariz görünüyor.
Çok teşekkür ederim hayırlısıyla uygulayacagim.çok belli ve kusurlu bir burnum var kazanırım insallahBak bir magdura cevap vermisler aynen kopyaliyorum.
Cevap: estetik mağduru
Öncelikle savcılığa suç duyurusunda bulunun.6 aylık şikayet süresini kaçırmayın.Sonrasında ise maddi ve manevi tazminat talebinizi ileri sürebilirsiniz.Bulunduğunuz ilden avukat yardımı alınız.Mali durumunuz elvermiyorsa,çalışmıyorsanız bulunduğunuz il barosu adli yardım servisine başvurunuz.
Başlangıçta avukata ücret ödediniz mı.her davada avukat belli bir kısmını alıyor mu.kaç yıl içinde sonuçlandı davaalabalik seni alkışlıyorum. Bravo sana. Baroya danisirsan yardımcı olurlar heralde. Biz başka bir konu yüzünden birisini mahkemeye verdik. Kazandık. Avukat ücretini onlar verdi. Ama avukatla önce den yüzde 20 ye anlastigimiz için aldığımız tazminattan da para aldı. Bu farklı konu iş mahmekemesiydi. Kıdem tazminatı konuydu.
Bence bir an evvel vakit kaybetmeden baroya basvurun. 1 yil gecsin diye beklemeyin. Belkide gecmis derler. Onlar sizi yonlendirsin mutlakaki size ucretsiz bir avukat verirler. Verirlerse hem maddi hem manevi tazminat talep edin.Avukat olmadan dava açılmaz diye düşünüyorum bunu bir araştırayım . hiç bilmiyorum bu işleri daha önce böyle bir durumum olmadı.evet çok çaresiz hissediyorum.1800 lira dışında bir ücret ödediniz mı. avukata ücret nasıl ödeniyor dava başında mı alıyor ücretini yoksa dava sonuçlanınca mı ödenir avukata.
Çarşamba günü gidip avukat talep edeceğim ayrıca hasteneye şikayet edeceğim daha birçok yolu var bu işin.elbet bir çözümü vardır avukat verirlerse zaten öncesi sonrası fotoğraflar delil olarak kullanılırBence bir an evvel vakit kaybetmeden baroya basvurun. 1 yil gecsin diye beklemeyin. Belkide gecmis derler. Onlar sizi yonlendirsin mutlakaki size ucretsiz bir avukat verirler. Verirlerse hem maddi hem manevi tazminat talep edin.
Insallah hersey gonlunce sonuclanir.Çarşamba günü gidip avukat talep edeceğim ayrıca hasteneye şikayet edeceğim daha birçok yolu var bu işin.elbet bir çözümü vardır avukat verirlerse zaten öncesi sonrası fotoğraflar delil olarak kullanılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?