- Konu Sahibi Saklicennet
Faydasını gören var mı eşim varıkosel ameliyatı oldu içerık cok ıyı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gormedik canimFaydasını gören var mı eşim varıkosel ameliyatı oldu içerık cok ıyı
Faydasını gördüğünüz ilac var mıGormedik canim
Yok be canim bu ay cok umutluydum adet oldumFaydasını gördüğünüz ilac var mı
Ahh keske olsada soylesem siz deneyin amaYok be canim bu ay cok umutluydum adet oldum
Sperm tahlılıne baktırdınız mı Rabbım nasıp eylesın inşAllahYok be canim bu ay cok umutluydum adet oldum
Evet 1 e dusmus bi faydasi olmadi yani heekeste farkli olur amaSperm tahlılıne baktırdınız mı Rabbım nasıp eylesın inşAllah
Inanir misin hic umudum yok esime de cok sinirliyim ailesinedeEvet 1 e dusmus bi faydasi olmadi yani heekeste farkli olur ama
Aaa neden kiInanir misin hic umudum yok esime de cok sinirliyim ailesinede
Kocam bu vitaminleri alıyor ama hepsi aynı görünüyor. sadece bir doktorun bir ilaç şirketi ve size reçete edilen doktor ile anlaşması var. Bu yüzden hepsinin aynı içeriğe sahip olduklarından vitaminlere bağlı olmadığını tahmin ediyorum.Arkadaşlar araştırmalarım sonucu Combi Fertil diye bir multivitamin keşfettim fakat en ufak yorum bulamıyorum. Lütfen eşi bu vitamini kullananlar varsa bir kaç kelime de olsa yazarsanız çoookkk mutlu olurum. Gelişme sağlanabiliyor mu? Merak ediyorum.
Öncelikle faydasını göreceğinize inanmanız gerekiyor canım..Merhabalar arkadaşlar bir aydır eşim combi fertil kullanıyor bi faydası olmicak heralde diyor sizce nasıl bir ilaç faydası oluyomu sizce kaç ay sonra faydası olur hemen hamile kalmak istiyorum![]()
Biz kullanıyoruz yaklaşık 15 gündür. Bir iki hafta sonra doktora gideceğiz . Gelişme olursa haber ederim sizeArkadaşlar araştırmalarım sonucu Combi Fertil diye bir multivitamin keşfettim fakat en ufak yorum bulamıyorum. Lütfen eşi bu vitamini kullananlar varsa bir kaç kelime de olsa yazarsanız çoookkk mutlu olurum. Gelişme sağlanabiliyor mu? Merak ediyorum.
Canım yüksek ihtimalle varikosel var gibi anlattığına bakılırsa.... eşim 19 martta varikosel ameliyatı oldu bikaç gün sonra kontrole gidecez işte eğer varikosel varsa ameliyat olmasını tavsiye ederim çünkü ilerledikçe sperm sayısını ciddi oranda düşürüyorMerhabalar arkadaşlar yaklaiık 3 aydır eşim kombi fertil kullanıyo sol tarafında damar genişliği vardı fakat sol tarafımda sarkma oldu biraz daha diyo sizce neden olabilir
Ameliyat olmadıysa olsun benceEvet vaeikoseli var ama ilaç kulşanıyodu sol tarafımda sarkma biraz daha oldu sanki diyo