Cookplus Marifetli Set, Süprizler Bitmedi....

Teşekkür ederim canım
Tamam paylaşacağım

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canımBen de çok beğendimBu ara istediğim birşey olması da ayrı güzel:78:

ihtiyaca yönelik olması ve süpriz olarak dek gelmesi çok hoş bir tesadüf düdüklün öttükçe kazeni anarsın artık

bende cookplus a üye oluyorum hemen şimdi netten çok alışveriş yaparım inceleyim bakalım neler var siparişlerim olabilir

ihtiyaca yönelik olması ve süpriz olarak dek gelmesi çok hoş bir tesadüf düdüklün öttükçe kazeni anarsın artık
Evet çok güzel bir süpriz olduÇok büyük tesadüfÖyle olacak
bende cookplus a üye oluyorum hemen şimdi netten çok alışveriş yaparım inceleyim bakalım neler var siparişlerim olabilir

Çok güzel bir site canım bir şeyler alırsan paylaş bizimle

Ayy Kazen beyede kimse teşekkür etmiyor ama Teşekkürler Kazen bey,bize bu fırsatları sunup güzel hediyelerle bizi mutlu ettiğin için Teşekkürler Kadınlar kulübü

Nevreste hediyelerini güle güle kullan canım.ihtiyacın olan birşeyin hediye edilmesi de ayrı güzel.Güzel yemekler pişirip,ağız tadıyla yemeniz dileğimle.

Nevreste hediyelerini güle güle kullan canım.ihtiyacın olan birşeyin hediye edilmesi de ayrı güzel.Güzel yemekler pişirip,ağız tadıyla yemeniz dileğimle.

Canım çok teşekkür ederimDaha güzelleri sizin olsun inşaallahEvet çok isabetli oldu

Nevreste güle güle kullan gülüm
Ama yani besleyen ve beslenen üye olarak bana da bir maşa gönderirdi insan

orada renklı kapaklı düdüklü mü var çok güzel yaa

Son düzenleme:
nevrestem hayırlı olsun...

benimde sofram yakın zamanda iki kişilik olursa bende katılırım bir yarışmaya hediye isteğinden çok hevesim var benim çünkü uzun zamandır tek başımayım...

yemeğimi şimdilik paylaşacak kimsem yok ama olunca benide alırsınız aranıza...

ailenle sımsıcak sofralarınızda ki huzur bir ömür sürsün...

Nevreste güle güle kullan gülüm
Ama yani besleyen ve beslenen üye olarak bana da bir maşa gönderirdi insan
Eki Görüntüle 894181
Teşekkür ederim ablacım
Burdan duyrulur maşa istediğin
orada renklı kapaklı düdüklü mü var çok güzel yaa
Evet çok güzel değil mi

Canım çok teşekkür ederim
İnşaallah canım en yakın zamanda güzel ,huzurlu sofralar kurmanı dilerim
Canım sözünü unutma hatırlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…