Cook uzguuunumm yardim edin

Erzrumlu

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
130
28
13
70
Kizlar ben dun esimm uyurken yeni telefon aldi die watsapp indirdim indirdim actim ne acayim ahmet die kayitli ama eski sevgilisinin nosu dunya basima yikildi kalkmasini bekledim kalkti dedim ahmet aradi ac bak ne dio die bosver sonra ararim dedi ustelidim aramadi bende aramazsin hilal o dedim yokya faln dedi uzatmadim dedm seni bu kadar karektersiz bi insan oldugunu bilmiyodum istiyosan defol git ona seni tutmuyorum dedim ondan beri hic konusmuyorum cok uzgum sasirmis sekildeyim beklemiyodumm hicc.

Gerçekten aramadıysa anlayacak eşiniz kayıtlardan aramadığını..
Varsa da gizleyecek bundan sonra..

kavga çıkaracağınıza eski sevgilinin telefonunda kayıtlı olmasına gerek yok, sil diye rica edebilirdiniz bence.

merak edip eklemiştir yani kim eski sevgililerine arada dönüp bakmıyor ki.

Yalan söyleyen adamlardan nefret ederim.Gerçi böylesine adam denmez.Vallahi sen bilirsin ama ondan biraz uzaklaş bence en azından kafanı toplayıp sağlıklı düşünene kadar.Bana kalsa defet gitsin derim ama vebal işte...

madem kaydetmiş ahmet diye acaba görüşüyorlar mı bi incelemek lazım.

ki görüşmüyorsa bile ne akla hizmet ekli neyine bakıyor olabilir ergen gibi iletisinden kendine anlam mı çıkarıyor?

Ole yapiyrm su an coookk uzagim ondan

kavga çıkaracağınıza eski sevgilinin telefonunda kayıtlı olmasına gerek yok, sil diye rica edebilirdiniz bence.

Öylede Ahmet diye kaydetmiş insan ister istemez art niyet arıyo

o zaman niye ahmet diye kaydetmiş ki ismiyle yazsaydı sonrada silseydi belli ki zaman zaman takipte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…