çook merak ediyorum hamile kalmış olabilirmiyim ??

Bende regl oldum inanmak istemedim yerleşme kanaması felan diye kendimi kaldırdım ama bi gercek regl oldum ...
Bu ay insallh ...

Bende regl oldum inanmak istemedim yerleşme kanaması felan diye kendimi kaldırdım ama bi gercek regl oldum ...
Bu ay insallh ...

Üzülme sakın ,bu denemeye devam hayırlısı ne ise o olsun .ben de başlıycam çalışmalara gene gelişmelerden haberdar ederiz birbirimizi

Bende ayni regl bekliyorum daha doğrusu beklemiyorum gelmesin :))
bat 25. Bakalım ama bu ay stres yapmadım rahat geçen ay bir sürü belirti vardı psikolojik bu ay tik yok ..

Bende ayni regl bekliyorum daha doğrusu beklemiyorum gelmesin :))
bat 25. Bakalım ama bu ay stres yapmadım rahat geçen ay bir sürü belirti vardı psikolojik bu ay tik yok ..

benim de bir iki gün içinde olmam lazım aynen bu ay stres yok hayırlısı ne ise o olsun sadece bu ay farklı olarak yumurtalıklarım çok sızladı ve gögüs uçlarım acıyor dokunamadım ama şöyle de olabilir denize giriyorum ve mayo faktörü var üşütmüş olabilirim ve mayo da göğüs uçlarımı hassaslaştırmış olabilir

Hadi bakalım Insallah hamileliktendir :))
Bende de bugün ağrılar basladi dokununca sağ kasigim ağrıyo göğsünde adet yaklaştı sanirim offf bu sefer olsaydi yaa bilemedim test aldim ama yapmiyom beklicem bu sefer
Cok az kaldı ....

evet az kaldı .benim bugün 27. gün normalde 26 günde bir oluyorum ama hava değişimi falan etkilemiş olabilir diye düşünüyorum her ihtimale karsı 25 ine kadar bekliycem .ben de test yapmamayı düşünüyorum .beklemek daha heyecanlı

Kiz yine ayni tarih seninle:))gör bak biz ayni gün doğururuzda:))
Benim belim agriyo azcik cokk heycanli ya testi aldim kenara koydum yapmicam inatla sabredicem
Eşine nasil soylemeyi planlıyorum süpriz yapcam ben Insallah olursa

Kiz yine ayni tarih seninle:))gör bak biz ayni gün doğururuzda:))
Benim belim agriyo azcik cokk heycanli ya testi aldim kenara koydum yapmicam inatla sabredicem
Eşine nasil soylemeyi planlıyorum süpriz yapcam ben Insallah olursa

Ay inşallah canım ya herşey gönlünce olsun Ben daha düşünmedim nasıl söyliyceğimi .Bu arada bende nasıl bir yorgunluk var anlatamam bu iki gündür başımı kaldıramıyorum birde öksürürken kasıklarıma ve karın bölgeme resmen bıçak giriyor.

Bende de var o yorgunluk tabiri caizse üstüme koca bi öküz oturmuş gibi :))kocam neyin var diyo ben ona böyle diyorumda ...
Bilemedim ama adet olcam diyorum kendimi hazırlıyorum üzülmemek icin

Selam aranizda yeniyim bende yazmak istedim insallah sizde bir an once hamile kalirsiniz, ama sakin stres yapmayin cunku buda etkiler bol bol dua edin.. benim jinekolog arkadasim bana aklina cok takarsan hamile olman gecikir dedi onun icin bende takmamaya calisiyorum. rabbim dualarimizi kabul eder insallah

Bende de var o yorgunluk tabiri caizse üstüme koca bi öküz oturmuş gibi :))kocam neyin var diyo ben ona böyle diyorumda ...
Bilemedim ama adet olcam diyorum kendimi hazırlıyorum üzülmemek icin

Ben de kendimi regl olucakmışım gibi hazırladım aynen hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum süpriz olsun istiyorum .aslında dün olmam gerekiyordu bakalım tık yok ama ben gene de 25 ini bekliycem gecikme olasılıgına karşı çünkü hava değişimi deniz sıcak derken yol derken belli olmaz benim ki böyle durumlarda sapıtabiliyor .inşallah sapıtmamıştır da ikimiz de de miniş vardır

Insallah canim ...ya bugün cok garip bisey oldu gebegimin hemen üstünde sert bi kitle geldi elime cok da aciyo korktuk ne bu diye randevu aldim yarin dr gircez bebeği unuttum buna odsklandim tedirgin oldum insallh korkulcak bisey değildir

hay Allah canım ya inşallah korkulacak birşey değildir haberlerini bekliyorum buradan ben de merak ettim şimdi

Canim cok sukur kotu birsey degilmis bezeymis iyi huylu cikti...
Yeniden bebege odaklandim gunler gecmiyo agrim var kasiklarimda bi gelisme yok sen nasilsin ...

kızlar bende geldim topiğinize çünkü bende çokkk merak ediyorum hamile olup olmadığımı. batım 30 ağustos. sizin hangi günler. test yapan veya yapacak olan var mı ?

Canim cok sukur kotu birsey degilmis bezeymis iyi huylu cikti...
Yeniden bebege odaklandim gunler gecmiyo agrim var kasiklarimda bi gelisme yok sen nasilsin ...

canım ya cok sevindim kötü birşey olmadıgına ben de tık yok bekliyorum bakalım halen daha gelmedi iki gün daha bekliycem gelmez ise test yapmayı düşünüyorum .bir yere uzandıgımda ve ani hareketlerde karın ve kasık bölgeme sancılar giriyor daha belirgin bir halde ve yorgunluk baya bir arttı gögüs uçlarındaki acı da arttı .gene de ümitlenmek istemiyorum en son 25 temmuzda oldum 26-27 günde olurum bugün 30. gün ama halen daha hava değişimi falan diyorum acıkcası kendimi heveslendirmek istemiyorum en iyisi 25 ine kadar beklemek hatta 26 :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…