• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çookk dertliyim... Korkuyorum!!!

Ya herkes dalgaya vurmuş ama şu içinde kalma olayı bence gayet ciddiye alınması gereken bir konu. Senin ilişkide kendini kasman nedeniyle olmuş olabilir bence bu sorunun da çaresini bulmalısın.

Ya hamileysem diye diye gün mü geçer Allah aşkına.Git bir eczaneye gebelik
testi al önce hamile misin onu öğren.

Once genel bilgi, sehvetle alakasi yok uzun sure icerde tutunca bosaldiktan sonra penis kuculmus prezo kaymis kalmis icerde

Konuya gelirsek, ya madem tup bebekle cocuk yaptin, bir gunluk kacaktan ne olur ki sen de makul ol biraz canim ya

Doğumum sezeryanla oldu o sırada doktorum lazer uyguladı ve artık sikluslarım çok düzenli yumurtlamam ve hamile kalma olasılığım var

Ya herkes dalgaya vurmuş ama şu içinde kalma olayı bence gayet ciddiye alınması gereken bir konu. Senin ilişkide kendini kasman nedeniyle olmuş olabilir bence bu sorunun da çaresini bulmalısın.

Önce hamile kalmamış olayım da başka her çare bulunur

Ya hamileysem diye diye gün mü geçer Allah aşkına.Git bir eczaneye gebelik
testi al önce hamile misin onu öğren.

Bunun için bi on gün beklemem gerekecek

Kadın doğumcum ve diğer doktoruma danışarak ertesi gün hapına yanında da beni korumak için ek bir ilaçla karar verdik
Yaklaşık 14 saat sonra aldım ilacı
Risk alıp ria denemek için doktorumla görüşmeye karar verdim
Bu arada 15 tl lik ilaç olmuş 50 tl :(

Doğumum sezeryanla oldu o sırada doktorum lazer uyguladı ve artık sikluslarım çok düzenli yumurtlamam ve hamile kalma olasılığım var
Ya saglikli kadinlar da cok ugrasiyo, kac kisi bir kerede gebe kaliyo ki? Sikinti yapma olmaz bi sey

sizi korkutmak gibi olmasında tüp bebekle çocuk sahibi olup da sonrasında kendiliğinden hamile kalan çok kişi gördüm duydum,
bahtsız bedevide haklısın olur mu olur...

Hakkında hayırlısı olsun stresli bir 10 gün bekle bakalım sonra idrar testi yap merak ettim bende şimdi :KK69:

Back
X