çook merak ediyorum hamile kalmış olabilirmiyim ??

tabi yazarım cnm inş sende istediğim şeye en kısa zman da ulasırsın inş moral bozmak yok her zaman yüksek moralle yola devam edecegiz öptüm bebişim

tabi yazarım cnm inş sende istediğim şeye en kısa zman da ulasırsın inş moral bozmak yok her zaman yüksek moralle yola devam edecegiz öptüm bebişim

aminn inşallah..yok Allaha şükür moralimi bozmuyorum ondan gelen herşeye boynumuz kıldan ince..vardır bundada hayır diyorum,isyan etmiyorum.yeni bir mucize için dua ediyorum..bende öptüm canım görüşürüz

Offf ya günler gecmiyo ..

az kaldı sayılır ...zaten sinir eden şey belirsizlik..bilmemek ... ya hamileyimdir yada değilimdir ama bunun cevabını bilmemek sinir .hayır neden bu kadar bende kafama taktım ona da anlam veremıyorum daha geçen ay çocuk yapmayı bile düşünmüyordum ki agustos ayında evliliğimiz tam 4 yıl olucak inşallah .bu kadar yıl kim nezaman cocuk yapıyorsunuz dese afakanlar basıyordu istemiyordum korkuyordum, hazır hissetmiyordum , iş yogunlugu vs vs diyordum istemiyordum yani çocuk düşüncesi bile nefessiz bırakıyordu hazır değilim diyordum ama ne oldu bir anda bilmiyorum ki çok şükür şimdi kendimi hazır hissediyorum ... heyecan bastı şimdide merak ediyorum Allahım yarabbim ya bende anlamadım gitti ne oldu bana .bir çok makale ,video ,yerli yabancı belgeseller izliyorum ablamda doktor zaten ama gene de bilgiler yetmezmiş gibi geliyor yani vücudumu iyi tanırım ben en ufak bir değisikliği anlarım buna doktorlarım bile şaşırır ama şimdi reset herşey sıfır gibi birçok gariplikler mevcut ama ikilemdeyim..

selam
ben de 29unda regl olcam bana da günler geçmiyor beraber bekleyelim mi bu günleri

bayanlar erken hamilelik dönemlerinde neler yaşanıyor. konuya çok yeni dahil olduğumdan hiçbir şey bilmiyorum. mesela regl olacakmış gibi olup da aslında bu dönemde hamile kalmış olabilir miyiz?
reglimin tüm belirtilerini yaşıyorum, kasıklarda ağrı, bacaklarda çekilmeler hatta baş ağrısı bile var. sanki yarın sabah olacakmışım gibi.
ama bir önceki aya göre 2-3 gün geçti. ama bazen böyle oluyordu. bazen 27 bazen 29 günde bir oluyordum. ona da şimdi dikkat ettim zaten. takvimi kurcalayınca. ben hiç sapmaz sanıyordum.
kısacası bu belirtiler hamile kalıncada oluyor mu? onu öğrenmek istiyorum?

güzelim daha önce bir hamilelik yaşadığım için şunu söyleyebilirim ilk belirtileri regl ile aynı ama adet günün geçmişse hemen bir test yap sabah ilk idrarla sonucu öğren inş hamilesindir

Beraber bekleyelim tabi zaten ben butun gun burdayim yazmasamda hamilelik belirtileri Ile ilgili her konuyu okuyup takip ediyorum:) ben 15 aylik evliyim hic dusunmuyoduk bi an da karar verdik ilk denememiz ben ilkinde bu kadar stres yaptim uzun donem deneyen arkadaslari dusunemiyorum Allah tum isteyenlere nasip etsin Kimse uzulmesin.ben yaslarinizi merak ediyorum ben 27 yasindayim sizler....

bekleyelim cnm ben yarın gidiyorum dr a günüm 1 hafta geçiyo

canım ben 35 olcam bikaç güne

bir kızım 4,5 yaşında ikinciyi istiyoruz

slm kızlar allah bekleyenlerin yüzünü pozitiflerle güldürür inşallah. kızlar bakın ilk belirtiyi gögüsler veriyo tabi kişiden kişiyede degişir bu ama benim ilişkiden 2 gün sonra gögüs uclarım sızlamaya başladı böyle arada agrıyodu sonrasında ise devamlı agrımaya başladı dokunamıyodum bile ve adettime 3 gün kala adet sancısı cekmeye başladım hemde baya yogun bi şekilde ve ben tut bebek yok yine diye bütün evi kaldırdıdım temizlik yaptım agır falan kaldırdım neyse adet zamanı gittim test aldım eczaneden şı 5 liralıklardan ve içimdeki ses diyoki yap nasıl olsa varsa yoksa çıkar önceden defalarca test yaptım hep negatifti neyse testti idrarım bile yokken yani ilk idrar falan degildi zorla bi iki damla idrarla testti yaptım ve inanın o anki şaşkınlıgımı size anlatamam damladır damlatmaz çift çizgi ben aylarca test yaptım ama hep negatifti yok ışıga tuttardım yok içini acardım acaba ben mi göremiyorum diye ama olmayınca gercekten negatif çıkıyo oluncada rabbim hemen pozitifi gösteriyo neyse cenem düştü eger sormak istediginiz bişey olursa severek cevaplarım

Aynen Ttlım benimde ilk belirtim göğüs agrısıydı bende adet olucm dıye agrıolar zannetmısdım meger hamıleymısım hersey guzel hos da su uyku benı mahvttı gzlerımı acamıyorum ya ..

Aynen Ttlım benimde ilk belirtim göğüs agrısıydı bende adet olucm dıye agrıolar zannetmısdım meger hamıleymısım hersey guzel hos da su uyku benı mahvttı gzlerımı acamıyorum ya ..

canım eger bitek uyku cekiyosan şükret bulantılar başlayınca o uykuyu ararsın ay düşünmek istemiyorum bulantı ve kusma adamı öldürüyo resmen ıyykkk iyiki bitti o günlerim canım o yüzden çalışmıyorsan uyu bol bol zaten vücudun şimdi oldugundan fazla hızlı calışıyo dinlenmen gerek onun için

bir De kasık agrıları cok sıddetlı oluyor normal mı acaba ben daha yenı ogrendım hamıs oldugumu salı gunune randevu aldm doktormdan gdıcem once den sıze bı danısıyım?

Henüz bulantım başlamadı ==) ınslh hıc baslamaz ne dıyelm bebıslerımız ıcın deger

Henüz bulantım başlamadı ==) ınslh hıc baslamaz ne dıyelm bebıslerımız ıcın deger

deger tabi teyzesi benim melegim içimde kıpırdadıkca iyiki diyorum herşeye ragmen benimlee rabbim yoklugunu göstermesin AMİN.allahım tez vakitte pozitif bekleyen kardeşlerimizede verir bu duyguyu bu sevincii AMİNNN

benim ilk hamilelikte hiç bulantım olmadı başka da hiçbirşey hatırlamıyorum hatırlasam kendimde belirti aricam ama yok bata da 8 gün var off :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…