cool bayanlardan yardım istiyorum :(

ilk mesajı okudum ve sadece şunu söylemek istiyorum. insanların sana saygı duymasını istiyorsan önce sen kendine saygı duymalısın. kendini bilerek kendine saygı duyarsın. özgüven eksikliğin ve çekingenliğin her zaman bir tık geride bırakır seni hayatta. daha sen kendini bilmiyorken başkalarının seni bilmesini saymasını bekleyemezsin. insanlar böyle malesef. kendine saygı duymak için de sağlam, güçlü ve değerini ortaya koyan bir kadın olmalısın. ancak bütün bunlardan herşeyden önce biraz gevşemelisin. kasıyoruz galiba biraz. benim ablam da aynı durumda ondan biliyorum. sessiz, çekinik, hani kuaförde ilk gelenlerden ama köşeye oturtulup sıra bekleyenlerden.. anlıyorum yani..

kişisel gelişimlerle ilgili eğitimlere katılmanı ve sonrasında da bu eğitimleri insanlar üzerinde uygulamanı öneririm. Ben çok çekingendim artık daha iyiym mesela senin iyi niyetini anlayabiliyorum, ama bazen bazı yerler de başı dik olmalı insanın.

ses için ne yapılabilir bilemiyorum fakat 'etkili konuşma kursları, seminerleri vs' vardır bilirsin, belki bunlar çare olabilir sana.

Ayni sizin gibiyim bende 😳 21 yasindayim ve hepp insanlari kirmamak icin cabalarim ederim yardimci olmaya calisirim ama arkadas ortaminda falan niyeyse hep kimseyi takmayan ezikleyen biseylerle alay edenler daha cok kiymet gorur ben mesela girdigim ortamda hep cok soguk gorunmek isterim insanlar bana yanasirken cekinsinler isterim ama nerdee gerci ben cok minyonum 155 boyum var 15 yasinda gibi duruyorum bundan dolayi da olabilir umarim caresini bulursunuz , buluruz ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunun yaşla görünüşle vs alakası yok bence bende 24 yaşındayım ama bu zamana kadar böyle durumlarla karşılaşmadım ciddiyetini korumanı tavsiye ederim karşındaki insan senin istemediğin gibi davranıyorsa mesafeli davran ( mesela girdin bir mağazaya birşeyler bakıyorsun görevliyle çok ilgilenme şu kıyafetin şu bedeni var mı derken ciddi davranmak zor değil ... sesin konuşmak net olsun karşındaki işini yapıyor ve senin orda alışveriş yaparken rahat etmen için var bunu unutma )... Bu durumun farkında olman çok güzel ve çözüme kavuşturman hem senin için hem ileride anne oldugun zaman yetiştireceğin çocuk önemli ... sevgiler

Duruşunla alakalı bence.
Ben 23 yaşındayım bu zamana kadar canım diyen çok nadir çıkmıştır.
O yüzü bulamıyolar malesef.
Ama sırf buyüzden de ilk girdiğim ortamda sonradan samimiyet oluştuysa ilk dedikleri "ayy biz seni çok şımarık/havalı sanmıştık" oluyo.
Kendinden emin, dik durursan öyle canım, cicim, senin ne vardı tatlım moduna giremiyo samimiyetinin olmadığı hiç kimse.
Senin elinde yani öyle kibar olacağım diye sessiz sakin, çıt kırıldım "şeyy, pardon..." diye lafa girersen bakışları direk şöyle oluyo---->

canm bak bu konuda ben harikayımdır hatta bazen yanımdaki insanlar beni uyarırlar yapma diye.... bak bir defa giriş şeklin çok önemli havalı ve kendinden emin birde oradaki insanla değilde ürünle ilgileneceksin mesela butiğe girdiğinde merhaba şurdaki ürüne bakabilirmiyim oradaki insanın bir önemi yok senn için gözünün içine bakacaksın ama odaklandığın o değil ürün olacak ona sadece o işi yaptıracaksın.... mesela kuaföre girdiğinde merhaba kızlarr nasılsınız ben şunları yaptıracağım bu gün sen boşsan sen yapar mısın ? ne istediğinden emin orda olma amacın onların senin işini yapacak olmalarını hissettireceksin . mesela otururken bana bir bardak su verirmisin senn ve onun orda neden bulunduğunu ona hissettireceksin ve hoşuna gitmeyen bir durum olduğunda belli edeceksin ne münasebet tavrınla bakışlar çok öenmli sempatik ama sert olacaksın... ben kuaföre vs.. gittiğimde tüm kızlar etrafıma dolar hepsini severim bahşiş veririmm ha birde veren taraf olacaksın bahşiş vermeyi ihmal etme :)

Tamamen duruş ve tavırla alakalı bir durum
Mesafeli ve kendinden emin görünmelisin
Muhtemelen vücut dilinde etkilidir
Mesela canım dediklerinde dönüp sert bir bakış fırlat cevap vermeden devam et
Mesafeyi siz koyup koruyacaksınız , zamanla olur

kız kim tost için uygun mu der ki, güldürdün beni gece gece onun dışında katılıyorum. fazla diyaloğa girmezseniz samimileşme cesareti bulamazlar sanırım:44:

tostu benim dedigim gibi isteyin her sey bakin nasil degisecek saka bi yana o bir ornek cumle canim askolsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen ben de böyleyim dışardan bakıldığında genelde soğuk bir insan olarak görürler ve pek samimiyet kuramazlar benmle laubali olamazlar ben de 25 yaşındayım ama yaşımın hayli üstünde bir olgunluğum var tipim göstermez yaşımı ama konuşmalarım hayat görüşüm vs. yaşıtlarımdan çok farklı sana tavsiyem bir arkadaş daha söylemiş aynı şeyi biraz sert olmayı dene bence tanımadığın insanlara öyle çok da incelik nezaket kibarlık tavırları filan gösterme ya da gerektiği kadar olabilir

Yani tam okuyordum, yorum yapıcaktım filan ama kargoyu aramana gelince duraksadım.
Satıcı kızlar kuaförler vs tamam da, kargo görevlisi nolursa olsun "canım" diye hitap etmez ya. Edemez yani, o konuşmalar kaydediliyor çünkü. O biraz garip geldi.
Hangi firmaydı onu söylesene bi. Cidden merak ettim. Şikayet etme hakkın var çünkü.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konuya yorumdan ziyade siz gerçek kürk mantolu madonna mısınız??
o yıllardır burdadır,sadece konu okur yorum bile yapmaz...asıl cool o dur yani...
şaşırdım

Konu sahibi kuaför yardımcıları genelde cıvık oluyo da diğerlerine anlam veremedim
Ne münasebet tarzında dolanmak lazım biraz

konuya yorumdan ziyade siz gerçek kürk mantolu madonna mısınız??
o yıllardır burdadır,sadece konu okur yorum bile yapmaz...asıl cool o dur yani...
şaşırdım

Değil değil bunun arada _ leri var
Onun nicki bitişikti

hahah qucum bu o degil ya :)) onun 1 taneden başka mesajı yoktu bunun 12 tane

Değil değil bunun arada _ leri var
Onun nicki bitişikti

ben de şaşırdım nasıl yani diye... kk da bile çakmalar oluyormuş ya hayret,yoksa nerden aklına gelsin bu nick..
neyse konuya gelirsek sevgilin haklı,kırılıp ezilirsen insanların karşısında ,çok kibar olursan,onlar da seni kendi gibi görür anında cıvıklaşıveriri.insanlara biraz mesafe koymak lazım..

hemen hemen yorumlarda kimse canım cicim yazmamış size bu da bir şey :)
normalde herkes yorumlara canımla başlar :)

Canım bende de var o sorun ama ben çok minyonum o yüzden asla yaşımı göstermiyorum. Dediğiniz gibi kuaföre girince öyle konuşmalar, satıcıların önemsemesi filan oluyor da en çok işyerinde sorun yaşıyorum bazıları en ufak birşeyde laf arasında sebepsiz laf sokmayı, üste çıkmayı seven tipler var. Durup dururken yüksek sesle konuşup bir açığını bulmuş gibi laf sokuluyor önemsenmiyor, mesela arkadaşlar bir takımı beğeniyor eşim aldı diyorum küçümseyerek bakmalar filan bir iki arkadaş var öyle bende cevabımı veremiyorum öyle susuyorum. Gözünde küçük gördüğü için öyle yapıyor ama aslında herkese de yapıyor acayip yani. Başka yerlerde de başıma geliyor küçük zannediliyorum herkese ayağa kalkıp yardım eden satıcı bana bakmıyor bile ben de çıkıp gidiyorum bazen tok satıcısınız galiba diyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…