Erkek İnfertilitesi Combi Fertil kullananlar lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar araştırmalarım sonucu Combi Fertil diye bir multivitamin keşfettim fakat en ufak yorum bulamıyorum. Lütfen eşi bu vitamini kullananlar varsa bir kaç kelime de olsa yazarsanız çoookkk mutlu olurum. Gelişme sağlanabiliyor mu? Merak ediyorum.
Kocam bu vitaminleri alıyor ama hepsi aynı görünüyor. sadece bir doktorun bir ilaç şirketi ve size reçete edilen doktor ile anlaşması var. Bu yüzden hepsinin aynı içeriğe sahip olduklarından vitaminlere bağlı olmadığını tahmin ediyorum.

Merhabalar arkadaşlar bir aydır eşim combi fertil kullanıyor bi faydası olmicak heralde diyor sizce nasıl bir ilaç faydası oluyomu sizce kaç ay sonra faydası olur hemen hamile kalmak istiyorum ☹️☹️

Arkadaşlar araştırmalarım sonucu Combi Fertil diye bir multivitamin keşfettim fakat en ufak yorum bulamıyorum. Lütfen eşi bu vitamini kullananlar varsa bir kaç kelime de olsa yazarsanız çoookkk mutlu olurum. Gelişme sağlanabiliyor mu? Merak ediyorum.
Biz kullanıyoruz yaklaşık 15 gündür. Bir iki hafta sonra doktora gideceğiz . Gelişme olursa haber ederim size

Eşimede banada bu ilacı önerdi dr ben hala içiyorum yaklaşık 2 aydır ama eşim 10 gün kullandı sadece bunun yanında her gün sabah akşam 2 kuru incir 1 havuç yedik bu da başka bir doktorumun tavsiyesi onuda 2 ay yaptım ve şimdi çok şükür 4 Haftalık hamileyim ilacın yada yaptığınız her şeyin işe yarayacağına inanıp kullanın yoksa hiç bir işe yaramaz stres yaptığım her ay hastalandım . Zor ama düşünmemeye çalışın 🌺🤗

Merhabalar arkadaşlar yaklaiık 3 aydır eşim kombi fertil kullanıyo sol tarafında damar genişliği vardı fakat sol tarafımda sarkma oldu biraz daha diyo sizce neden olabilir

Merhabalar arkadaşlar yaklaiık 3 aydır eşim kombi fertil kullanıyo sol tarafında damar genişliği vardı fakat sol tarafımda sarkma oldu biraz daha diyo sizce neden olabilir
Canım yüksek ihtimalle varikosel var gibi anlattığına bakılırsa.... eşim 19 martta varikosel ameliyatı oldu bikaç gün sonra kontrole gidecez işte eğer varikosel varsa ameliyat olmasını tavsiye ederim çünkü ilerledikçe sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor

Back
X