çook isteyince olmazmıs..

ne guzel bır ornekk mutlulugunuz hep sursun ve bebıslerınızı Allah bagıslasın :) her hıkaye tabıkıde aynı olmuyor ama umarım bızım sonumuzda hayırısıyla böyle bıter..ben evlılık meraklısı hııc degılım hatta daha kendıme bakamazken evı gecındıremem dıyen ınsandm ne olduda bu dusuncelere gırdm bıleıyorm :)

Ee daha adamin sana karşı bir duygusu bile yok belki.

Senden hoşlanıyor olsa arar sorar, dudaklarina yapışır, peşinden koşar vs. Ama sen sevgili olmadan evlilik kafasina girmişsin. Erkeklerin en sevmedigi şey.

Ve inan bana. Bu çılgın tipler gerçekten sevse evlenir hemen.

işte ısın ılgınc yanı holanıyor gıbı davranıyor benım kafamıda bu karıstırıyor.ama ısı cıddıyete dokmekten korkuyor ben yapamam ben uzerım dıyor.sevgılılıge bıle..

işte ısın ılgınc yanı holanıyor gıbı davranıyor benım kafamıda bu karıstırıyor.ama ısı cıddıyete dokmekten korkuyor ben yapamam ben uzerım dıyor.sevgılılıge bıle..
Canım işte onu diyorum. Hoşlanıyor gibi yapmak ne demek. Seven erkek elini tutar hemen. Seni başbaşa bir yere çağırır. Öpüşmek sevismek ister. Libidosu yüksek olur. Seni görmeden duramaz.

Arkadaş gibi davran. Eger seviyorsa bir adım atsın bir zahmet.

opuselım sevıselm ama sevgılı olmayalım yınede hayatmda bunları yasadgm bır sen ol.modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…