Bende regl oldum inanmak istemedim yerleşme kanaması felan diye kendimi kaldırdım ama bi gercek regl oldum ...
Bu ay insallh ...
Kizz sana ne oldu nerelerdesin hamis olma heycanin gectimi topigine ugramaz oldum
Bende ayni regl bekliyorum daha doğrusu beklemiyorum gelmesin :))
bat 25. Bakalım ama bu ay stres yapmadım rahat geçen ay bir sürü belirti vardı psikolojik bu ay tik yok ..
Hadi bakalım Insallah hamileliktendir :))
Bende de bugün ağrılar basladi dokununca sağ kasigim ağrıyo göğsünde adet yaklaştı sanirim offf bu sefer olsaydi yaa bilemedim test aldim ama yapmiyom beklicem bu sefer
Cok az kaldı ....
Kiz yine ayni tarih seninle:))gör bak biz ayni gün doğururuzda:))
Benim belim agriyo azcik cokk heycanli ya testi aldim kenara koydum yapmicam inatla sabredicem
Eşine nasil soylemeyi planlıyorum süpriz yapcam ben Insallah olursa
Bende de var o yorgunluk tabiri caizse üstüme koca bi öküz oturmuş gibi :))kocam neyin var diyo ben ona böyle diyorumda ...
Bilemedim ama adet olcam diyorum kendimi hazırlıyorum üzülmemek icin
Insallah canim ...ya bugün cok garip bisey oldu gebegimin hemen üstünde sert bi kitle geldi elime cok da aciyo korktuk ne bu diye randevu aldim yarin dr gircez bebeği unuttum buna odsklandim tedirgin oldum insallh korkulcak bisey değildir
Canim cok sukur kotu birsey degilmis bezeymis iyi huylu cikti...
Yeniden bebege odaklandim gunler gecmiyo agrim var kasiklarimda bi gelisme yok sen nasilsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?