çook sevsem bile belli edemiyorum :( ve kaybediyorum:(

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
41
Yozgat
kızlar nolur bana bana bi yol gösterin. tüm erkek arkadaşlarım şimdiye kadar hep aynı şeyi söyledi.. ben yanımda kız arkadaşım var gibi duruyomuşum. yani kız arkadaşım var gibi laylaylom yapıyorum. şimdi biriyle görüşüyorum 1 aydır.. vee çooooooooooook beğeniyorum çok ilgim var ama belli edemiyorum msjda söledim uzun zamandır ilgim var sana diye yüzyüze görüştüğümüzde çocuk bana bumu senin ilgin dedi yani böyle romantikmi olcam uzun uzunmu bakıcam napıcam bana bi yol gösterin nolur.. gözlerine bakmaya çekiniyorum yüzüne karşı ilgimi söylemiyorum napmam gerekiyo yüzyüze görüşünce kızlar nolur okuyup geçmeyin bişey söyleyin artık kafayı yicem bu dertten ..yıllardır aynı sorundan kaybediyorum sevdiklerimi bunuda kaybetmek istemiyorum nooolurrr

Son düzenleme:
burcun ne kova mı? kova burcunda olur genelde ama herkese karşı öyle misin? ailene arkadaslarına karsı da mı sevgini belli edemiyosun

Bu senin elinde olan bir şey değil ki.
Seni seven böyle kabul edecek.

Biraz isveli cilveli davranabilirsin boylece sevgini gostermesen de bunu fark etmez erkek arkadasin.
Onun yakinlasma cabalarina da izin ver yani hem sohbet muhabbet acisindan hem de fiziksel acidan. Fiziksel dedigim kendi sinirlarin cercevesinde tabi ki. yanina otur mesela, elini tutmak istediginde falan cekinme hatta sen ondan once tut.
Gunaydin veya iyi geceler mesajlari atabilirsin.
Bulusmanin sonunda vedalasirken yanagina bir opucuk kondurabilirsin.
Ona onunla guzel zaman gecirdigini seni mutlu ettigini soyleyebilirsin.
Basit ama etkili seyler bunlar, diye düşünüyorum:)

Bunu karşı tarafla birlikte aşabilirsin bence:26: Eskiden bende öyleydim.Kız arkadaşım var gibi yanımda şakalar yapıyorum filan duygusal moda giremiyorum ama eve gelince kendimi yiyip bitiriyodum.:26: Sonra ama karşımdaki insan bana ilgi gösterdikçe bende açılmaya başladım.O beni anladıkça bende onu anladım.Böyle böyle aştım o sorunu.
Bunu karşı tarafa belli et ben böyle görünürüm zamanla aşabiliriz bunu gibisinden.

peki duygusal mod derken nasıl ne yapmalıyım nolur bişler söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…