kızlar bende geldim topiğinize çünkü bende çokkk merak ediyorum hamile olup olmadığımı. batım 30 ağustos. sizin hangi günler. test yapan veya yapacak olan var mı ?
Kizimm sen hamilesin bence:))
ben 27 temmuzda oldum benim 25 diyorum bekliyorum sen daha önce olmuşsun adet olmalıydn coktan gecmis iste senin valla gecmis ayy nasil heycanlandim benimde geçse keske
Bekle istiyosan tabi dayanabiliyosan dayan ne kadar geç o kadar iyiymiş dr 10gun gecmis olsa daha güzel sonuç alıyoruz dedi bana sabret dedi .. demesi kolay tabi :)
Canim dayan pazartesi yap çift çizgiyi gör dogru doktora ...
Ben daha regl olmadım ama test de yapmadım(
Sende durum nasil
Kizz biz hamileyix Bence...Bende dayanamadim yaptım cok cok silik çıktı ama çıktı:)
ben cuma yapcam karar aldim sonra kan testine hemen
Biz dayanamadik kocamla gece test takip kopkoyu cift cizgiyi gorduk savants kan verdim sonuc bekliyoz ise geldim cikinca alcamm nedense heycan yok ..Allahim insallh tum isteyenlere verir uzulenlerin yuxleri guler ... Benim icinde hayirlisi neyse o olsunn ..
Tatlım Hcg degerim 518cikti gayet iyiymiş ben hamileyimm inanamiyomm hadi bakalım haber bekliyom senden guzelll haberler....
persembe günü test yaptım iki tane kopkoyu iki cizgi cıktıCanim cok sevindim ...Demiştim ben beraber dogurcaz diye :))
Allah bize ve tüm hamislere Cok guzl,kolay,saglikli ve sorunsuz bir hamileliğin ardından sagilkli bebislerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin amin amin amin
Kac haftalikmis canim nasil öğrendin Kizz biraz detay ver :))
Kızlar yazdıklarınıza çok duygulandım Allahım bana da bu mutluluğu yaşatsın. Ben yeni üyeyimm forumları okumak bana iyi geliyo. Artık hamile olmak istiyorum kızlar bu ay göğüslerim adetten bir kaç gün sonra şişti adetime daha 1 hafta var ve adet olacakmışım gibi sancım oluyo ayaklarımın altı yanıyo geceleri ve ateşim 37.1 37.3e kadar çıkıyo sizce hamiş miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?