Telefon islerni hep ben yapiyorum onun ondanKocanın telefonuna whatsapp indirmek senin işin mi?
Madem kurcaladın yakaladın gereğini yap boşan.
Bilmiyorum aglmk istiyrm onu bile yapmiyrmíGerçekten aramadıysa anlayacak eşiniz kayıtlardan aramadığını..
Varsa da gizleyecek bundan sonra..
Ole yapiyrm su an coookk uzagim ondanYalan söyleyen adamlardan nefret ederim.Gerçi böylesine adam denmez.Vallahi sen bilirsin ama ondan biraz uzaklaş bence en azından kafanı toplayıp sağlıklı düşünene kadar.Bana kalsa defet gitsin derim ama vebal işte...
Öylede Ahmet diye kaydetmiş insan ister istemez art niyet arıyokavga çıkaracağınıza eski sevgilinin telefonunda kayıtlı olmasına gerek yok, sil diye rica edebilirdiniz bence.
merak edip eklemiştir yani kim eski sevgililerine arada dönüp bakmıyor ki.
Iste ona anlm veremiyrmmadem kaydetmiş ahmet diye acaba görüşüyorlar mı bi incelemek lazım.
ki görüşmüyorsa bile ne akla hizmet ekli neyine bakıyor olabilir ergen gibi iletisinden kendine anlam mı çıkarıyor?
kavga çıkaracağınıza eski sevgilinin telefonunda kayıtlı olmasına gerek yok, sil diye rica edebilirdiniz bence.
merak edip eklemiştir yani kim eski sevgililerine arada dönüp bakmıyor ki.
Belki de evde huzursuzluk çıkmasın diye demedi. Ama neden numarayı kaydettiGorustuklerni sanmiyorum bu kiz takintilidiydi buna facebooktan bulmustur numarasini aramistir bu kaydetmistir kizdigim bana nie soylemiyo
Aklimda ovarBence eşinin telefon dökümü al,bak arayıp konuşmuşlar mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?