- 23 Eylül 2016
- 65
- 19
- 3
- 33
- Konu Sahibi blackwhite9335
-
ahh ben gelcegını bılsem 1 yıl degıl 3 yıl beklerımm.ben suan calısmıyorm ama yakın zamnda calısmaya baslıcam :)Ben de bir memur olarak diyorum ki o maaşla gezeyim tozayım günümü gün edeyim pek olmuyor. Memur adam kahve alırken bile ucuzunu almaya çalışır, arabanın benzinini düşünür. E böyle olunca da gezio tozma hayalleri max 1 yıl olur onun :) beklerim diyorsan arkadaşça dur yanında. Sen de çalışıyorsan hele kaçırmaz seni diyim ben sana :)
evet baya özgurlugune duskun alır kamp cantasını gıder cadır kurar 2 gun kalıp gerı gelır.bende kız basıma ona bu sekılde ayak uyduramam kıBelli ki özgürlüğüne düşkün bir tip ilersi ne olur bilinmez ama yakın zamanda evlilik istemez adam zaten net bence senin niyetini de anlamış
Koşarak uzaklaşırken arkama dönüp bakmam!!!kzlar merhaba cok uzun zamandır takıpcıyım ama işin içinden cıkamayınca uye olmaya karar verdım.
hayatımda ılk defa bırınden bu kadar hoslandım.beraber vakıt gecırıyoruz eglenıyoruz hersey cok guzel.bırgun konusma arasında agzını aradım ben evlılık dusunmuyorm evlenmıcem gezmek eglenmek ıstıyorm dıyor.(kendısı devlet memuru daha yenı sark görevı bıttı acaba bundan mı braz boyle dusunuyor dıyorm)halbukı bılmıyorkı ben hayatımda ılk defa bırıyle evlılık hayallerı kurdum bu kdr ıstedım..cok sevdım..onu kaybetmek ıstemedıgım ıcınde bırsey soyleyemıyorm cunku bılıyorm kı ters teper.
sımdı sıze sorum şu : arkadas gıbı devam edıp zamana bıraksam bır ıse yarar mı ?benden hoslanıyor gıbıde davranıyor bende ne oldugumu bılemıyorm.buı ınsan gezmeyı dolasmayı cok sevıyor kısıtlanmaktanda korkuyor.ısız olsanız ne yapardınız bu durumda ?
bır nevı oyle.gezelım eglenelıp yıyıp ıcelım modunda.beraberken cook eglenıyorz arkadas ortamında da eglenıyorz ama benım ıcım gıdıyor..Sadece takılalım hepsi bu diyo yani
yuh adam direk senle gönül eğlendiriyor ...sende onla mutlu olabilirsin ama ben olsam benimle ciddi düşünmeyen benle sadece gönül eğlendiren bir adamın yanında nefes bile almam ona çok görürüm nokta.kzlar merhaba cok uzun zamandır takıpcıyım ama işin içinden cıkamayınca uye olmaya karar verdım.
hayatımda ılk defa bırınden bu kadar hoslandım.beraber vakıt gecırıyoruz eglenıyoruz hersey cok guzel.bırgun konusma arasında agzını aradım ben evlılık dusunmuyorm evlenmıcem gezmek eglenmek ıstıyorm dıyor.(kendısı devlet memuru daha yenı sark görevı bıttı acaba bundan mı braz boyle dusunuyor dıyorm)halbukı bılmıyorkı ben hayatımda ılk defa bırıyle evlılık hayallerı kurdum bu kdr ıstedım..cok sevdım..onu kaybetmek ıstemedıgım ıcınde bırsey soyleyemıyorm cunku bılıyorm kı ters teper.
sımdı sıze sorum şu : arkadas gıbı devam edıp zamana bıraksam bır ıse yarar mı ?benden hoslanıyor gıbıde davranıyor bende ne oldugumu bılemıyorm.buı ınsan gezmeyı dolasmayı cok sevıyor kısıtlanmaktanda korkuyor.ısız olsanız ne yapardınız bu durumda ?
ınanın bende bu zamana kadr hep böyle dusunur mıllete sızın yazdıklarınızı derdım ama bu konu karsısında hıc kendıme engel olamıyorm..Koşarak uzaklaşırken arkama dönüp bakmam!!!
Sen evlilik hayallerinde, o özgürlüğünün peşinde
Bambaşka dünyaların insanlarısınız.
Valla kuzum aynen de öyle olmuş anlamış bet bir cevap vermiş umuda kapılma diye yoksa belki ilerde diyerek açık kapı bırakırdıevet baya özgurlugune duskun alır kamp cantasını gıder cadır kurar 2 gun kalıp gerı gelır.bende kız basıma ona bu sekılde ayak uyduramam kıve galıba bnım nıyetımıde anladı
ıcımdekı seste oyle dıyor :)Bence zamàna birak:)
evet aslında öyle de dıyebılırdı ama demedıValla kuzum aynen de öyle olmuş anlamış bet bir cevap vermiş umuda kapılma diye yoksa belki ilerde diyerek açık kapı bırakırdı
Engel olamıyorsan takıl onun gibi.ınanın bende bu zamana kadr hep böyle dusunur mıllete sızın yazdıklarınızı derdım ama bu konu karsısında hıc kendıme engel olamıyorm..
hemen evlenmek ıstemıyorm tabıkıde.sadece o hayallere yakısan ınsan bu benım ıcın :)24 yaşındasın. sen niye hemen evlenmek istiyosun ki? adamla evlilik hayali kurmadan önce bi tanış, sevgili ol, gez dolaş. sonra duruma bakarsın.
Peki içinde ki sese dair tecrüben nedir ? Çıktığı olur mu ? Hissetmiştim bak ben dediğin? Yoksa boşa hayale kapılmak mı? ( bu arada ağzımdan bak damlıyor resmenıcımdekı seste oyle dıyor :)
2 tyıldır tanıyorm ama 5 6 aydır sık sık görusmeye basladık ondan öncesınde arkadas ortmında 2 3 kere görusmuslugumuz vardıNe zamandır birliktesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?