çook merak ediyorum hamile kalmış olabilirmiyim ??

bir De kasık agrıları cok sıddetlı oluyor normal mı acaba ben daha yenı ogrendım hamıs oldugumu salı gunune randevu aldm doktormdan gdıcem once den sıze bı danısıyım?

benimde çok garip bir şekilde kasıklarım ağrıyor ki regl öncesi agrılarım busekilde olmaz üşüttüğüm zaman da böyle değildir sürekli bir doluluk hissi var sanki hergün yumurtlama günümmüş gibi ve göğüslerim hele ki göğüslerimde ben genelde ağrı sızı hisseden birisi değilim ama bu sefer sanki sızlayan iki ağır torba taşıyormusum gibi bir his var ve arada kasınıyorlar ama cildimde değil içsel bir kaşıntı .biryerlere uzanmaya çalıstıgımda da göbek deliğimi sanki iple baglamıslar içeriden onu gerdiriyormusum gibi hissediyorum bilmiyorum ki

Angelot seninle son adet günümüz ayni. Ben sen ne zaman test yaparsan o zaman yapcam dusunuyomusun yapmayı

Angelot seninle son adet günümüz ayni. Ben sen ne zaman test yaparsan o zaman yapcam dusunuyomusun yapmayı

bneim de bir tarafım test yapmak istiyor ama biraz daha bekliyim diyorum .Ablam doktor ,oda daha erken oldugunu söylüyor bir kaç gün daha bekle diyor .şimdilerde şu fortel gebelik testini bulmaya çalışıyorum internette var ama kaç günde gelir bilemiyorum o yüzden istanbul kadıköy ,maltepe ,bağdat caddesi oralarda var mı diye araştırıyorum eşim orada şimdi ben alırım yerini bulursan dedi sağolsun ama ben halen daha bulamadım ki .test yapıcagım gün sana da haber veririm beraber yaparız

kızlar , İstanbul da fortel gebelik testi satan yeri buldum. Aradım ayırttırdım .Eşim alıcak eskişehir'e gelirken .Almak isteyen ve merak eden olursa diye yazıyorum. Ben bulmak için çok uğraştıgım icin, siz uğraşmayın diye olan eczaneyi yazıyorum .Altunizade bağlar başında bulunan capitol avm nin içerisindeki capitol aczanesinde varmış .İsimi fortest yada fortel dediğinizde bulunuyor .Kargo olayıda var sanırım .fiyatı 18 tl ve elbetteki unutmamak gereken nokta bu erken gebelik testleri her nekadar %99 doğru dense de hastanelerdeki kadar net olamaz. Negatif çıksa bile üzülmek yok çünkü negatif çıkıpta sonradan hamiş oldugunu öğrenen çok

bende en son 29 haziranda adet oldum ve bende beklemedeyim gerçi ben test yaptım ama inşallah hamileyizdir

Angelot anlaştık beraber yapiyoz ...
dün karbonat testini yaptım burdan duyup malesef ona göre hamile değilim
Canim ya sen niye o kadar para verip test aliyosun surda ne kaldi kan testi yaptircaz zaten ...

Angelot anlaştık beraber yapiyoz ...
dün karbonat testini yaptım burdan duyup malesef ona göre hamile değilim
Canim ya sen niye o kadar para verip test aliyosun surda ne kaldi kan testi yaptircaz zaten ...

Karbonat testi mi ?Ben onu bilmiyorum nasıl birşey ? Test konusunda ise bende bekliycem daha Fakat gene de aldım dayanamazsam diye . Ben iğneden çok korkarım da hem de aşırı

Karbonat testi eskiden böyle yapıyorlarmış ninelerimiz..temiz bir kap idrar yapiyoz ve bir kaşık karbonati tek bir hamlede dokuyoruz egerki kopururse hamile direk dibe çökerse hamile değilsin ben de direk çöktü ...bende başka bi topikte okudum cok güvenilir degil diyen var inanan var insh.yanlıştır

Kızlar ben de en son 8 Haziran'da adet oldum şuan itibariyle 16 gün gecikti geçen hafta kanda baktırdım ve negatif çıktı ama hala hasta olmadım ve hiç de hastalık belirtim yok acaba sonradan hamile olduğumu öğrenir miyim

Kızlar ben bu ay tıpkı adet görecekmiş gibi belirtiler gösterdim ama adetim başlamadı ve adet tarihim 2 gün geçince eczaneden aldığım testi uyguladım negatif çıktı. Adetimin gecikmesinin dördüncü gününde hastaneye gittim. B-HCG hormon testi yaptılar, hamile olduğumu söylediler. Hemşire adetin bir gün bile gecikse bu testle gebelik anlaşılır dedi. Yani adetiniz geciktiği gün ,kan testi yaptırıp sonucuyla beraber kadın doğum uzmanına gitmenizi öneriyorum.İnşallah gönlünüze göre olur.

Hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz .Çok sevindim .Doğru sonucu herzaman kan testi veriyor. Zaten diğer uygulamalar, merakları biraz olsun gidermek için bizlerin başvurduğu yollar olsa gerek

Angelot neden ole hissettin du hemen olumsuz düşünme kiz ...bende cok korkuyorum regl olcam diye en yakin zamanda test yapcam regl oluvermezsem...

Angelot neden ole hissettin du hemen olumsuz düşünme kiz ...bende cok korkuyorum regl olcam diye en yakin zamanda test yapcam regl oluvermezsem...

Açık kahverengi ve pembeye yakın akıntılar gelmeye başladı ara ara ,yerleşme akıntısı değil gibi .O yüzden bir iki gün içerisinde regl olmam gerek bekliyorum Yüksek ihtimal ile regl olucam gibi .Sende çok korkma herşeyin hayırlısı olsun inşallah reg olmazssın ve bebiş geliiiirrr

Hımm ilginçmiş.. Bnm de ggus ve kasık agrısı cok oluyor ama doktorlar normal dıyorlar bı prblem yk bebıs yerıne yerlesmye clısıomus o yuzden agrı ckıomusuz cnm bırkac haftaya gecermıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…