Bilmiyrmm yaaBelki de evde huzursuzluk çıkmasın diye demedi. Ama neden numarayı kaydetti
görüşmediklerinden ilişkilerinin olmadığından emin görünüyorsuuz.sadece numarayı kaydetmiş olmasına kızgın gibisiniz..Belki de evde huzursuzluk çıkmasın diye demedi. Ama neden numarayı kaydetti
Gorustuklerni sanmiyorum bu kiz takintilidiydi buna facebooktan bulmustur numarasini aramistir bu kaydetmistir kizdigim bana nie soylemiyo
Bilmiyrm eminim ama aciklama bile yaptirtitmdimgörüşmediklerinden ilişkilerinin olmadığından emin görünüyorsuuz.sadece numarayı kaydetmiş olmasına kızgın gibisiniz..
kadın takıntılı diyelim face ten buldu eşinizi,telefonunu nasıl buldu? buldu ve aradı eşiniz neden kaydetti?
siz nasıl bu kadar eminsiniz eşinizden?
olemi diyosunzArandığı için numarayı kaydetmesinde sorun yok mu yani seni için? Sana gelip 'beni aradı ben de kaydettim' dese 'peki hayatım' mı diyeceksin?
Sence takıntılı olan tek kişi kız mı? eşinde hala bir ilgi yok mu yani? Durum hiç de senin görmek istediğin gibi değil bana göre.
çok ilginç bu kadar emin olmanız...Bilmiyrm eminim ama aciklama bile yaptirtitmdim
Ol
olemi diyosunz
Gorustuklerni sanmiyorum bu kiz takintilidiydi buna facebooktan bulmustur numarasini aramistir bu kaydetmistir kizdigim bana nie soylemiyo
Allah Allah saf mısınız arkadaşım hala soruyorsunuz!!!!! görüşmek için elbetteeee.....3 yillik evliyim facede yok bisey ortak kullaniyrz ztn facede esimin numarasi kayitli ordan bulmustur benim dusuncem neden kaydetmisss.
Nerede yaşıyorsunuz3 yillik evliyim facede yok bisey ortak kullaniyrz ztn facede esimin numarasi kayitli ordan bulmustur benim dusuncem neden kaydetmisss.
O kadar emin olma benceBilmiyrm eminim ama aciklama bile yaptirtitmdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?