inşallah canım.. kimi doktor değer 20-30 un altındaysa kimyasal gebelikten şüphelenebiliyor.stres yapma canım her ihtimale karşı yat dinlen umarım gönlünce olur herşey..benim değerlerim çok yüksek seyretti sağlıklı bebek dedi gittiğim her doktor ,kalp atışınıda duyduk ama maalesef 3 aylıkken kalbi durdu..
eylül-ekim gibi tekrar başlayacağım çalışmalara..Allah herkezin gönlüne göre versin.kimseyi evlatla sınmasın inşallah
sonucu burayada yaz canım..merak ederim şimdi seni ben
tabi yazarım cnm inş sende istediğim şeye en kısa zman da ulasırsın inş moral bozmak yok her zaman yüksek moralle yola devam edecegiz öptüm bebişim
Offf ya günler gecmiyo ..
selam
ben de 29unda regl olcam bana da günler geçmiyor beraber bekleyelim mi bu günleri
bekliyelim tabi ... hakkımızda hayırlısı olsun ve şu günler su gibi gelip geçsin
bayanlar erken hamilelik dönemlerinde neler yaşanıyor. konuya çok yeni dahil olduğumdan hiçbir şey bilmiyorum. mesela regl olacakmış gibi olup da aslında bu dönemde hamile kalmış olabilir miyiz?
reglimin tüm belirtilerini yaşıyorum, kasıklarda ağrı, bacaklarda çekilmeler hatta baş ağrısı bile var. sanki yarın sabah olacakmışım gibi.
ama bir önceki aya göre 2-3 gün geçti. ama bazen böyle oluyordu. bazen 27 bazen 29 günde bir oluyordum. ona da şimdi dikkat ettim zaten. takvimi kurcalayınca. ben hiç sapmaz sanıyordum.
kısacası bu belirtiler hamile kalıncada oluyor mu? onu öğrenmek istiyorum?
Beraber bekleyelim tabi zaten ben butun gun burdayim yazmasamda hamilelik belirtileri Ile ilgili her konuyu okuyup takip ediyorum:) ben 15 aylik evliyim hic dusunmuyoduk bi an da karar verdik ilk denememiz ben ilkinde bu kadar stres yaptim uzun donem deneyen arkadaslari dusunemiyorum Allah tum isteyenlere nasip etsin Kimse uzulmesin.ben yaslarinizi merak ediyorum ben 27 yasindayim sizler....
slm kızlar allah bekleyenlerin yüzünü pozitiflerle güldürür inşallah. kızlar bakın ilk belirtiyi gögüsler veriyo tabi kişiden kişiyede degişir bu ama benim ilişkiden 2 gün sonra gögüs uclarım sızlamaya başladı böyle arada agrıyodu sonrasında ise devamlı agrımaya başladı dokunamıyodum bile ve adettime 3 gün kala adet sancısı cekmeye başladım hemde baya yogun bi şekilde ve ben tut bebek yok yine diye bütün evi kaldırdıdım temizlik yaptım agır falan kaldırdım neyse adet zamanı gittim test aldım eczaneden şı 5 liralıklardan ve içimdeki ses diyoki yap nasıl olsa varsa yoksa çıkar önceden defalarca test yaptım hep negatifti neyse testti idrarım bile yokken yani ilk idrar falan degildi zorla bi iki damla idrarla testti yaptım ve inanın o anki şaşkınlıgımı size anlatamam damladır damlatmaz çift çizgi ben aylarca test yaptım ama hep negatifti yok ışıga tuttardım yok içini acardım acaba ben mi göremiyorum diye ama olmayınca gercekten negatif çıkıyo oluncada rabbim hemen pozitifi gösteriyo neyse cenem düştü eger sormak istediginiz bişey olursa severek cevaplarım
Aynen Ttlım benimde ilk belirtim göğüs agrısıydı bende adet olucm dıye agrıolar zannetmısdım meger hamıleymısım hersey guzel hos dasu uyku benı mahvttı gzlerımı acamıyorum ya ..
canım eger bitek uyku cekiyosan şükret bulantılar başlayınca o uykuyu ararsın ay düşünmek istemiyorum bulantı ve kusma adamı öldürüyo resmen ıyykkk iyiki bitti o günlerimcanım o yüzden çalışmıyorsan uyu bol bol zaten vücudun şimdi oldugundan fazla hızlı calışıyo dinlenmen gerek onun için
Henüz bulantım başlamadı ==) ınslh hıc baslamaz ne dıyelm bebıslerımız ıcın deger
Beraber bekleyelim tabi zaten ben butun gun burdayim yazmasamda hamilelik belirtileri Ile ilgili her konuyu okuyup takip ediyorum:) ben 15 aylik evliyim hic dusunmuyoduk bi an da karar verdik ilk denememiz ben ilkinde bu kadar stres yaptim uzun donem deneyen arkadaslari dusunemiyorum Allah tum isteyenlere nasip etsin Kimse uzulmesin.ben yaslarinizi merak ediyorum ben 27 yasindayim sizler....[/QUO
canım ben 31 yaşındayım .evet benim de ilk denemem ve ben de çok heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?