- 1 Şubat 2015
- 3.693
- 9.611
- 358
- Konu Sahibi blackwhite9335
-
ne guzel bır ornekk mutlulugunuz hep sursun ve bebıslerınızı Allah bagıslasın :) her hıkaye tabıkıde aynı olmuyor ama umarım bızım sonumuzda hayırısıyla böyle bıter..ben evlılık meraklısı hııc degılım hatta daha kendıme bakamazken evı gecındıremem dıyen ınsandm ne olduda bu dusuncelere gırdm bıleıyorm :)Eşimle internetten tanışmıştık, ilk buluşmamız bile fazla elektrikliydi :) Bana daha o gün "ben evlenmeyi düşünmüyorum, öyle aşkım , canım, cicim muhabbetlerini sevmem" dedi...3-4 ay sonra "sen kitap okumayı çok seviyorsun,ileride evlenince evde sana bir kütüphane lazım" demeye başladı...Bu süre zarfında hiç evliliğin adını anmadım, ilerisi için plan program yapmadım. Hatta o bana "ileride evlenince....." diye başlayan cümleler kurduğunda bile duymazlıktan geldim ...Sonuç ? 3 yıllık evliyiz, 2. bebeğimizi bekliyoruz :) Ona büyü yaptığımı düşünüyor hala
Böyle olur mu bilemem, hayatta hiç bir şeyin garantisi yok. Zamana bırak bence, belkide etrafında sürekli evlilik meraklısı kızlar olmuştur, sen farklı ol. İleride illa evlilik olacak diye bakılan ilişkilerde insanların çokta dürüst davrandığını düşünmüyorum ben, içinden geldiği gibi davran, evlenecek miyiz olacak mı düşüncelerini bırak kenara, germe kendini. Zamanla şekillenir zaten.
suan ıcın böyle devam zaten :)Bu tiplerden koca olmaz, olanlari da goruyoruz. Arkadas kalmaya devam et
yok degılızŞu an sevgili misiniz ki?
29 yaşında adama böyle ergen taktikler uygulama. Hatta taktik hiç uygulama. Zaten ailemden başka kimse vazgeçilmez değilOna vazgecilmez oldugunu hissetirmede ne yaprsan yap canim :)
oyle tbıkıde aıleden baska herseyden vazgecılır :)29 yaşında adama böyle ergen taktikler uygulama. Hatta taktik hiç uygulama. Zaten ailemden başka kimse vazgeçilmez değil
Ee daha adamin sana karşı bir duygusu bile yok belki.yok degılız
işte ısın ılgınc yanı holanıyor gıbı davranıyor benım kafamıda bu karıstırıyor.ama ısı cıddıyete dokmekten korkuyor ben yapamam ben uzerım dıyor.sevgılılıge bıle..Ee daha adamin sana karşı bir duygusu bile yok belki.
Senden hoşlanıyor olsa arar sorar, dudaklarina yapışır, peşinden koşar vs. Ama sen sevgili olmadan evlilik kafasina girmişsin. Erkeklerin en sevmedigi şey.
Ve inan bana. Bu çılgın tipler gerçekten sevse evlenir hemen.
Canım işte onu diyorum. Hoşlanıyor gibi yapmak ne demek. Seven erkek elini tutar hemen. Seni başbaşa bir yere çağırır. Öpüşmek sevismek ister. Libidosu yüksek olur. Seni görmeden duramaz.işte ısın ılgınc yanı holanıyor gıbı davranıyor benım kafamıda bu karıstırıyor.ama ısı cıddıyete dokmekten korkuyor ben yapamam ben uzerım dıyor.sevgılılıge bıle..
o kesınAdam evlenmek değil , eğlenmek istiyor. .
opuselım sevıselm ama sevgılı olmayalım yınede hayatmda bunları yasadgm bır sen ol.modundaCanım işte onu diyorum. Hoşlanıyor gibi yapmak ne demek. Seven erkek elini tutar hemen. Seni başbaşa bir yere çağırır. Öpüşmek sevismek ister. Libidosu yüksek olur. Seni görmeden duramaz.
Arkadaş gibi davran. Eger seviyorsa bir adım atsın bir zahmet.
o kesın
suan ıcın degıl henz benım ıcın erken ama evlenecegım kısı o olsun ıstıyormSen evlenmek mi istiyorsun ?
diyerek niyetini belli etmiş bence. bence hiç değişik yolu denemeben evlılık dusunmuyorm evlenmıcem gezmek eglenmek ıstıyorm
mecbur o sekılde devam edıyorumBak evliler hep mutsuz boşver anın tadını çıkar
suan ıcın degıl henz benım ıcın erken ama evlenecegım kısı o olsun ıstıyorm
Yoooo bir sen ol,bir o olsun,bir bu olsun modunda.opuselım sevıselm ama sevgılı olmayalım yınede hayatmda bunları yasadgm bır sen ol.modunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?