Daha 6+2haftalik hamileyim 5.haftadan beri 24 saat midem bulaniyor dayanamiyorum artik kusmamda basladi bogazim feci agriyor kanda geliyor cook kotuyum ne zaman bitecek bu bulantilarrr
Daha 6+2haftalik hamileyim 5.haftadan beri 24 saat midem bulaniyor dayanamiyorum artik kusmamda basladi bogazim feci agriyor kanda geliyor cook kotuyum ne zaman bitecek bu bulantilarrr
Ayni ben.16haftalarda kusma bulanti bitti benim ama kavrulmus sogan kokusu sarimsak soslari olduruyor beni.daha tam atlatmadim 13haftada bicak gibi kesilende var bekleyip goreceksiniz.sabir sabir caresi yok bunun malesef
Bende çok çektim iki hamileliğimdede,13 14 hafta civarı kesildi,çok zor biliyorum dinlenmeye çalış,tuzlu kraker hafifletiyor bunun dışında çok dayanılmıcak gibiyse doktor ilaç verebilir gittiğinde söyle canım,bide için yemek almaz ama aç kalınca daha feci oluyor,onun için peynir ekmek yada hafif bişeyler tüketmeye çalış
Cok cok gecmis olsun cnm ben cok cekmis we halen ceken biri olarak insallah gecer bnm gibi olan cok nadir 23 haftadayim bulanti kesmedi cok kustugum icin bogazimda yara midemde gastrit olustu halen de cekiyorum genelde 16. Haftada geciyo veya hafifliyo
benmde bulantılar feciydi 2 kezde kusuyordum.6.haftada başladı ve 8.hafta tavan yaptı.hep yatıyordum uyuyordum uyudukça daha kötü oluyordum ve hiiiç geçmeyecek gibiydi.mideni dahada bulandıran şeylerden uzak dur parfüm yemek deterjan vs gibi.tost yada kızarmış ekmeği yavaş yavaş ye.su bol iç.afedersin öğürmek boğazı tahriş ediyor karın bile ağrıyordu.ama tam öğürürken birkaç bardak su içince rahat kusuyordum o an çıldıracak gibi oluyordum ama kustuktan sonra rahatlıyordum.ve benm 10.haftama girdiğim gün bulantım hafifledi kusmadım artık.bıçak gibi kesildi korkumdan doktora gittim bu kadar çabuk biranda kesilirmi diyesonrada 1ay ın acısını çıkardım sanki,sürekli açım ve bişeyler yiyorum hepallah yardmcn olsun inan kötü zamanlardı ama sonra güleceksn haline..bebişinn hareketlerini ultrasonda göreceksin herşeyi unutacaksıın..
Allah hepimizin yardimcisi olsun insan kendiyle ayni durumda olanlari dinleyince biraz iyi geliyor bakalim o bicak ne zaman gelip benim bulantilari kesecek artik ruyamda yemek yedigimi goruyorum
Allah hepimizin yardimcisi olsun insan kendiyle ayni durumda olanlari dinleyince biraz iyi geliyor bakalim o bicak ne zaman gelip benim bulantilari kesecek artik ruyamda yemek yedigimi goruyorum
Cok guldum okuyunca.cunku bende her gece ruyamda neler yerdim uyanmak istemezdim.soguk sular icerdim kana kana.hayatini devam ettirmek icin en onemlisi yemek icmek bunun degerini ogretiyor allahim hamilelikte.meger yemek yiyebilmek bile ne buyuk mucizeymis allahim ne buyuk lutufmus.
Cok guldum okuyunca.cunku bende her gece ruyamda neler yerdim uyanmak istemezdim.soguk sular icerdim kana kana.hayatini devam ettirmek icin en onemlisi yemek icmek bunun degerini ogretiyor allahim hamilelikte.meger yemek yiyebilmek bile ne buyuk mucizeymis allahim ne buyuk lutufmus.
benim çoğul gebeliktı ve 19 hafta çektim bu durumu. yemek borum bile yırtıldı kusmaktan. 46 kg ye düştüm. 1 yudum suyu bile tadıyla içemez olmuştum, acı geliyordu. midem telef oldu heralde asla normale dönemicem diye düşüyorum ama çok şükür bitmişti. biraz sabır
benim çoğul gebeliktı ve 19 hafta çektim bu durumu. yemek borum bile yırtıldı kusmaktan. 46 kg ye düştüm. 1 yudum suyu bile tadıyla içemez olmuştum, acı geliyordu. midem telef oldu heralde asla normale dönemicem diye düşüyorum ama çok şükür bitmişti. biraz sabır
Cokmu isyanlardayim ama cook kotuyum evde surekli yatiyorum daha bitmesinede cok varr dauanamam gibi gelyo ama senin durumunda daha kotuymus sukretmek gerek biliyorum