aynı ilacı kaan bey bizede tavsiye etti bugün kullanmaya başladık.içeriği sanki m-sure ile m.eraslanın ilacının karışımı gibi her iki ilaçtada bulunan bazı içerikler var bu ilaçta.
kullanmaya başlayanlar var baharcım.
inşAllah şifa olur tüm kullananlara..
merhaba arkadaşım.nereden temin ettiniz com vitex i.bizde k.hocanın hastasıyız.m-sure yi bırektırdı.şimdi güvenilir 1 yer arıyoruz.yardımcı olur musun?tşk.aynı ilacı kaan bey bizede tavsiye etti bugün kullanmaya başladık.içeriği sanki m-sure ile m.eraslanın ilacının karışımı gibi her iki ilaçtada bulunan bazı içerikler var bu ilaçta.
merhaba arkadaşlar.eşim azosperm.m-sure kullandı 2 ay.şimdi doktorumuz k.hoca com vitex önerdi.nereden temin edebiliriz güvenilir bir yer varmı kullananlar neren temin ettiler acaba?teşekürler.
pek kullanan yok galiba
fiyatıda çok uygun değilmiş bir aylığı 100 lira gibi bişey ortalama
yani uygun değilmiş
infertilite için kullanılan çogu ilaçtan daha uygunmuş fiyatıı canım..ama 100 lirada çok yani
Allah hepimizin kesesine bereket versn..
durumumuz çok zor...bu hastalık zengin hastalığı
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaan hocanın favori listesi m sure,proxeed plus birde bunu eklemiş şimdi
m sure nin ismini bile telafuz etmek haddime değil:)) kaldıki düşünüyüm
birde arginmaxs var proxeedle içeri çok yakın tek kalem fark var en uygunu o aslında
gerçekten derdin varsa çok da paran olucak
bizede verdi bu ilacı kaan hoca
fiyatı iyi ama nedir pek anlamadım
araştırıyorum
alan varsa nerden aldınız acaba
merhaba arkadaşlar.k.hoca nın hastasıyız bizde.ya aldık biz com vitex i.dur bakalım.allah razı olsun tek kelimeyle mükemmel biri.verdikleri şeyler şimdilik güzel gidiyor.eşlerimiz in durumları düzelsin de bırakın hocamzın favorisi olsun ilaçları:)
biz kullanıyoruz canım..
kaan hoca verdi nette uygun fiyata var ama eşimin yeğeni getirtti bize 98 tl yazıyo üstünde.
etkisi varmı şuan bilmiyorum ama 1 ay olup test yapınca belli olur yazarım inşallah.
nedir canım bu? hamile kalmak için mi? bu arada kan hoca dediğin kağan kocatepemi?
ne çok soru sordum yaa:)))
hmmm anladım canımmm allah şifa versin diiim kullananlara.....içinde birçok vitamin olan bir ilaç.
eşimin sperm sayı düşük tedavi görüyoruz.
kaan aydos prof.dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?