• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri Convertolon Modası:)

çat diye çatlarım bana sıkıntı basr heryer kapalı hava gelsin isterim aşağıdan üfül üfül

Biyere oturmaya gittiğinde kapıda pantolonunu mu çıkarcn ayakkabı yerinekaydirigubbakcemile3

Ayrı ayrı giysek yağımız erir de zayıflarız die mi korkmuşlar.. :delphin:

hiç beğenmedim ayakkabıda, eşofmanda
cazibesini yitirmiş...bişey bulamadık bunu bulduk moda bu olsun bari demişlerde sanki bu çıkmış ortaya gibi olmuş

ee ne yani bi yere misafirliğe gittiğimizde pantolonumuzu çıkarıp donumuzla mı oturcaz
peehh :icecream:

YANINDA ŞIK BİR KUMAŞ GALOŞ TAŞIYABİLİRSİN BUNU GİYDİGİNDE YOK İLLA BEN G.TÜMÜ BAŞIMI AÇAYIM DAHA FERAH OLUR DİYORSAN N'OLUR cOnvertolon GİYdiginde bana gel güzellik görsün gözlerim:jeyyar::jeyyar:

YANINDA ŞIK BİR KUMAŞ GALOŞ TAŞIYABİLİRSİN BUNU GİYDİGİNDE YOK İLLA BEN G.TÜMÜ BAŞIMI AÇAYIM DAHA FERAH OLUR DİYORSAN N'OLUR cOnvertolon GİYdiginde bana gel güzellik görsün gözlerim:jeyyar::jeyyar:

adresini yaz özelden, convertolon alır almaz ilk ev gezmemi size yapcam daylight -tatlicadiarzu-

adresini yaz özelden, convertolon alır almaz ilk ev gezmemi size yapcam daylight -tatlicadiarzu-

AY NE DEMEK Canım benim convertolonu almadan da gelebilirsin her zaman beklerim şaka bir yana bence de kullanabilirligi olmayan bir şey (?) olmuş sadece stilistin yaratıcı bir tasarımı denebilir

:roflol:

Bir bu kalmıştı yapmadıklarıkaydirigubbakcemile3

Yürürken ayakkabı alttan çeker valla pantolon düşer üstümden :roflol:

Back
X