- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
arkadaşlar kuzenim dün akşam confident mağazasına gidip köşe koltuk, küçük masa ve gardrop almış senetle. 250 tl de ödeme yapmış geri kalan taksitle ödenecek. bugünde eşinin kredi kartının borçlarından dolayı 6000 tl ödemezse haciz gelecekmiş telefonuna msj gelmiş. kuzende bugün söyledi abla aldım ama iptal ettirsem sadece gardrobu alayım dedi. gttik konuştuk koltuk ve masayı iptal edin sadece dolabı alcaz bazı sıkıntılarımız oldu diye güzel güzel anlattık . mağaza müdürü geldi asla olmaz ksinlikle olmaz o koltuğun siparişini verdim az önce falan dedi . ya dedim ki '' iptal edebilrisiniz daha biraz önce vermişsiniz ışık hızıyla buraya getircek halleri yok ya '' dedim . o kadar ikna etmeye çalıştım nuh dedi peygamber demedi. hayır anlamıyorum bu kdar mı imkansız ya bu kadar mı ? ürünü teslim bile almadık henüz . bugün gidip tüketici haklarına başvurucak şikayetini bildiricek kuzenim. sizce olumlu sonuç alırmıyız. bu tip mğazalar iptal etmezlermi henüz teslim bile almadığımız bir ürünü. gerçi ben müdürede dedim ürün gelirse teslim almayız o zamn mecbur iptal edilecek en iyisi şimdiden işleminizi yapın boşuna yorulmuş olmayın dedim . bana dediki hayır mecbursunuz teslim alamya mecbursunuz ödemeye. lütfen tüketici hakları konusunda bana yardımcı olun başına böyle bir olay gelmiş olan var mı ?