çook merak ediyorum hamile kalmış olabilirmiyim ??

kızlar bende geldim topiğinize çünkü bende çokkk merak ediyorum hamile olup olmadığımı. batım 30 ağustos. sizin hangi günler. test yapan veya yapacak olan var mı ?

Hosgeldin benim en son 25 temmuz.daha test yapmadım normalde 26-27 günde bir olurum ama gecikme var halen daha olmadım hava değişimi vs etkileyebilir diye 25 ine kadar beklemeyi düşünüyorum

canım ya cok sevindim kötü birşey olmadıgına ben de tık yok bekliyorum bakalım halen daha gelmedi iki gün daha bekliycem gelmez ise test yapmayı düşünüyorum .bir yere uzandıgımda ve ani hareketlerde karın ve kasık bölgeme sancılar giriyor daha belirgin bir halde ve yorgunluk baya bir arttı gögüs uçlarındaki acı da arttı .gene de ümitlenmek istemiyorum en son 25 temmuzda oldum 26-27 günde olurum bugün 30. gün ama halen daha hava değişimi falan diyorum acıkcası kendimi heveslendirmek istemiyorum en iyisi 25 ine kadar beklemek hatta 26
Kizimm sen hamilesin bence:))
ben 27 temmuzda oldum benim 25 diyorum bekliyorum sen daha önce olmuşsun adet olmalıydn coktan gecmis iste senin valla gecmis ayy nasil heycanlandim benimde geçse keske
Bekle istiyosan tabi dayanabiliyosan dayan ne kadar geç o kadar iyiymiş dr 10gun gecmis olsa daha güzel sonuç alıyoruz dedi bana sabret dedi .. demesi kolay tabi :)
Canim dayan pazartesi yap çift çizgiyi gör dogru doktora ...

ayyy :18: Beklemek gerçekten çoook zor ama aynı zamanda da heyecanlı .hani hatırlar mısın biz küçükken bayramlıklar alınırdı ve bayram sabahı onları giymek için sabırsızlanırdık hazırlardık onları, her tür aksesuarına kadar hazırlanır konurdu bayram sabahı giyilmek üzere .ne kadar cok kıyafetimiz olursa olsun alınırsa alınsın o kıyafetler ozeldi ve sabahı zor ederdik heyecandan.aynen su anda sanki o bayram sabahını bekliyorum ama işte gene de hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum inan ki her tuvalete gittigimde korkarak iç çamasırıma bakıyorum .tamam benim daha ikinci denemem bu ben dört senedir evliyim hatta beşe girdik ve o kadar sene iş güç kosusturma derken daha dogrusu kendimi hazır hissetmediğim için (biraz da korkuyordum sanırım )istemedim eşim istiyordu ama ben vallahi kendimi hazır hissetmiyordum bebek dediler mi bogazımı birsey sıkıyor nefes alamıyordum ama çok şükür haziran ayında birsey oldu bir anda bir his geldi çok şükür ve evet ya benim de minişim olsun dedim Allah bir anda sevgisini verdi resmen şimdide heyecanlanıyorum .bu arada sen kac günde bir oluyorsun 27 sinde olduysan gelmiş olması gerekmiyor muydu senin de

Cok güzel tarif etmişsin heycanini benimde ayni yaa :))
Canim ben 28/29gunde bir oluyorum bugün adet gunum ..simdi hesaplayicidan da hesaplattimo da bugün gösterdi ..ama bisi yok olmazsam insallh pazt test yapcam ..sabah testi elime aldim sonra bosver beklwmesi gzl biraz daha sabir didim
Ağrım var ama kasığım bacağım gitsin hep adet olcak gibi agriyo bakalım ya
olursakta uzulmeyelim daha yeni denemeye başladık allahın nasip edeceği bi zaman vardır diyelim olurmu kapıp koyu verme kendini hazırlıklı ol sende
Biz daha geçen sene nisanda evlendik 16 aylik evliyiz ama evlenmeden önce eşimle hemen yapcaz diyoduk evlendik değişti hersey ben kesinlikle istemiyodum Cesaretim yoktu hala arada oluyo korkuyorum sonra bi anda istedim cesaret geldi o yuzden hemen olsun istiyorum Cesaretim kaçmadan :))
Öğretmenim ben daha bu sezon evimin dibinde bi dershaneyle anlaştım müdür cocuk planlama dedi ona rağmen planladık bebek istiyom yaa içimden geliyo ama diyorum bazen bu heycanimi SEVIYORUM hamilelik birden gündemi değiştirdi eşimle farklı tatlı bi iletişim gelişti bu da hoşuma gitti sanirim :))

Ben daha regl olmadım ama test de yapmadım (
Sende durum nasil

ben de daha regl olmadım ,bir tane test aldım gecen gün su en ucuzlardan cok silik pembe bir çizgi gözüktü ama asıl persembe günü yapıyorum testi karar verdim persembeye kadar bekliycem bir kaç gün daha .:18:

Kizz biz hamileyix Bence...Bende dayanamadim yaptım cok cok silik çıktı ama çıktı:)
ben cuma yapcam karar aldim sonra kan testine hemen

Kizz biz hamileyix Bence...Bende dayanamadim yaptım cok cok silik çıktı ama çıktı:)
ben cuma yapcam karar aldim sonra kan testine hemen

bana da öyle gibi geliyor .çok silik bile olsa sonuç positiftir yazıyor ama genede perşembeyi bekliycem .ya aslında ben de cuma yapmak istiyordum ama eşim belki cuma yanıma gelicek ben de o gelmeden tam öğreniyim istiyorum o gelince de söylerim .sadece bir sorun var ben yazlıktayım ve burada doktora gidemem çünkü tanımıyorum, daha dogrusu bilmedigim doktora gidemem ancak eskişehire gidince kendi doktoruma muayene olabilirim o yüzden muayene için ki eger bebiş varsa biraz bekliycem . ayyy inşallah ikimiz içinde hayırlısı bak birbirimize hemen haber veriyoruz .

Biz dayanamadik kocamla gece test takip kopkoyu cift cizgiyi gorduk savants kan verdim sonuc bekliyoz ise geldim cikinca alcamm nedense heycan yok ..Allahim insallh tum isteyenlere verir uzulenlerin yuxleri guler ... Benim icinde hayirlisi neyse o olsunn ..

masallah çok sevindim inşallah herşeyin hayırlısı olsun tebrik ediyorum seni cok ama cooook sevindim

Tatlım Hcg degerim 518cikti gayet iyiymiş ben hamileyimm inanamiyomm hadi bakalım haber bekliyom senden guzelll haberler....

Canim cok sevindim ...Demiştim ben beraber dogurcaz diye :))
Allah bize ve tüm hamislere Cok guzl,kolay,saglikli ve sorunsuz bir hamileliğin ardından sagilkli bebislerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin amin amin amin
Kac haftalikmis canim nasil öğrendin Kizz biraz detay ver :))

persembe günü test yaptım iki tane kopkoyu iki cizgi cıktı .burada hemen doktora gittim ve 4 haftalık asıl eskişehire gidince kendi doktoruma gidicem sabırsızlıkla onu bekliyorum cok garip ya halen daha inanamıyorum ben de cok sevindim .

Yeniden tebrik ederim Allah sag salim kucagimiza almayı nasip etsin insallh. Biz pzt. Dr gidicez bakalim be gorcez cok mutluyum ...

mrb arkadaşlarrrr..yazılarınızı okudum da çook sevindimm ikinizde hamileymişsiniz...bende 2bucuk ay önce bebegimin kalp atışları durduguicin kürtaj oldum..ben ilk denemem de hamile kalmıstım.doktorum 2 ay bekle dedi ve calışmalara basladık 15 inde regli olmam lazım bekliyorum bende inş. yine yeniden hamile kalırım.sizde hayrlısıyla saglıklı bi şekilde bebeginizi kucagınıza alırsınızz....

Kızlar yazdıklarınıza çok duygulandım Allahım bana da bu mutluluğu yaşatsın . Ben yeni üyeyimm forumları okumak bana iyi geliyo. Artık hamile olmak istiyorum kızlar bu ay göğüslerim adetten bir kaç gün sonra şişti adetime daha 1 hafta var ve adet olacakmışım gibi sancım oluyo ayaklarımın altı yanıyo geceleri ve ateşim 37.1 37.3e kadar çıkıyo sizce hamiş miyim

Sagolun kizlar canim hic uzulme insallh bu ay yine hamile kalirsin ve cok cok cok saglikli bi hamilelik gecirirsin sen de bizde :)) gecmisi Birak cek besmeleni basla calismalara 15nde mujdeni ver bize:)
Canimcim sana gelince bende sen gibiydim ama meger goysum yumurtlama gunum oldugu icin sisip aciyormus ates basmasi da ondan yani yumutlama gunummus ama kisiden kisiye degisir. bana belirti soracak olursan adet gunume yakin kasigim agridi bacagima vurdu agri .goysum Dolgunlasti ...adet gecikmesi oncesi pek bisey bekleme inan olmuyo herseyi hamilrlige yoruyosun sonrada cok yorulUyorsun ben yaptim siz yapmayin rahat olun
Insallh sizletde hamis olursunz

Amin Allah bütün hamile kalmak isteyenlere bu mutlulugu yasatsın benimde göğüslerim cok ama cok hassaslasmıstı gogüslerimin genelinde degil ama göğüs uclarım acıyordu elliyemıyordum ki halen daha oluyor .zaten sabah kalktıgımda yogun bir sızı oluyor gögüslerimde birde kasıklarımda garip bir kramp gibi kısa süreli agrı oluyordu ozellikle ani kalkmalarda ve oksuruklerde .onun dısında asırı yogunluk olusmustu ılk haftalarda (yumurtlama haftamda) .tabii herseyin hayırlısı insallah bebiş saglıklıdır bu haftalar onemli çünkü daha yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…