Cookplus Marifetli Set

nevreste.. ablacım mutfakta harikalar yaratmak bu işte... tencerelerinle daha ne enfes yemekler pişirceksin kim bilir eline sağlık

Tencereler de çok güzel , yemekler de:)
Ellerine sağlık :)
Çok teşekkür ederim canım

Cnm ellerine saglik hepsini cok guzel anlatmissin tencerelerinide gulegule kullan cnm
Çok teşekkür ederim
nevreste.. ablacım mutfakta harikalar yaratmak bu işte... tencerelerinle daha ne enfes yemekler pişirceksin kim bilir eline sağlık

Çok teşekkür ederim canım

Beğenmenize sevindim

Ellerine sağlık canım arkadaşım,hepsi bir birinden lezzetli görünüyor

SEBZELİ MERCİMEK ÇORBASI

MALZEMELER
1.5 su bardağı mercimek
2 çiçek karnıbahar
1 havuç
1 patates
2 diş sarmısak
8 bardak su
sıvıyağ
nane
Salça

YAPILIŞI

Cookplus Marifetli Set''in küçük tenceresine mercimek ,sebzeler doğranır ,tuz ve su eklenerek düdüklü kapağı kapatılır..Kaynayınca ocağın altı kapatılır ve soğumaya bırakılır .(10 dakikada kaynadı).Soğuyunca kapat açılır..Bir tavaya sıvıyağ konur üzerine salça ve nane eklenerek kavrulur..Cookplus Marifetli Set'in kapağı açılarak blendır ile mercimek ve sebzeler çekilir üzerine sos eklenerek 1-2 dakika kaynatılıp ocak kapatılır..

PATATES SALATASI

MALZEMELER
2 kg patates
1 kuru soğan
1 adet havuç
2-3 dal kırmızı lahana
Maydanoz
1 tatlı kaşığı sumak
1 adet limon
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı sıvı yağ

SÜSLEMEK İÇİN
Salatalık ve havuç turşusu
1 adet Kırmızı pancar
1 adet Limon

YAPILIŞI
Patatesler yıkanır ve Cookplus Marifetli Set'in küçük tenceresine konur ve üzerine su eklenir..Kapağı kapatılır ve kaynadıktan sonra altı kısılır ve 5 dakika sonra altı kapatılır..Soğuyunca kapağı açılır..Patatesler soyulur ve küpler halinde doğranır..Üzerine tuz,limon,pul biber,karabiber ve sumak eklenip karıştırırlır..Maydanoz ,lahana ve soğan doğranır.Havuç rendelenir..Patatese eklenir ve üzerine yağ eklenerek karıştırılır..Turşu,limon,maydanoz ve kırmızı pancar ile süslenir..
Afiyet olsun....

malatyalımısınnnnn:) ilk yemekler malatyadan kiraz yapragını özellikle burada gördüm ben:) ellerine sağlıık.. artık bende malatyalıyımmm)

malatyalımısınnnnn:) ilk yemekler malatyadan kiraz yapragını özellikle burada gördüm ben:) ellerine sağlıık.. artık bende malatyalıyımmm)

Evet canım MalatyalıyımTeşekkür ederim canım
Öyle mi eşiniz mi Malatyalı yoksa Malatya'da mı oturuyorsunuz:26:

Evet canım MalatyalıyımTeşekkür ederim canım
Öyle mi eşiniz mi Malatyalı yoksa Malatya'da mı oturuyorsunuz:26:

eşim malatyalı ben maraş afşinliyim malatya merkezde oturuyoruz:) memnun oldum.

cok güzel yemekler yapmışsınız elinize sağlık. ben bu seti alalı 1 hafta olmadı ama ilk kullanmamdan sonra pişirme ventilinin dönmediğini gördüm. su ara garantiye verecek vaktim de yok, pişmanım aldığıma açıkçası

Ben bayağıdır kullanıyorum çok memnunum:26:Garanti kapsamına giriyordur bu hata mutlaka göstermelisiniz

Ben bayağıdır kullanıyorum çok memnunum:26:Garanti kapsamına giriyordur bu hata mutlaka göstermelisiniz
öyle de komsu sehirden almıstım. lila kapak istediğim için satıcı kutudan çıkanla teshirdeki bir urunun kapagını degistirdi sanırım . belki de ilk kullanımda da durum aynıydı ben fark etmedim. sistem ventil ve alttan sökülen somundan ibaret değil mi? cok sayıda urun almıstım, baktım tencerelerin faturasını bana vermemisler bir de. umarım teknik destekleri internetten arastırdıgım kadar kotu degildir tesekkurler

birazdan cookplus 18 parça tencere seti almaya gidicem karacadan.memnun musunuz tavsiye eder misiniz????

bilgileriniz için teşekkürler ,işime yararyacak gibi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…