Sen guveniyosan sorun yok o zaman ama ters gidenbiseyler var gibiBana cok guven verdigi icn olabilir
Bende farkindayim aciklma yapsa rahatlicam ama hicc konusmk bile istemiyrmSen guveniyosan sorun yok o zaman ama ters gidenbiseyler var gibi
Konu sahibi keşke bir açıklama yaptırtsaymış eşine.çok ilginç bu kadar emin olmanız...
peki o zaman cevap verirseniz sevinirim:bir insan neden aramayacağı birinin numarasını başka isimle kaydeder??
mesela siz eski sevgilinizin numarasını telefonunzda bulundurup,ayşe diye kaydediyor musunuz??
face i kontrol ettiniz mi? ya da diğer sosyal medyayı? ordan ulaştığını düşünüyorsanız? ne kadrlık evlisiniz bir de?
Sen biraz fazla sakinsin gibi geldin bana ama bence eşin görüsüo gorüsmese bile ilgi duyuyo sanki ama bumilemiycm artk konusun esinizle hakkinizda hayirlisiBende farkindayim aciklma yapsa rahatlicam ama hicc konusmk bile istemiyrm
Bende bole dusunuyorummKonu sahibi keşke bir açıklama yaptırtsaymış eşine.
Belki kızın ısrarla arayacağını ve rahatsız edeceğini biliyor.
bu yüzden arandığında gafil avlanıp telefonu açmamak için Ahmet diye kaydetti.
Ahmet aradığında direkt kapatacak belki...
Sizin gözünüze sokar gibi de ismiyle kaydetmek istememiştir.
Bir de böyle bakalım.
Çok garip çelişkiler içerisindesiniz.Bende farkindayim aciklma yapsa rahatlicam ama hicc konusmk bile istemiyrm
Face de esinizin telefon numarasi herkese acik sekilde mi gorunuyor? Yoksa numarayi bulamaz.3 yillik evliyim facede yok bisey ortak kullaniyrz ztn facede esimin numarasi kayitli ordan bulmustur benim dusuncem neden kaydetmisss.
Numara engelleme diye bişey var hatta bunun için kullanılan programlar bile var yaniBende bole dusunuyorumm
Evet acik goruyoFace de esinizin telefon numarasi herkese acik sekilde mi gorunuyor? Yoksa numarayi bulamaz.
Bende anlamadimmÇok garip çelişkiler içerisindesiniz.
Adama konuşma fırsatı vermiyorsunuz, gözüm görmesin diyorsunuz.
Bir yandan da açıklama yapsa rahatlayacaksınız.
Anlamadım.
Cok ilginc. Degisik durumlar.Evet acik goruyo
Çok garip çelişkiler içerisindesiniz.
Adama konuşma fırsatı vermiyorsunuz, gözüm görmesin diyorsunuz.
Bir yandan da açıklama yapsa rahatlayacaksınız.
Anlamadım.
:)Bende anlamadimm
Neden?Telefon islerni hep ben yapiyorum onun ondan
Uyglama indirme hesap isini ben yapiyrm ole istiyoNeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?