çook mutsuzumm

zeynep3446

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
280
93
13
35
geçen ay aşılama yaptırmıştım. çok umutluydum ama tutmadı malesef
bu ay doktora falan gitmedim. bayram dolayısıyla poliklinik kapalı 10 gün. bu yüzden gidemedim aslında. yoksa aşılama yaptırıcaktım yine. vardır bundada bir hayır insallah. 3 tane serophene habım kalmıştı geçen aydan. adetimin 3. günü kullandım. bir ümitle tabi.
bakalım bu ay nasıl geçecek
umutla mutluluğumu bekliyorum. Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin inşallah... isteyen herkes evlat sahibi olsun ve hep mutlu olsunlar
kusura bakmayın biraz uzun yazdım. belkide saçmaladım heralde bilmiyorum. öylesine içimden gelenleri yazmak istedim işte.
çookk mutsuzumm

Üzülme canım olur inşallah
Bayramım geçmesini bekleyeceksin mecburen
Ben de mutsuzum 2 haftadır evden dışarı bile çıkmadım
Herkesin sıkıntısı var güçlü olmalıyız yinede

Lütfen kendinizi bukadar üzmeyın allah nezaman yazdiysa ozaman olucak sabırlı olun guclu olun.. herseyde vardır bi Hayır inşallah allahın izniyle en kisa zamanda evlat sahibi olursun yeterki stres yapıp üstüne düşmeyin

Canim sana hikayemi yazayim mi umut olsun.
4 senelik evliyim 3 senesi bebek beklemekle gecti (tabi bu uc sene icerisinde esimle problemim oldugu icin ara ara korundum ) herneyse dr lar tedaviler ilaclar bi problem yok ama olmuyo cevre baskisi beni benden almisti ya biliosunuz dr a gittigimi ne bu usteleme herkesede soylemistim tedavi gordugumu.. en son lanet olsun dedim istemiyorum cocuk falan herkesede kizmaya baslamistim istemiyorum ugrasmiyorum diye.. bi gun aldim esimi karsima dr u tedaviyi birakiyorum olursa olur olmazsa olmasin diye konustuk.. 4 ay gecti oyle bi beklemedigim ayda geldiki sana anlatamam hamileymisim surpriz oldu ... kafana takmayi birak vucudun bi dinlensin bak nasil oluyo

Allah yardımcınız olsun inşallah size de o duyguyu nasip eder.Bende bekliyorum annelik duygusunu tatmak istiyorum. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah. Sizde uzmeyin kendinizi herşeyde bi hayır vardır.

Rabbim isteyen dileyen herkese insallah en kisa zamanda nasip etsin..
Banada Rabbim üc Erkek evladi layik görmüs ilk baslarda cok üzüldüm cünkü bitanede Kizim olsun istiyordum coook Dualar ettim Kiz evlat icin ama burada Evlat hasretiyle yananlari gördükce halime sükrettim en azindan Annelik duygusunu Allahim bana yasatti dedim..
Herkesin gönlüne göre versin Rabbim insallah..

Canım moralini bozma canın sıkma herseyın hayırlısını versin bende 9 yıldır olmuyor hala umudumu kaybetmedim lütfen umudunuzu kaybetmeyin

İnşallah canım ya
Böyle bir şey yaşayacağım aklıma hiç gelmezdi
Haftaya yine kontrölüm var

İnşallah canım ya
Böyle bir şey yaşayacağım aklıma hiç gelmezdi
Haftaya yine kontrölüm var
Hakkında hayırlısı canım benimmm...çok yakın zamanda al güzel haberlerini ve bizimlede paylaş inşallaah... bugün arefe gecesi bugün dualarım tüm çocuk isteyen anne adayları için..rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…