- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Çok teşekkür ederim canımTencereler de çok güzel , yemekler de:)
Ellerine sağlık :)
Çok teşekkür ederimCnm ellerine saglik hepsini cok guzel anlatmissin tencerelerinide gulegule kullan cnm
nevreste.. ablacım mutfakta harikalar yaratmak bu işte... tencerelerinle daha ne enfes yemekler pişirceksin kim bilir eline sağlık
Ellerine sağlık canım arkadaşım,hepsi bir birinden lezzetli görünüyor
HAŞLANMIŞ TANE MISIR
Eki Görüntüle 959830
MALZEMELER
1 kg tane mısır
Su
Cookplus Marifetli Set
YAPILIŞI
Cookplus Marifetli SetBüyük Düdüklü tenceresine mısır konur ve üzerine su eklenir.Kapağı kapatılır..Kaynadıktan sonra altı kısılır ve 45 dakika pişirilir.Soğuyunca kapak açılır ve servis edilir...(pişme süresi uzun oldu çünkü mısırları ıslatmadım ıslattığım zaman süre kısalır)
Afiyet olsun...
Eki Görüntüle 959822 Eki Görüntüle 959823 Eki Görüntüle 959887 Eki Görüntüle 959827 Eki Görüntüle 959828
malatyalımısınnnnn:) ilk yemekler malatyadan kiraz yapragını özellikle burada gördüm ben:) ellerine sağlıık.. artık bende malatyalıyımmm)
Evet canım MalatyalıyımTeşekkür ederim canım
Öyle mi eşiniz mi Malatyalı yoksa Malatya'da mı oturuyorsunuz:26:
eşim malatyalı ben maraş afşinliyim malatya merkezde oturuyoruz:) memnun oldum.
Ellerinize sağlık hepsi birbirinden lezzetli görünüyor.
cok güzel yemekler yapmışsınız elinize sağlık. ben bu seti alalı 1 hafta olmadı ama ilk kullanmamdan sonra pişirme ventilinin dönmediğini gördüm. su ara garantiye verecek vaktim de yok, pişmanım aldığıma açıkçası
öyle de komsu sehirden almıstım. lila kapak istediğim için satıcı kutudan çıkanla teshirdeki bir urunun kapagını degistirdi sanırım . belki de ilk kullanımda da durum aynıydı ben fark etmedim. sistem ventil ve alttan sökülen somundan ibaret değil mi? cok sayıda urun almıstım, baktım tencerelerin faturasını bana vermemisler bir de. umarım teknik destekleri internetten arastırdıgım kadar kotu degildirBen bayağıdır kullanıyorum çok memnunum:26:Garanti kapsamına giriyordur bu hata mutlaka göstermelisiniz
Ben bayağıdır kullanıyorum çok memnunum:26:Garanti kapsamına giriyordur bu hata mutlaka göstermelisiniz
Evet memnunum tavsiye ederimbirazdan cookplus 18 parça tencere seti almaya gidicem karacadan.memnun musunuz tavsiye eder misiniz????
Evet memnunum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?