- 12 Temmuz 2006
- 60.175
- 229.596
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi kedimolmadanasla
Erkekler bazen bizim kadar ince düşünceli olamıyor, belki sorunun kendisinden kaynaklanmasına içten içe kafayı takıyordu ama belli etmemek için vurdumduymaz davranıyordu bilemiyorumeğer baba olabilseydi iyi bir baba olurdu. sorumluluğunu bilir( o kadar gömmeyelim ya) . diğer dediklerinize kesinlikle katılıyorum onun söylediklerini benim bilmemem mümkün değil tabi ki biraz boş konuşmak oldu onun ki. akıl vermek yerine istersen bir daha deneyelim diyebilirdi. ama bugüne kadar konuşmayıp biranda dahice fikirler sunmak hem üzdü hemde çok kızdırdı. kim olsa kızar herhalde
Aşılama, tüp bebek süreci psikolojik olarak çok yıpratıyor o yüzden sinirlerinizin bozulması, eşinize tahammülünüzün azalması çok normal.
Karı-koca konuşun, ikinizde gerçekten bebek sahibi olmak istiyorsanız yeniden deneyin, inanın yaşınız buna engel değil, tüp bebek bölümümüzü hiç okudunuz mu konu açtınız veya yorum yazdınız mı bilmiyorum ama size bizzat yaşayan arkadaşımızın konu linkini atayım, adminimiz Kazen beyin eşi isabel 46 yaşında anne oldu, Allah hem Kazen beye hem isabel’e hem de bal dudak oğullarına sağlıklı ömürler versin, KK bebeğimiz 9. ayının içinde
Mucizelere İnanın Ve Asla Vazgeçmeyin
Bu hayatta neyi çok istersen o senin sınavın olurmuş. Bende kendimi bildim bileli hep anne olmak istedim. Lisedeyken teyzeme evlenmeyeyim ama 5 tane çocuğum olsun dediğimi hatırlıyorum. Benim hep çok çocuklu bir aile hayalim vardı. Ve ben hayatımın sınavını bu uğurda verdim.. 40 yaşımda Bülent...
Eğer olacağı varsa her yaşta anne baba olabiliriz, anne olmak istiyorsanız umudunuzu hiç kaybetmeyin

yani konu sahibi "bana bu dediği normal mi, yıllardır denediğimiz şeyi yeni bulmuş gibi davranıyor bu kadar mı ilgisiz" diye kızıyor gibi algıladım ben.. bende yanlış anlamış olabilirim tabii.