Erkek İnfertilitesi Combi Fertil kullananlar lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Saklicennet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
6.318
6.576
198
Arkadaşlar araştırmalarım sonucu Combi Fertil diye bir multivitamin keşfettim fakat en ufak yorum bulamıyorum. Lütfen eşi bu vitamini kullananlar varsa bir kaç kelime de olsa yazarsanız çoookkk mutlu olurum. Gelişme sağlanabiliyor mu? Merak ediyorum.

Yakında eczacı olucan canım maşallah azmini seveyim senin

Dr esime de verdi daha bu ay kullanmaya basladi ama ben de cok yorum bulamadim sadece bir yerde 3. Kutuda bebegimiz oldu yazmislar

merhaba combifertili ilk defa duyuyorum.Sadece onun için değil tüm bu tarz takviye edici ürünler için diyebileceğim doktor kiminle anlaşmalı ise genelde onu önerir.adı proxeed emodex yada v.s. hangisi daha iyi daha kötü bunu bilmek zor ama içerik fiyat kıyası yaparak kendinize uygun olanı bulmayı deneyebilirsiniz.

Dr esime de verdi daha bu ay kullanmaya basladi ama ben de cok yorum bulamadim sadece bir yerde 3. Kutuda bebegimiz oldu yazmislar
Evet onu bende okudum ama dedim üretici firma mı yazdırmış olabilir. Araştırmalarım sonucu buldum içeriği çok hoşuma gitti. Siz kullanın sonucunu yazın lütfen.

Evet onu bende okudum ama dedim üretici firma mı yazdırmış olabilir. Araştırmalarım sonucu buldum içeriği çok hoşuma gitti. Siz kullanın sonucunu yazın lütfen.
Aynen biz de kullanalim dedik esim de ben de yogun calisiyoruz besinlerle takviye yapalim desek dogru duzgun firsat olmuyor ki hergun kaynatip birseyleri yiyelim icelim faln olmuyor yani bu sekilde daha kolay ve duzenli oluyor insallah hepimiz fayda saglariz bunlardan..

İnşallah faydasını görürsünüz. Bizde Combi fertili geçmek istiyoruz bakalım.

merhaba, bize de doktor 2 ay evvel combifertil yazdığı için henüz yanıt verebiliyorum. eşim kullandı düzenli olarak ve spermiyogram değerlerinde iyileşme sağlandı. tedaviye başlayacağız. faydasını gördük çok şükür

Hızda artış oldu mu? Çok teşekkür ediyorum cevap yazdığınız için.

Konun üzerinden baya geçmiş ama combi fertil in faydasını gördünüz mü? diye sormaktan kendimi alamayacağım.

Konun üzerinden baya geçmiş ama combi fertil in faydasını gördünüz mü? diye sormaktan kendimi alamayacağım.
faydasi oldu mu bilmiyorum acikcasi, ama onu kullandi daha sonraki aylarda keci boynuzu ozu icti esim hergun, zaten esimde problem yoktu dr destek amacli vermisti ben sogan kuru uyguladiktan sonraki ay hamile kaldim :) simdi 36. Haftadayim

faydasi oldu mu bilmiyorum acikcasi, ama onu kullandi daha sonraki aylarda keci boynuzu ozu icti esim hergun, zaten esimde problem yoktu dr destek amacli vermisti ben sogan kuru uyguladiktan sonraki ay hamile kaldim :) simdi 36. Haftadayim
Çok sevindim senin adına. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasıp eder inşallah.

yarın başlıcaz inşallah siz başladınız mı sonuçları sizinlede paylaşacağım

sonuçlar nasıl

Merhaba arkadaşlar benim eşime combi fertil diye bi ilaç verdildi ilişkiye girmeye devam edin altı ay kulşanın dedi faydasını gördünüzmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…