- 23 Eylül 2016
- 65
- 19
- 3
- 33
- Konu Sahibi blackwhite9335
-
Tecrubenin iyisi kötüsü olmaz derler ya benimkide o hesap oldu evet suan canim yaniyor ama gececek ve ben o gun cook daha mutlu olcam.bundan sonrada dediginiz gibi takilcak erkeklere hayatmda yer olmcak bu ilk ve sonduu.Oluyor bu tarz hastalıklı ilişkiler maalesef. Özellikle biz kadınlar sevince isteyince çok duygusal çok iyimser yaklaşıyoruz ama aslında işin aslı böyle değil. Çok basit bir durum yani yeterince istenmiyoruz, yeterince olgun bir erkek değil yol almamız gerek olay tamamen bu. Şu an anlamak ve kabul etmek zor gelse de böyle bir tecrübeden sonra kimseye eyvallahın kalmayacak. Baştan takılırız yaa zihniyetlilere çelik bir duvar örüp daha düzgün adamlarla tanışma eğiliminde olacaksın hep. Sanırım bu işin de tek iyi tarafı bu
Bende takildim takilmasina ama fena takildim daha cok baglandim25+ yaşta isem daha dogrusu ne istedigimi biliyor ve sorumluluk alabiliyor isem adamla istediğim gibi takilir baglanmadan birakirdim bari içimde kalmazdi
Hep erkekler mi gönlünü eglendirecek :)
Oluyor bu tarz hastalıklı ilişkiler maalesef. Özellikle biz kadınlar sevince isteyince çok duygusal çok iyimser yaklaşıyoruz ama aslında işin aslı böyle değil. Çok basit bir durum yani yeterince istenmiyoruz, yeterince olgun bir erkek değil yol almamız gerek olay tamamen bu. Şu an anlamak ve kabul etmek zor gelse de böyle bir tecrübeden sonra kimseye eyvallahın kalmayacak. Baştan takılırız yaa zihniyetlilere çelik bir duvar örüp daha düzgün adamlarla tanışma eğiliminde olacaksın hep. Sanırım bu işin de tek iyi tarafı bu
Bundan snra ztm yokk.birazda ben kacayim.niyeti ciddiyse ztn gelir degilsede ypcak birsey yok kendimi kurtardm der gecerm artkkKaç uzak dur hemen ...
Özgürlüğüne düşkün bi tip
Evlilik düşünmemek nedir ya bi bayana denmez bu eğlenmek istiyosa da gitsin başkasıyla eğlensin senle değil....
Bak sana diyim bu adamın kıçı tavan yapmış...
Aynen öyle ne ara ne sor ne mesaj at ne watsapa girBundan snra ztm yokk.birazda ben kacayim.niyeti ciddiyse ztn gelir degilsede ypcak birsey yok kendimi kurtardm der gecerm artkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?