çook merak ediyorum hamile kalmış olabilirmiyim ??

amin cnm!! inş. bekliyorum bakalım! tmm güzel haberii vericem hayırlısıyla:):)

selam konunun basligi en cok begnimde tasidigim soru acaba hamilemiyim?
benimde bel agrim var birde sol kasikda acayip agri var gogusderimde agriyiror qaliba ilk kez bu oldu daha 10-9 gun var adet gunune boyle erken baslarmi gebelik belirtileri>?:26: acaba hamilemiyim insallah hamileyimdir

Sercen1seni unutlandirmak istemem ama Benimde baslamisti hep adet olcam sanmistim agrim hic gecmedi sonra bi baktim hamisim Simdi o agrilar cok cok Az hissediliyo ..insallh hamilesindr Allah hakkinda hayirlisini versin ...

evet erken başlıyor ilk hamileliğimde 2 hafta önceden gögüs agrısı çektim ben adet günüme kadar 5 gün geçincede hamiş olduğumu öğrendim şu an seninle aynı belirtileri yaşıyoruz ama ilkinden biraz daha farklı benim bu sefer sol kalçamda batma yaşıyorum devamlı hiç geçmedi 10 gündür bazen şiddetleniyor yumurtlama zamanımdada gaz ve kasıklarım şiddetli ağrım oldu ama şimdi yok gögüs hassasiyeti ve batmalar devam ediyo sadece bat 10 ağustos bakıcaz artık inş belirtilerin bebiş habercisidir canım

Sercen1seni unutlandirmak istemem ama Benimde baslamisti hep adet olcam sanmistim agrim hic gecmedi sonra bi baktim hamisim Simdi o agrilar cok cok Az hissediliyo ..insallh hamilesindr Allah hakkinda hayirlisini versin ...
sagolun kizlar ne iyisiniz iyiye yozduznuz cok sagol canim insallah hamileyimdir akintimda az insallah tutunmusdur bebegim
agzindan bal damliyor canim sagolasin akintim da az gibi cok merak icindeyim gercekden insallah hamileyimdir, evet bende de var o siddetli agri sol tarafda ara sira oluyor batmalarda var insallah bebegimiz gelmisdir

agzindan bal damliyor canim sagolasin akintim da az gibi cok merak icindeyim gercekden insallah hamileyimdir, evet bende de var o siddetli agri sol tarafda ara sira oluyor batmalarda var insallah bebegimiz gelmisdir[/QUOTE]

batım yanlış yazmışım 10 eylül demek istemiştim senin ne zaman peki yakınız galiba benim düzensizdir o yüzden ben geçerse hemen test yapmak istemiyorum an itibariyle 10 gün kadar bekliycem sanırım bekleyebilirsem tabi yada günümde kan testi yaptırırım belirtilerimartarsa

agzindan bal damliyor canim sagolasin akintim da az gibi cok merak icindeyim gercekden insallah hamileyimdir, evet bende de var o siddetli agri sol tarafda ara sira oluyor batmalarda var insallah bebegimiz gelmisdir

batım yanlış yazmışım 10 eylül demek istemiştim senin ne zaman peki yakınız galiba benim düzensizdir o yüzden ben geçerse hemen test yapmak istemiyorum an itibariyle 10 gün kadar bekliycem sanırım bekleyebilirsem tabi yada günümde kan testi yaptırırım belirtilerimartarsa[/QUOTE]
benimde duzensiz canim illa vaktinde gelmez erken gelir ben 25-28 gun arasi adet gorenlerdenim yani 11-12 eylul bat taihi insallah bebeklerimize kavusuruz bu ay bende 8-9 u eylul test yapmayi planliyorum varsa cikar heralde insallah

benimde duzensiz canim illa vaktinde gelmez erken gelir ben 25-28 gun arasi adet gorenlerdenim yani 11-12 eylul bat taihi insallah bebeklerimize kavusuruz bu ay bende 8-9 u eylul test yapmayi planliyorum varsa cikar heralde insallah[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…