ÇÖLYAK HASTALIĞI VE HAMİLELİK

ACIBADEMSEKERI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
612
718
ARKADAŞLAR SELAM; KONUYU DOĞRU YERE Mİ AÇTIM BİLMİYORUM.KUSURUMA BAKMAYIN YANLIŞSA DA..

BİR KAÇ HAFTA ÖNCE ŞİKAYETLERİM DOĞRULTUSUNDA DOKTORA GİTTİĞİMDE ÇÖLYAK BELİRTİLERİNİN OLDUĞUNU ANCAK KESİN TANI KOYAMAYACAĞINI SÖYLEDİ DOKTOR.BENDE ARAŞTIRDIĞIMDA BELİRTİLER ÇÖLYAK HASTALIĞININKİNE ÇOK BENZİYOR GERÇEKTEN..AZ ÇOK BİLGİ EDİNDİM ANCAK ÇÖLYAKLI ANNELERİN TECRÜBELERİNİ BEKLİYORUM.HAMİLE KALABİLİYORLAR MI?NASIL RİSKLERİ VAR?HAMİLELİKTE NASIL SIKINTILAR YAŞADILAR.BİR YEŞİLLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.

Iyi aksamlar ben colyak hastasiyim hamile veya anne degilim fakat sunu soyleyebilirim diyetinize dikkat ettiğiniz sürece normal bir gebelikle ayni sekilde gebeliginiz devam eder.

Canım teşhisi 11 yıl önce konmuş 11 yıldır diyet yapan artık herşeyi iyi öğrenmiş bir çölyak hastasıyım ve hamileyim. Allahın izniyle diyete dikkat edilirse engel değil gördüğün gibi.

Canım ihtimal var tabi ama benim annem babam da yok baba tarafında 3 kişiyi bağırsak kanserinden kaybettik o tarafta olmasından şüpheleniyoruz

Canım teşhisi 11 yıl önce konmuş 11 yıldır diyet yapan artık herşeyi iyi öğrenmiş bir çölyak hastasıyım ve hamileyim. Allahın izniyle diyete dikkat edilirse engel değil gördüğün gibi.
Bende çölyakım ve kan değerlerim sürekli her ay 1puan düştü. İlk ayda 12 olan değer 5.ayda 8e kadar indi, Sendede aynı durum varmı bununla nasıl başedebiliriz ki.

X