çook isteyince olmazmıs..

blackwhite9335

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
65
19
3
33
kzlar merhaba cok uzun zamandır takıpcıyım ama işin içinden cıkamayınca uye olmaya karar verdım.
hayatımda ılk defa bırınden bu kadar hoslandım.beraber vakıt gecırıyoruz eglenıyoruz hersey cok guzel.bırgun konusma arasında agzını aradım ben evlılık dusunmuyorm evlenmıcem gezmek eglenmek ıstıyorm dıyor.(kendısı devlet memuru daha yenı sark görevı bıttı acaba bundan mı braz boyle dusunuyor dıyorm)halbukı bılmıyorkı ben hayatımda ılk defa bırıyle evlılık hayallerı kurdum bu kdr ıstedım..cok sevdım..onu kaybetmek ıstemedıgım ıcınde bırsey soyleyemıyorm cunku bılıyorm kı ters teper.
sımdı sıze sorum şu : arkadas gıbı devam edıp zamana bıraksam bır ıse yarar mı ?benden hoslanıyor gıbıde davranıyor bende ne oldugumu bılemıyorm.buı ınsan gezmeyı dolasmayı cok sevıyor kısıtlanmaktanda korkuyor.ısız olsanız ne yapardınız bu durumda ?

Ben de bir memur olarak diyorum ki o maaşla gezeyim tozayım günümü gün edeyim pek olmuyor. Memur adam kahve alırken bile ucuzunu almaya çalışır, arabanın benzinini düşünür. E böyle olunca da gezio tozma hayalleri max 1 yıl olur onun :) beklerim diyorsan arkadaşça dur yanında. Sen de çalışıyorsan hele kaçırmaz seni diyim ben sana :)

Belli ki özgürlüğüne düşkün bir tip ilersi ne olur bilinmez ama yakın zamanda evlilik istemez adam zaten net bence senin niyetini de anlamış

ahh ben gelcegını bılsem 1 yıl degıl 3 yıl beklerımm.ben suan calısmıyorm ama yakın zamnda calısmaya baslıcam :)

Belli ki özgürlüğüne düşkün bir tip ilersi ne olur bilinmez ama yakın zamanda evlilik istemez adam zaten net bence senin niyetini de anlamış
evet baya özgurlugune duskun alır kamp cantasını gıder cadır kurar 2 gun kalıp gerı gelır.bende kız basıma ona bu sekılde ayak uyduramam kı ve galıba bnım nıyetımıde anladı

Koşarak uzaklaşırken arkama dönüp bakmam!!!
Sen evlilik hayallerinde, o özgürlüğünün peşinde
Bambaşka dünyaların insanlarısınız.

yuh adam direk senle gönül eğlendiriyor ...sende onla mutlu olabilirsin ama ben olsam benimle ciddi düşünmeyen benle sadece gönül eğlendiren bir adamın yanında nefes bile almam ona çok görürüm nokta.

Koşarak uzaklaşırken arkama dönüp bakmam!!!
Sen evlilik hayallerinde, o özgürlüğünün peşinde
Bambaşka dünyaların insanlarısınız.
ınanın bende bu zamana kadr hep böyle dusunur mıllete sızın yazdıklarınızı derdım ama bu konu karsısında hıc kendıme engel olamıyorm..

evet baya özgurlugune duskun alır kamp cantasını gıder cadır kurar 2 gun kalıp gerı gelır.bende kız basıma ona bu sekılde ayak uyduramam kı ve galıba bnım nıyetımıde anladı
Valla kuzum aynen de öyle olmuş anlamış bet bir cevap vermiş umuda kapılma diye yoksa belki ilerde diyerek açık kapı bırakırdı

ınanın bende bu zamana kadr hep böyle dusunur mıllete sızın yazdıklarınızı derdım ama bu konu karsısında hıc kendıme engel olamıyorm..
Engel olamıyorsan takıl onun gibi.
Gerçi ortada flört bile yokken çok daha sıkıntılı bence.
Adamın sana karşı sorumluluğu yok,planı yok.
Yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…