Aynen bende yeni karar verdim ve bu ay 1-2 denemem oldu. 22 Haziran son regl tarihim. adetim yakın ve çok fazla belirtisi var.
Fakat öncesinde midemde karnımda ve kasıklarımda ağrılar olmuştu. Hala devam ediyor mens olacakmışım gibi. hemen hemen hergün çok fazla akıntım var. bu da beni günlük ped kullanmak zorunda bırakıyor.
bende cok merak ettim ve 2 gün önce idrar testi yaptım sonuç negatif.
yaklaşık 1 haftadır mens belirtisi yaşıyorum ama gelen giden yok. günüm çok fazla sapmazdı 27 günde bir olurdum ama bu defa biraz gecikti gibi geliyor. belki stres veya mevsimseldir bilemiyorum ama çok merak ediyorum.
merhaba kızlar
ben daha yenilerde hamile kalmaya karar verdim .29 haziranda en son regl oldum reglim bitince doktora gittim yumurtamın çok saglıklı oldugunu ve 2 gün icerisinde yumurtlayacagımı soyledı .bizde esimle bunun üzerine çalışmalar yaptıkbugun tekrardan doktora gittim daha birseyin belli olamayacagını soyledi saglıklıymısım ve yumurtlamam olmus bana reglim bir hafta gecikirse eger ki o zaman gel kan testinde bakalım dedi .ve ben çok merak ediyorum :18: yani hamilemiyim degilmiyim diye .vücudumda olan şeyler şöyle kasıklarım sanki yumurtlama günümmüş gibi doluluk hissi veriyor tatlı bir agrı var sırt ve karnımda. asırı sıcak basıyor arada da usuyorum :)yuzumde bir anda sivilceler cıktı yani aynı anda hem kafamda hem kulagımda hem yuzumde ki yüzünde sık sivilce cıkan birisi degilim.yumurtlama döneminde aşırı gaz şikayetim oldu ve deli gibi süt canım cekti neredeyse hergün 1 lt içmişimdir bugunse o tatlı kasık agrılarına birde göbek deligimin yanına saplanan minik agrı eklendi ...ufff psikolojik mi acaba reglim yakın vs vs yardımcı olursanız sevinirim :)
canım Rabbim gönlüne göre versin..
hamişlik beklenince psikolojik belirtide çok yaşanıyor..ben daha önce defalarca psikolojik belirti yaşadım kustum,ağrılar vs. çektim ama hep negatifi görmüştüm..
aşerme ilk zamanlarda olmuyor mesela bu psikolojik ama vücudun verdiği bazı reaksiyonlar hamilelik belirtisi olabiliyor. inşallah sizin belirtilerinizde hamilelik belirtisidir.
bende hamiş kaldığımda aşırı gögüs ağrısı ve hassasiyeti vardı.adet zamanıma yakın kasık ağrıları ve batmaları oldu..6 . haftalarda kusma ,baş dönmesi vs. olmuştu.ama bebişimin kalbi durdu maalesef.yakında tekrar denemeye başlayacağım..
yüreğini ferah tut inşallah bebeğin seninledir canım
Amin ,çok teşekkür ederim ,
Allah hepimizin gölüne göre ve hayırlısını versin gerçekten çok dogru .bebişinizin kalbinin durmasına çok üzüldüm gerçektenama denemelere devam... inşallah da çok ama çok tatlı ve hayırlı bir bebişiniz olur
amin canımm inşallahhh Allahın taktiri onu benden aldı..ama asla isyan etmiyorum, umudumu asla yitimiyorum yine olacak inşallah ve bu kez evim cennet kokacak inşallah..
Rabbim kimseyi evlatla sınamasın o mis kokudan kimseyi mahrum etmesin inşallah
durumunu takip edeceğim. beklenmeyen adet tarihin ne zaman canım?[/QUOT
en son 29 haziranda oldum 28 günde olurum gecikmeler oldugunda da tam bir ayda yani en geç 29 -30 temmuz gibi olmam lazım
ALLAH yardimcimiz olsun hepimizin
Bende bekliyorum cok heycanli yaa ..son adet tarihim 29hazirandi benimde.bendede göğüs şişkinliği sıcak basması hafif ağrı sikaiyetleri var amma velakin adet olmadan öncede olur bütün bunlar bende o yüzden bilemedim hamileliğin yoksa adet mi olcam.hatta saka gibi ama bugün dayanamayıp test yaptım daha belli olmicani bile bile çizgi mizgi ypk ama Cok zorlarsanız silik sipsilik bi çizgi gördüm ben :)
amin canımm inşallahhh Allahın taktiri onu benden aldı..ama asla isyan etmiyorum, umudumu asla yitimiyorum yine olacak inşallah ve bu kez evim cennet kokacak inşallah..
Rabbim kimseyi evlatla sınamasın o mis kokudan kimseyi mahrum etmesin inşallah
durumunu takip edeceğim. beklenmeyen adet tarihin ne zaman canım?[/QUOT
en son 29 haziranda oldum 28 günde olurum gecikmeler oldugunda da tam bir ayda yani en geç 29 -30 temmuz gibi olmam lazım
hayırlısı bakalım daha çok erken test için..dularım seninle canım..güzel haberlerini okuruz inşallah
amin hepimizin yardımcısı olsun ve hepmize herşeyin hayırlısını nasip eylesin
adetim ay sonunda gecen adetım bıter bıtmez ılıskı basladı bızde ama suan hala devam eden bel agrısı karın kasıkda hafıf batmalar mıde bulantısı halsızlık fln var anlamadım gıttı benım reglım den bırgun once belırtılerını hıssederıdm bu ay ne bılım sankı ebbısım var gıbı hıssedıyorum allahım hayrlısıyla nasıp etsın hepımıze erken gebelık testı sıparıs verdım esımde dıo haftaya pazartesıye kadar getrmıcem kargonu sanatam net cıksın dıo hehe catlıcammm
merhaba kızlar
ben daha yenilerde hamile kalmaya karar verdim .29 haziranda en son regl oldum reglim bitince doktora gittim yumurtamın çok saglıklı oldugunu ve 2 gün icerisinde yumurtlayacagımı soyledı .bizde esimle bunun üzerine çalışmalar yaptıkbugun tekrardan doktora gittim daha birseyin belli olamayacagını soyledi saglıklıymısım ve yumurtlamam olmus bana reglim bir hafta gecikirse eger ki o zaman gel kan testinde bakalım dedi .ve ben çok merak ediyorum :18: yani hamilemiyim degilmiyim diye .vücudumda olan şeyler şöyle kasıklarım sanki yumurtlama günümmüş gibi doluluk hissi veriyor tatlı bir agrı var sırt ve karnımda. asırı sıcak basıyor arada da usuyorum :)yuzumde bir anda sivilceler cıktı yani aynı anda hem kafamda hem kulagımda hem yuzumde ki yüzünde sık sivilce cıkan birisi degilim.yumurtlama döneminde aşırı gaz şikayetim oldu ve deli gibi süt canım cekti neredeyse hergün 1 lt içmişimdir bugunse o tatlı kasık agrılarına birde göbek deligimin yanına saplanan minik agrı eklendi ...ufff psikolojik mi acaba reglim yakın vs vs yardımcı olursanız sevinirim :)
kızlar bende cok merk ediyorum adetim2 gün gecince kan testi yaptırdım sonuc17.5 dr ptsi tekrar cagırdı acaba hamile miyim
canım tebrik ederim şimdiki değerine göre hamilesin.. ama önemli olan değerin 2 günde 2'ye katlaması ve beta hcg düzenli olarak katlıyorsa değerin 1500'lere gelince keseyi görürsün. inşallah sağlıklı bir bebeğe hamilesindir
inş canım hayatta arzu ettiğim tek sey anne olmak 2 senelik evliyim ve 23 yasındayım allahım hepimize nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?