bir De kasık agrıları cok sıddetlı oluyor normal mı acaba ben daha yenı ogrendım hamıs oldugumu salı gunune randevu aldm doktormdan gdıcem once den sıze bı danısıyım?
Angelot seninle son adet günümüz ayni. Ben sen ne zaman test yaparsan o zaman yapcam dusunuyomusun yapmayı
merhaba kızlar
ben daha yenilerde hamile kalmaya karar verdim .29 haziranda en son regl oldum reglim bitince doktora gittim yumurtamın çok saglıklı oldugunu ve 2 gün icerisinde yumurtlayacagımı soyledı .bizde esimle bunun üzerine çalışmalar yaptıkbugun tekrardan doktora gittim daha birseyin belli olamayacagını soyledi saglıklıymısım ve yumurtlamam olmus bana reglim bir hafta gecikirse eger ki o zaman gel kan testinde bakalım dedi .ve ben çok merak ediyorum :18: yani hamilemiyim degilmiyim diye .vücudumda olan şeyler şöyle kasıklarım sanki yumurtlama günümmüş gibi doluluk hissi veriyor tatlı bir agrı var sırt ve karnımda. asırı sıcak basıyor arada da usuyorum :)yuzumde bir anda sivilceler cıktı yani aynı anda hem kafamda hem kulagımda hem yuzumde ki yüzünde sık sivilce cıkan birisi degilim.yumurtlama döneminde aşırı gaz şikayetim oldu ve deli gibi süt canım cekti neredeyse hergün 1 lt içmişimdir bugunse o tatlı kasık agrılarına birde göbek deligimin yanına saplanan minik agrı eklendi ...ufff psikolojik mi acaba reglim yakın vs vs yardımcı olursanız sevinirim :)
Angelot anlaştık beraber yapiyoz ...
dün karbonat testini yaptım burdan duyup malesef ona göre hamile değilim
Canim ya sen niye o kadar para verip test aliyosun surda ne kaldi kan testi yaptircaz zaten ...
Kızlar ben bu ay tıpkı adet görecekmiş gibi belirtiler gösterdim ama adetim başlamadı ve adet tarihim 2 gün geçince eczaneden aldığım testi uyguladım negatif çıktı. Adetimin gecikmesinin dördüncü gününde hastaneye gittim. B-HCG hormon testi yaptılar, hamile olduğumu söylediler. Hemşire adetin bir gün bile gecikse bu testle gebelik anlaşılır dedi. Yani adetiniz geciktiği gün ,kan testi yaptırıp sonucuyla beraber kadın doğum uzmanına gitmenizi öneriyorum.İnşallah gönlünüze göre olur.
Cok az kaldı :)
Angelot neden ole hissettin du hemen olumsuz düşünme kiz ...bende cok korkuyorum regl olcam diye en yakin zamanda test yapcam regl oluvermezsem...
benimde çok garip bir şekilde kasıklarım ağrıyor ki regl öncesi agrılarım busekilde olmaz üşüttüğüm zaman da böyle değildir sürekli bir doluluk hissi var sanki hergün yumurtlama günümmüş gibi ve göğüslerim hele ki göğüslerimde ben genelde ağrı sızı hisseden birisi değilim ama bu sefer sanki sızlayan iki ağır torba taşıyormusum gibi bir his var ve arada kasınıyorlar ama cildimde değil içsel bir kaşıntı .biryerlere uzanmaya çalıstıgımda da göbek deliğimi sanki iple baglamıslar içeriden onu gerdiriyormusum gibi hissediyorumbilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?